Bönspoäng för kraft att övervinna demoniska strider

0
118

Idag kommer vi att dela ut bönepoäng för kraft att övervinna demoniska strider.

Alla har den ena eller den andra striden som de utkämpar, vi har en Gud som förändras inte om vi bara uppriktigt ber från nådens tron ​​att Gud ska se ner på oss med barmhärtighet och nåd. Gud är inte en man som han skulle ljuga inte heller en människoson att han skulle omvända sig och gissa vad han aldrig kommer att dela sin härlighet med någon. Oavsett vad vi står inför bör vi komma ihåg att ingen situation är permanent och vi har en Gud som till och med torkade röda havet för att skapa sätt för Hid-barn att passera oskadda.

Du kanske också gillar att läsa: 20 bibelverser att läsa om hur man erövrar djävulen

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Att Gud fortfarande existerar, hans kraft finns fortfarande kvar. Få inte panik, allt vi behöver göra är att kasta våra bekymmer på honom och se hur han kommer att utkämpa livets strider. Goliat(jätten) var en oövervinnerlig fiende för Guds barn, men Gud gav makt till en liten figur (en avvisad sten som blev en hörnsten) och han vann striden utan mycket stress. Tro på Gud, acceptera Jesus som din Herre och frälsare och se hur han kommer att vända ditt liv för gott. Psaltaren 56:1. Var mig nådig, o Gud, ty människor skulle uppsluka mig; han som kämpar dagligen förtrycker mig. 2. Mina fiender skulle dagligen uppsluka mig: ty de äro många som strida mot mig, du Högste. 3. När jag är rädd, kommer jag att lita på dig. 4. På Gud vill jag prisa hans ord, på Gud har jag satt min förtröstan; Jag är inte rädd för vad kött kan göra med mig. 5. Varje dag förvränger de mina ord: alla deras tankar är emot mig för det onda. 6. De samla sig, de gömma sig, de markera mina steg, när de vänta på min själ. 7. Skall de fly genom orättfärdighet? i din vrede kasta ned folket, o Gud. 8. Du berättar om mina vandringar: lägg mina tårar i din flaska: finns de inte i din bok? 9. När jag ropar till dig, då skola mina fiender vända om. Detta vet jag; för Gud är för mig. 10. I Gud vill jag prisa hans ord, i HERREN vill jag prisa hans ord. 11. Till Gud har jag satt min förtröstan: jag är inte rädd för vad människan kan göra mig. 12. Dina löften är på mig, o Gud: jag vill prisa dig.


Kraftfulla bönböcker 
by Pastor Ikechukwu. 
Nu tillgänglig på amazon 


BÖNNPUNKTER

 • Vilken kraft som helst som binder mig, släpp mig nu och släpp mig, i Jesu namn.
 • Klädsel av nakenhet och skam, jag är inte din kandidat, fatta eld, i Jesu namn.
 • De ondas finger, kom ut ur mitt liv, dö nu, i Jesu namn
 • Förbannelser från min mors huvud, förbannelser från min fars huvud, jag är inte din kandidat, dö, i Jesu namn
 • Krafter, fast beslutna att få mig att gråta, din tid är ute, dö i Jesu namn.
 • Krafter som utökar mina strider, idag, dör i Jesu namn
 • Du uppståndelsens kraft, ruva mitt liv, i Jesu namn
 • Uppståndelsens vind, blås på mina torra ben, i Jesu namn
 • Jag kopplar mitt liv till uppståndelsens kraft, genom kraften i Jesu blod, i Jesu namn
 • Genom uppståndelsens kraft är det min tid att skratta, i Jesu namn.
 • VAR SPECIFIK: Uppståndelsens kraft, fall över mig (antingen äktenskap, karriär, affärer, etc.) i Jesu namn.
 • Uppståndelsens kraft, fall på mitt huvud, i Jesu namn.
 • Uppståndelsens kraft, katapultera mitt öde till toppen, i Jesu namn.
 • Varje kistpil, gå tillbaka till din avsändare, i Jesu namn
 • Varje död bra sak i mitt liv, lev upp, i Jesu namn
 • Genom uppståndelsens kraft är det min tid att skratta, i Jesu namn
 • Fader Herre; Varje mörkerpil som skjuter ner min härlighet, DÖ, i Jesu namn.
 • Genom uppståndelsens kraft, o Gud, stå upp och för mig framåt, i Jesu namn.
 • Varje ond makt som håller mig nere, din tid är ute, DÖ, i Jesu namn.
 • Genom uppståndelsens kraft ska mina händer inte tigga, mina händer ska välsigna, i Jesu namn.
 • Varje kraft som hånar Guds kraft i mitt liv, vad väntar du på? DÖ, i Jesu namn.
 • O uppståndelsens röst, tala liv till mitt öde, i Jesu namn.
 • Varje maskerad av döden i min släktlinje, DÖ, i Jesu namn.
 • O uppståndelsens röst, tala till mitt drömliv, i Jesu namn.
 • Varje torrt ben i mitt liv som finns i häxkonstens dal, UPPSTÅR av eld, i Jesu namn.
 • O grav fäst vid min släktlinje, hör Herrens ord och SLÄPP mina dygder, i Jesu namn.
 • Guds kraft, rycka upp varje plantage av mörker från mitt liv, i Jesu namn.
 • Krafter från min födelseort, tilldelade att förgöra mig, dö, i Jesu namn.
 • Krafter som underkastar mitt namn till förbundet, din tid är ute, dö, i Jesu namn.
 • Varje ond fågel som flyger mot mig på natten, faller ner och dör, i Jesu namn.
 • Många års problem, jag är inte din kandidat, dör, i Jesu namn.
 • Sjukdom projicerade in i min kropp i drömmen, bakslag, i Jesu namn.
 • Varje onda altare som hyser min framtid, fatta eld, i Jesu namn. 
 • Förtrollning av min fars hus, förtrollning av min mors hus, jag är inte din kandidat, dö, i Jesu namn.
 • Herre Jesus tack för att du gav mig seger, tack Jesus för att du räddade mig, tack Jesus för att du besegrade fienderna på grund av mig och gjorde dem maktlösa och värdelösa.
 • Tack gode Gud.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikelBönpunkter för ovanlig gunst och välsignelser
nästa artikelBönspoäng för återställande av förlorat öde
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.