50 Warfare Prayer Points mot mörkrets krafter. [2022 Uppdaterad]

11
103418

Låt de ogudaktiges ondska falla på dem. Idag har jag sammanställt 50 krigsförbönspunkter mot krafter av mörker. Vi måste ta den andliga striden till fiendens läger. Djävulen är ond och hans livs uppdrag är att stjäla, döda och förstöra, vi får inte

låt honom, vi måste uppstå och motstå honom i krigsböner. Vi måste släppa Guds eld för att konsumera alla aktiviteter som mörkeragenter i våra liv.

När du inte ber blir du djävulens byte. Denna krigsböner pekar mot mörkerkrafter kommer att upphöra med varje oändlig cirkel av demoniska aktiviteter i ditt liv. Jag uppmuntrar dig att förklara en fasta när du ber dessa böner och be dem i tro för att få maximalt resultat. Alla dina fiender måste böja sig idag i Jesu namn.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU


 

50 Krigsförbön Pekar mot styrkorna av mörkret.

1). Jag talar ljus över varje demoniskt mörker som svävar i mitt liv idag i Jesus namn.

2). Jösses! Jag beordrar varje demoniskt mörkeragent som kämpar mot mig att falla och dö i Jesu namn.

3). Oh Herre, jag skiljer mig från alla mörker eller mörka föremål som jag kanske har förträtt med medvetet eller omedvetet i Jesu namn.

4). Varje hushållsidol som tillbeds av mina förfäder och kämpar fortfarande med mitt öde, jag beordrar dem att konsumeras av den heliga spöksfyren i Jesu namn.

5). Jag kommer emot alla demoniska gudar som militerar mot mig och mitt hushåll, konsumeras av den Helige Andes eld i Jesus namn.

6) .Jag beordrar alla andliga kungar i Egypten (andliga slavmästare) att förlora där i mitt liv idag med Jesu blod i Jesu namn.

7). Jösses! Slåss mot de som kämpar mot mig, res upp oh Herre och slå min plågor med olika plågor som moses och farao i Jesu namn.

8). Alla häxor, trollkarlar och bekanta sprit som arbetar på mitt territorium är lokaliserade och förstörda av den Helige Andes eld i Jesu namn.

9) Alla giganter i mitt liv, att dra mig ner och sitta i mitt öde ska falla och dö i Jesu namn.

10). Hör Herrens ord alla jättarna i mitt liv, fall aldrig att resa upp igen i Jesus namn.

11). Å Herre, låt de ogudaktiges ogudländska över mitt liv vändas mot dem nu i Jesus namn.

12). Jag förordnar det i Jesu namn att mitt hushåll ska vara för hett för att djävulen och hans demoniska agent ska stanna i Jesu namn.

13). Jag avbryter all satanisk dom över mitt liv och öde i Jesu namn.

14). Herre! Med det eviga förbundets blod tystar alla onda tungor av demoniska agenter av mörker som talar om mitt liv i Jesus namn.

15). Varje vakt i mörkerriket som är mot mitt liv släpper jag änglar av förstörelse för att sprida dem i Jesu namn.

16). Åh Herre, jag släpper det heliga spöket eld för att konsumera och förstöra alla aktiviteter i mörkeriket i mitt liv i Jesus namn.

17). Å Herre, låt de som söker efter mitt liv förstöras för min skull i Jesus namn.

18). Varje ondskapsfull komplott över mitt öde ska göras ogiltig i Jesu namn.

19). Alla häxor och härskare av mörkret ska besöks av den Helige Andes eld i Jesu namn.

20). Åh Herre, låt din gudomliga dom vila på varje ond man eller kvinna som kämpar mot mitt öde i Jesu namn.

21). Jag förordnar att alla agenter som används av mörkrets krafter mot mig ska falla i den grop de grävde åt mig inklusive dem och där hushåll i Jesus namn.

22). Jösses! Problemet alla de som oroliga mitt liv från idag i Jesus namn.

23). Alla onda människor som ligger låg i bakhåll för mig ska krossas av herrens ängel i Jesus namn.

24). Herre, bryt den starka armen från varje stark man i mitt liv idag, gör dem förlamade i Jesus namn.

25). Varje ond man eller kvinna som har läkt en bot eller förbannelse på mig ska förbannas av Min Gud idag, och som min Gud förbannar ingen man kan välsigna i Jesus namn.

26). Åh Herre, varje grop som har grävts åt mig av häxor och mörkeragenter, jag förklarar att alla av dem kommer att falla i den i Jesus namn.

27). Jag förordnar idag att jag är helt fri från mörkret. Jag förkunnar att det är ett tabu för dem att dela och konsumera mitt kött i Jesu namn.

28). Åh Herre, jag profeterade att alla de som springer till häxdoktorerna eller falska profeter för min skull ska få sina problem mångfaldiga i Jesu namn.

29). Jag uttalar djärvt att jag är i ljuset, mörkret har inte längre någon del i mig, därför är jag oberörbar mot mörkeriket i Jesu namn.

30). Åh herre Gud, värd, undersöka mig noggrant och identifiera allt mörker som döljer i mitt liv. Exponera dem och förstör dem i Jesus namn.

31). Å Herre, befria mig från onda människors händer och orimligt i Jesu namn.

32). Jag förklarar att alla häxcoven där mina namn har tagits ska ätas i eld i Jesu namn.

33). All våldsam man eller kvinna som undertrycker mig ska helt förbrukas av Guds eld i Jesu namn.

34). Herre, varje ond helgedom som arbetar mot mitt liv och mitt öde ska konsumeras av eld i Jesus.

35). Alla som har sagt, så länge de levande, jag ska inte blomstra kommer att fortsätta att leva i evig skam när jag blomstrar innan det ögon i Jesus namn.

