Profetiska bönepunkter för glödmånaderna 

0
27

Idag kommer vi att ta itu med profetiska bönepunkter för glödmånaderna.

Det är glödmånadernas säsong och vi vet alla att det är de unika månaderna på året där alla förbereder sig på att avrunda året och hoppas att allt det förflutna välsignelser och genombrott som utlovats sedan början av året kommer att uppnås innan glödmånaderna är slut. Vi välkomnar oss till Ember Months 2021, som vi alla vet är Ember Months en unik årstid.

Du kanske också gillar att läsa: 20 bibelverser om skydd

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

De fyra månaderna är i allmänhet de sista månaderna av varje år som består av september, oktober, november och december. På något sätt har dessa månader blivit förknippade med snabb livsstil, rån, olyckor, fester och olika typer av missöden. Alla har en sak eller mer att säga om glödmånaderna, vissa tror att det innehåller många missöden som kan vara katastrofala om man inte ber emot.


Bibeln säger att vi alltid ska be för att återlösa dagarna med böner och helig andevägledning och skydd. Vi uppmuntrar oss att ta på oss Kristi fulla rustning under glödmånaderna och fyllas med djärvhet och helig ande. Inget ont skall drabba oss eller komma nära vår boning så länge vi har Gud. Psaltaren 91:1-13 [1]Den som bor i den Högstes hemlighet ska förbli i den Allsmäktiges skugga.

[2]Jag vill säga om HERREN: Han är min tillflykt och min fästning: min Gud; på honom kommer jag att lita på.

[3]Visst, han ska rädda dig från fågelfågelfågelns snara och från den bullrande pesten.

[4]Han ska täcka dig med sina fjädrar, och under hans vingar ska du lita på: hans sanning ska vara din sköld och din spänne.

[5]Du ska inte vara rädd för skräcken om natten; inte heller för pilen som flyger om dagen;

[6] Inte heller för pest som vandrar i mörker; inte heller för den förstörelse som försvinner vid middagstid.

[7]Tusen skall falla vid din sida och tio tusen vid din högra sida; men det skall inte komma dig nära.

[8] Endast med dina ögon skall du se och se de ogudaktigas belöning.

[9]För att du har gjort HERREN, som är min tillflykt, den Högste, till din boning;

[10] Inget ont skall drabba dig, och ingen plåga skall komma nära din boning.

[11]Ty han skall ge sina änglar befallning över dig att bevara dig på alla dina vägar.

[12]De ska bära upp dig i sina händer, så att du inte stöter din fot mot en sten.

[13]Du ska trampa på lejonet och huggormen: det unga lejonet och draken ska du trampa under fötterna.

