Bönspoäng för seger över envisa generationsförbannelser 

1
137

Idag kommer vi att ta itu med bönspoäng för seger över envisa generationsförbannelser.

Och han gick framför Mose och ropade: HERREN, HERREN, den barmhärtige och nådige Guden, sen till vrede, rik på kärlek och trofasthet, bevarar kärlek till tusentals och förlåter ondska, uppror och synd. Ändå lämnar han inte de skyldiga ostraffade; han straffar barnen och deras barn för föräldrarnas synd till tredje och fjärde generationen.” (34 Mos 6:7-XNUMX). Generationsförbannelser är beteenden vi antar på grund av miljön vi är uppfostrade i.

Du kanske också gillar att läsa: 20 bibelverser mot förbannelser

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Beroende och missbruk kan påverka vårt beteende, men i slutändan har vi alla valet att skaka av oss dessa kedjor och omfamna friheten i Kristus. "Fädernas synder straffas i barnen genom att bli barnens egen synd," förklarar John Piper, "hatet mot Gud är förkroppsligandet av vad faderns problem var." Konsekvenser för upprepade synder är definitivt generationsbundna. Gud förkunnade för Mose i verserna ovan att han inte skulle lämna de skyldiga ostraffade.


Varför skulle han vilja att hans barn skulle fortsätta med bedrövliga vanor som inte skulle ge dem någon sann lycka eller tillfredsställelse? Gud så älska världen, Han sände sin ende Son för att rädda oss. (Johannes 3:16) Han är sen till vrede, alltid god, och han gav oss ett sätt att bryta syndens förbannelse som vi alla är födda under. Romarbrevet 8 vs 2 för genom Kristus Jesus har Andens lag, som ger liv, befriat dig från syndens och dödens lag. En förbannelse är också en magisk besvärjelse eller onda ord som placeras på människor med avsikt att skada, därför kan en förbannelse manifestera sig i form av fattigdom, sjukdom, olycka eller död. Följande är anledningar till att människor förbannar medmänniskor.

För det första är det i syfte att hämnas. Till exempel kan någon som blev besviken på sin fästman/fästmö ta hämnd genom att uttala en förbannelse att det inte kommer att finnas ett babyskrik i huset till den som gjorde honom/henne besviken, utan vetskapen om den som är förbannad. Han/hon kunde fortsätta i livet utan att få barn på grund av förbannelsen som lagts på honom. Återigen placeras en förbannelse för att orsaka eller förstöra. I det här fallet placeras förbannelsen bara för att orsaka skada och i hämndsyfte.