36). Åh Herre, jag befaller ögonen på varje bekant anda som övervakar mitt öde att vara blind i Jesu namn.

37). Åh Herre, konsumera med eld alla häxverk i mitt liv i Jesus namn.

38). Varje andliga pilar som skickas till mig av mörkeriket ska gå tillbaka till avsändaren i Jesu namn.

39). Herre, kom och reger i mitt liv framöver så att mörkrets kraft inte kommer att dominera mig igen i Jesus namn.

40). Åh Herre, stärk mig idag så att jag kan stå emot kraften i mörkret som slåss mot mig i Jesus namn.

41). Åh Herre, dra mig ur webben med mörkrets kraft i Jesu namn.

42). Åh Herre, låt ditt ljus uppstå och lysa i mitt liv, och förtär alla fiendernas mörker i mitt liv i Jesus namn.

43). Åh Herre, låt den onda mannen eller kvinnan i mitt liv plötsligt gå till graven i Jesus namn.

44). Alla råd och nationers planer (mörkrets rike) i mitt liv kommer att bli intet i Jesu namn.

45). Åh Herre, varje ond rådgivare som ger onda råd mot mitt liv ska förstöras i Jesu namn.

46). Oh Herre, utnämn med mig dina änglar som är fruktansvärda för mörkret i Jesus namn.

47). Å Herre, ställ himmelens värd mot de som kämpar mot mig i Jesus namn.

48). Alla de som påstår sig vara mäktiga som väntar på mig ska plötsligt bli bakhållna och förstörda av himmelens värd i Jesu namn.

49). Jag förklarar idag att varje man som poserar som Gud i mitt liv ska slås av herrens ängel i Jesus namn.

50). Fader låt min fienders önskemål om mig vara där 7 gånger i Jesus namn.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

11 KOMMENTARER

 1. Mathew 24 mot 10
  Vid den tiden många
  kommer att vända sig från tron ​​och kommer att förråda och hata varandra, och många falska profeter kommer.

  mina bröder. och systrar låter oss vara försiktiga med dessa demoner av koronavirus

 2. Tack för dessa böner. Jag undrade om någon kunde be för min mamma och jag. Vi bor i ett samhälle och jag känner att dessa människor riktar sig till ensamstående. Jag har bott hos min mamma i en vecka eftersom jag är rädd att lämna henne eftersom de här människorna trollar och är rädda att de gör något åt ​​henne kan någon be för mig. Tack så mycket.

 3. Vänligen meddela mig när du är redo att göra en 3-dagars fasta och bön runt 3 på morgonen en kraftfull bön som vi alla behöver fasta och bön för att komma mot mörkernas krafter jag heter Jeanette

 4. Käre pastor snälla!
  Käre herr Slam i Jesu Kristi heliga namn!
  Bönbegäran om andlig välsignelse och helande och allt som nämns i denna ansökan och även som inte nämns.
  Snälla det är en så ödmjuk begäran till dig som ber för alla mina förfrågningar och ansökan när du ber mitt namn Simon. Kom ihåg mig i alla dina vanliga böner.
  Det är en så ödmjuk begäran till dig att snälla be för mig att Herre Jesus Kristus botar mig från alla mina kroppssjukdomar snart i hans heliga namn och snälla be att Jesus Kristus tar bort alla mina misstag och fel som tar mig så långt bort från Herren allsmäktige.
  Herre använd mig för sitt arbete som han gjorde när han var i den här världen för att predika, med mirakel och helande och befria människorna som var bundna/fängslade i onda andar och han befriade dem och förändra deras liv och gör mig som han vill att jag ska vara . Be att Herren Jesus Kristus ska ge mig andlig välsignelse. Jag vill arbeta för Herren Jesus Kristus, be för mig att Herren Jesus Kristus välsignar mig när han välsignade sina tjänare, profeter och lärjungar med dina heliga andegåvor och fyll mig med din heliga ande och ge mig sina myndigheter som han gav sina lärjungar som Peter, Paulus och Mose och Elia och Elisa och många andra och öppna mina hjärtans ögon när han öppnade åsnans ögon och mun. Så jag kan använda dessa auktoriteter och heliga andegåvor för att förändra människors liv och hjälpa dem i hans heliga namn Jesu. Be snälla att Herre Jesus Kristus ger mig auktoriteten att kämpa och vinna mot Satan som faller från himlen när han ha. Gud ge också alla gåvor av helig ande som nämns i Bibeln och inte ens nämna i bibeln, det är en så ödmjuk begäran och be vidare att Herre Jesus Kristus ge mig kallelsevälsignelse som Samuel och tiden kom snart som snart när tiden kom Jesus väck mig som han väcker Samuel och hans lärjungar inte bara väcka utan den här gången Herre ge mig auktoritet och allt som nämns i bibeln och inte nämns och be att Jesus ger mig sitt andesvärd som han gav till Elia och Simson snälla det är en så ödmjuk begäran till dig och äntligen vill jag se Herren Jesus Kristus som Daniel, och Hesekiel och Isiah ser honom och Petrus, Jakub och Johannes ser honom i härlighet med öppna ögon på berget snälla be jag vill också se Jesus Kristus det är min önskan och syfte med mitt liv att se på Jesus som Zakies ser på Jesus, snälla bön att Jesus visar mig själv i härlighet med öppna ögon när hans lärjungar ser på berget och Herren Jesus Kristus också ge vilket efterfrågas och frågade av min lärare haroon och äldre lärare younas och andra, och ge alla den helige ande gåvor som nämns eller inte nämns i hans bibel och ge mig ögonen och välsignelsen att jag kan se bibeln på gyllene skiffer med min öppen och nära ögon varje gång överallt är det min ödmjuka begäran i hans heliga Jesus namn. Amen Summa Amen.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.