BÖNNPUNKTER

 • Vår himmelske Fader ge fienderna en missfallande livmoder och ett torrt bröst, låt deras ondska som avlades i mörkrets sköte mot våra liv, äktenskap, tjänst, affärer och karriär för september månad 2022, avbrytas av eld, i Jesu namn Kristus (Hosea 9:14).
 • Genom auktoriteten i Jesu mäktiga namn, befaller jag mitt profetiska ödes livmoder att öppnas för födelsen av varje storhetsfrö som Herren har lagt i mig. Jag förklarar att mitt öde inte kommer att avbrytas denna glödmånad och därefter i Jesu namn.
 • Det står skrivet att barnen har kommit till födseln, men det finns ingen kraft att befria dem. Genom uppenbarelsen av Herrens skrivna ord ställer jag ett krav på frigörandet av den övernaturliga styrka och nåd som behövs för födelsen av allt gott som Herren har befruktat mig med när jag går in i den nya septembermånaden. 2022, i Jesu namn. Jesaja 37:3
 • I enlighet med Herrens skrivna ord som säger, tar jag till födelseögonblicket och ger inte leverans? Eller stänger jag livmodern när jag kommer till förlossningen? Jag förklarar att mitt ödes livmoder inte kommer att stängas i Jesu mäktiga namn. Jesaja 66:9
 • Himmelske Fader, genom uppenbarelsen av Ditt ord, binder och frustrerar jag aktiviteterna hos varje demonisk varelse som har tilldelats och strategiskt placerats av de ogudaktiga, för att sluka fröet av storhet som du deponerat i mig när jag går in i den nya septembermånaden i Jesu namn. Upp.12:2-4
 • Det står skrivet att hon födde en son, en pojke som ska styra alla folk med en järnspira. I ljuset av just detta skriftställe förklarar jag att allt jag kommer att föra fram i september månad 2022 ska ta mig till platsen för min ära och ära, i Jesu mäktiga namn.
 • Himmelske Fader, jag profeterar och dekreterar att den nya septembermånaden 2022 ska bevittna födelsen av ditt syfte i våra liv. Vi dekreterar att varje vision och idé som vi skapat genom inspiration av den Helige Ande ska levereras framgångsrikt i Jesu Kristi namn (Jesaja 66:9)
 • Jag profeterar och förordnar att från moderlivet av den nya septembermånaden 2022, som dagg, ska våra välsignelser, lyftande, genombrott, mirakel och sund hälsa komma till oss utan ansträngning, i Jesu Kristi namn (Psalm 110:3)
 • Jag profeterar och dekreterar att under den här kommande septembermånaden 2022 kommer vi inte att arbeta förgäves och inte heller föda barn för problem; Jag profeterar att våra ättlingar och avkommor ska välsignas av Herren i Jesu Kristi namn. (Jesaja 65:23)
 • Jag profeterar och dekreterar att i den nya septembermånaden 2022 ska vi äta och inte vara hungriga, vi ska dricka och inte vara törstiga; vi skall jubla och inte bli smäda. Vi ska sjunga av glädje, vi ska inte gråta av hjärtats sorg och vi ska inte sörja av andens sorg, i Jesu namn (Jesaja 65:13-14)
 • Jag profeterar och dekreterar att i detta sista kvartal som börjar i september 2022, kommer jag att bygga hus och bebo dem; Jag ska plantera vingårdar och äta deras frukt. Jag skall inte bygga och någon annan bebo; Jag skall inte plantera och en annan äta; Ty som ett träds dagar, så skall våra dagar vara och vi kommer länge att njuta av våra händers verk i Jesu Kristi namn. (Jesaja 65:21–22
 • Börja uppskatta Gud för att han besvarar dina böner och leder dig in i en helt ny månad under de närmaste timmarna i Jesu mäktiga namn
 • I Jesu Kristi namn dekreterar jag att jag inte kommer att drabbas av någon form av abort av visioner, ambitioner och förväntningar.
 • Min leveranstid har kommit. Mina förväntningar ska inte avbrytas. Må var och en som är ordinerad av Gud att stå vid mig, att ta mig genom leveransprocessen av mina välsignelser, manifestera och ansluta till mig i Jesu Kristi namn.
 • Det står skrivet: "Om Gud är för oss, vem kan då vara emot oss?" (Romarna 8:31). Gud är för mig; därför kan ingen stå emot mig, i Jesu Kristi namn.
 • Det står skrivet: ”Samman eder, o ni folk, så skall ni krossas i stycken; och hör av er, alla I från avlägsna länder; omgjorda eder, och I skolen krossas i stycken. Rådgör med varandra, så kommer det att gå till intet; säg ordet, så skall det inte bestå, ty Gud är med oss." (Jesaja 8:9-10).
 • Inget gäng mot min familj och mig den här säsongen kommer att blomstra, för Gud är med oss, i Jesu namn.
 • Jag kliver in i andens rike och avbryter alla återkommande onda drömmar och händelser som upprepas i mitt liv och familj varje "glödmånad". Jag satte stopp för evig rädsla och oro den här säsongen, i Jesu namn.
 • Det står skrivet: "Frukta inte; ty jag är med dig. Var inte förskräckt; ty jag är din Gud. Jag vill stärka dig; ja, jag ska hjälpa dig; ja, jag ska stödja dig med min rättfärdighets högra hand” (Jesaja 41:10). Så jag dekreterar att ingenting ska göra mig rädd. Gud kommer att hjälpa mig; Han håller min hand och kommer att se mig igenom i Jesu Kristi namn. Amen.

 

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikelBönspoäng för ekonomisk hjälp från Gud
nästa artikelProfetiska bönpunkter för september
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.