Bönpunkter för ovanlig gunst och välsignelser

1
97

Idag kommer vi att ta itu med Bönspoäng för ovanlig gunst.

Nu sade Herren till Abraham: Gå från ditt land och din släkt och din faders hus till det land som jag ska visa dig. Och jag skall göra dig till ett stort folk, och jag skall välsigna dig och göra ditt namn stort, så att du blir en välsignelse. Jag skall välsigna dem som välsignar dig, och den som vanära dig skall jag förbanna, och i dig skola alla jordens släkter välsignas.

Du kanske också gillar att läsa: 20 bibelverser för nåd och barmhärtighet

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Förmån är det som hjälper människan att uppnå gudomligt öde eller förväntningar med liten eller ingen ansträngning. Favor ger smak åt våra liv och mobiliserar andra för att hjälpa oss att förverkliga våra ödesplaner och drömmar. När väldelighetens ande är över våra liv, tvingar den människor och andar att hjälpa oss i våra ödessträvanden. Gunst besparar oss prövningar av onödigt eller onödigt arbete och slit. Favor gör vårt ansikte eller närvaro tilltalande och förtjusande för blivande hjälpare.


Anden av misshag, å andra sidan, gör vår närvaro motbjudande för dem som borde hjälpa oss. Gunst är det som får andra att hjälpa och uppmuntra dig. Utan förmån kommer ödesuppfyllelsen att drabbas av onödigt försening eller abort. Varje framgångsrik bibelkaraktär har gynnats på ett eller annat sätt. Samuel och Jesus var inte bara gynnade; de växte också till förmån när de gick från ett stadium av ödesuppfyllelse till det andra (Sam 2:26, ​​Luk 2:52). Vi bör båda önska att ta emot andan av gunst och att växa i den. Vi bör be om att åtnjuta gunst från både Gud och människor.

BÖNNPUNKTER

 • Fader, förlåt mina synder och ge mig nåd att leva ett liv som lockar din gunst, i Jesu namn
 • Genom Jesu blod får jag rensning från varje insättning av avslag genom synd, i Jesu namn
 • Jag bryter kraften i ond magnetism och negativ aura, i Jesu namn
 • Jag befriar mig från varje förening som betjänar misshag i mitt liv, i Jesu namn
 • Jag avvisar och ångrar mig från varje livsstil som får mig att stinka i Guds näsborrar, i Jesu namn
 • O Herre, döp mig med nådens och ynnests ande, i Jesu namn
 • Jag avvisar andan av avslag, misshag och hat, i Jesu namn.
 • Du frö av generationsavvisande och misshag i mitt liv, dö, i Jesu namn.
 • O Herre, parfymera mitt liv med din välbehagsolja, i Jesu namn
 • Du Guds gunst över mitt liv, börja fördriva människor för min skull, i Jesu namn
 • Guds gunst, skapa strategiska vakanser för mig, i Jesu namn
 • Du grundläggande anda av hat och avslag i mitt liv, dö just nu, i Jesu namn.
 • Varje frö av häxkonst i mitt liv; dö genom eld, i Jesu namn
 • Varje tecken på avslag i mitt liv, rensa bort, i Jesu namn
 • Varje frö av avslag, hat och misslyckande i mitt liv, förtärs av Guds eld, i Jesu namn.
 • Varje förbannelse, besvärjelse, jinx och förtrollning av missnöje i mitt liv, vare sig det är förvärvat, ärvt, förfäders eller miljömässigt, förstörs i Jesu namn.
 • Varje ande som tjänar och upprätthåller misshag, avslag och hat i mitt liv, dör av eld, i Jesu namn.
 • Låt Guds eld och åska besöka mina grunder på både moders och faderns sidor, i Jesu namn
 • Alla osynliga märken och etiketter av avslag och misshag på någon del av min kropp, utplånas av Jesu blod.
 • O Gud, min Fader, förvandla hädanefter min skam till nåd, min skam till berömmelse, mitt arbete till gunst, min berättelse till ära, mitt tryck till njutning och min smärta att vinna, i Jesu namn.
 • Varje område i mitt liv som jag har förlorat till ett misslyckande, återställs i Jesu namn.
 • Ni andar av avslag och hat, släpp greppet om mitt liv, i Jesu namn.
 • Det är skrivet om mig att eftersom jag mediterar i Guds ord och försöker göra hans vilja, kommer allt jag lägger händerna på att lyckas. Därför avvisar jag andan av misslyckande på alla områden i mitt liv. Jag är en framgång i livet, i mitt yrke, i min karriär, i mitt företag och i mitt äktenskap. Andra kanske har misslyckats, men jag tror på en Gud som inte kan misslyckas. Jag är hans barn. Jag arbetar i partnerskap med honom. Eftersom han är på min sida kommer jag inte att misslyckas längre, i Jesu namn.
 • Jag befaller all min begravda godhet, framsteg och välstånd att börja återuppstå, i Jesu mäktiga namn.
 • Hädanefter börjar mitt liv attrahera ovanlig gunst, välsignelser, mirakel och genombrott i Jesu namn.
 • Linjer kommer ständigt att falla på trevliga platser för mig i Jesu namn
 • Mitt liv är välsignat bortom tvivel hädanefter i Jesu namn 
 • O Herre, låt mina fiender göras värdelösa och ofarliga både i deras handlingar och uppdrag mot mig i Jesu namn
 • Jag tar ansvar för mina välsignelser, genombrott från fiendens håla i Jesu namn och äger det som tillhör mig med våld i Jesu namn.
 • Jag tar emot mitt mirakel och mitt vittnesbörd just nu i Jesu namn.
 • Låt alla onda problem i mitt liv omintetgöras av Jesu blod.
 • Jag befaller att alla sataniska avlagringar i mitt liv ska grillas i Jesu namn.
 • Jag befaller all satanisk förstärkning mot mig att sprida i bitar, i Jesu namn.
 • Varje kraft hos någon familjeidol som påverkar mitt liv, mitt hem och mitt arbete bryts, i Jesu namn.
 • Jag avbryter alla onda löften från fienden som påverkar mig negativt, i Jesu namn.
 • Låt klockan och tidtabellen för fienden för mitt liv förstöras, i Jesu namn.
 • O Herre, låt mina fiender göras värdelösa och ofarliga både i deras handlingar och uppdrag mot mig i Jesu namn
 • Låt allt gott som är dött i mitt liv börja få liv nu, i Jesu namn.
 • Låt varje ond anordning mot mig bli besviken i Jesu namn
 • Låt Guds mäktiga helande kraft överskugga mig nu, i Jesu namn.
 • Jag binder varje ande som arbetar mot svar på mina böner, i Jesu namn.
 • Jag avväpnar all makt som har slutit ett förbund med marken, vattnet och vinden omkring mig, i Jesu namn.
 • O Herre, gör mitt liv osynligt för demoniska observatörer i Jesu namn.
 • Jag binder alla övervakande andar som kämpar mot mig, i Jesu namn.
 • Jag drar tillbaka alla djävulens vapen, som gjorts tillgängliga för fienden att använda mot mig i Jesu namn.

 

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.