BÖNNPUNKTER

 • Min far!! Någon kraft från min fars/mammas hus som har lovat att jag inte kommer över en viss gräns, du är inte min skapare, vad väntar du på, dö!
 • Min far!! Varje förbannelse från min fars/mammas hus som fick män att lida eller kämpa i livet, o ni förbannelser, i Jesu namn, sönder!
 • Min far!! Varje förbannelse av dig ska inte överträffa i mitt liv, i Jesu namn, bryta!
 • Varje förfäders embargo på mitt liv, familj och ekonomi lyfts upp i Jesu namn.
 • Min far!! Varje satanisk kedja som drar mig tillbaka i livet, o ni onda kedja, vad väntar du på, bryt.
 • Alla förbund som verkar mot mig och min familj bryter nu av eld i Jesu namn
 • Varje förbannelse från vattnet, på jorden och höga platser som manifesterar sig i mitt liv och familj bryter nu av eld i Jesu namn
 • Någon kraft som säger att mina böner inte kommer att besvaras dör nu av eld i Jesu namn.
 • Jag vägrar att dricka ur sorgens källa, i Jesu namn.
 • Jag tar auktoritet över alla förbannelser som uttalas mot mitt liv, i Jesu namn.
 • Vilken demon som helst, fäst vid vilken förbannelse som helst, lämna mig nu, i Jesu mäktiga namn.
 • Varje förbannelse som utfärdas mot mig, konverteras till välsignelser, i Jesu namn.
 • Varje ägare av ond last i mitt liv, bär din börda nu, i Jesu namn.
 • Ta tag i ditt huvud med dina två händer och be mycket aggressivt, "Jag släpper mitt huvud från alla onda förbund, i Jesu namn.
 • Håller fortfarande tag i ditt huvud med dina två händer, säg att jag demonterar varje fäste av onda förbund i mitt liv och familj i Jesu namn.
 • Jag binder alla furstendömen, alla makter, alla härskare över denna världens mörker, all andlig ondska på höga platser som arbetar mot mig och min familj i Jesu namn
 • Jag bryter alla generationsförbannelser av stolthet, lust, perversion, uppror, häxkonst, avgudadyrkan, fattigdom, avslag, rädsla, förvirring, missbruk, död och förstörelse som arbetar mot mig genom eld i Jesu namn.
 • Jag befaller alla förfäders och generationsandar som kom in i mitt liv under befruktningen, i livmodern, i födelsekanalen och genom den obliska sladden att komma ut ur mig nu i Jesu namn.
 • Jag befaller alla förfäders andar av frimureri, avgudadyrkan, maskerader, häxkonst, falsk religion, polygami, lust och perversion att komma ut ur mitt liv nu i Jesu namn.
 • Jag befaller alla ärftliga andar av lust, avslag, rädsla, sjukdom, svaghet, sjukdom, ilska, hat, förvirring, misslyckande och fattigdom att komma ut ur mitt liv nu i Jesu namn.
 • Jag binder och tillrättavisar alla bekanta andar och andeguider som verkar i mitt liv från mina förfäder i Jesu namn.
 • Jag bryter alla förbannelser av sjukdom och sjukdom och befaller alla ärvda sjukdomar att lämna min kropp nu i Jesu namn.
 • O Elias Gud, låt mig vandra i din totala frihet i Jesu namn
 • O Herre min Gud, återställ till mig alla mina bortkastade år genom eld i Jesu namn
 • Mitt vittnesbörd, uppenbarat genom eld nu i Jesu namn
 • Varje trolldomsförbannelse över mitt liv, bryt av eld i Jesu namn
 • Varje föräldraförbannelse över mitt liv, bryt av eld i Jesu namn
 • Varje envis förbannelse som har vägrat att bryta, genom Jesu blod bryts av eld i Jesu namn
 • Alla demoner som stöder förbannelser i mitt liv, dör av eld i Jesu namn
 • O Gud, stå upp och befria mig från varje förbannelse som motverkar mitt liv i Jesu namn
 • Himmelske Fader jag tackar dig för att du besvarar mina böner i Jesu namn.

 

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

1 KOMMENTAR

 1. Vilka är bönerna som behövs i en situation där jag föddes och bars in i ett mycket ont hus, ett hus där häxkonst och mord ägde rum och människor är begravda under det, en domän av demoner, jag växte upp i det och blev förorenat och min mamma , möjligen pappa, men styvpappan lekte säkert med oujibrädor och ställde frågor om mig, det kan ha varit två brädor. Jag har andliga gåvor. Det här är en katastrof av oändliga attacker, jag är fängslad på sätt som ingen kommer att tro, det har varit stora attacker där en smärta i mitt huvud sköt ner och träffade mitt hjärta, den är fortfarande kvar och dödar mina energier. Detta hus ligger också vid en flod i en översvämningszon omgiven av skog där träden är uthuggna med den där pyramiden med ögat på den bland annat. Jag har inga pengar och ingen rörelse. Häxorna attackerar ständigt freak när jag ber, de skriker och attackerar med energiavlopp, giftig energi, enorma plötsliga drag och fruktansvärda ofattbara drömmar. Jag är kristen, jag tror på gud och Jesus. Denna övertygelse gör många i min familj arg och förvirrad även om jag är äldre nu och många av dem har försvunnit. Jag trodde helt enkelt att gud skulle vinna och klara detta, jag tror att det måste finnas en mening med mitt liv, hjälper jag många genom att dra all denna uppmärksamhet (jag har nästan ingen kontakt med någon, folk används helt enkelt mot mig, häxkonsten och demoner rör sig rakt igenom och använder dem för att attackera mig, jag blir attackerad och går till butiker) Jag lämnar tillbaka allt i Jesu namn sjufaldigt, jag hör dem skrika, ibland ser jag dem i andra sikte, faller ner i smärta etc. Ett par år sedan efter att ha bett såg jag en flammande vit eld (57c) över mig. Psalm 57 Detta hus är nu rensat från demoner och andar, hela området är smord tillägnat gud, täckt av Jesu blod och den helige Anden, men attackerna fortsätter. Jag tror att jag har en röra av stiftelser, mamma och pappa, men också på grund av ouija-brädor, styvfar och all den fruktansvärda ondska som fanns i det här huset och fastigheten, har saker långt bortom normal grund fäst sig vid mig och som jag sa ovan, det finns något inuti fäst vid sidan av mitt hjärta, jag behöver exorcism, en hel extern grupp människor som hjälper till med detta.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.