Bönspoäng för någon som förlorat sin mamma

0
6247

Idag kommer vi att ta itu med bönepunkter för någon som förlorat sin mamma. Som kristna när vi sörjer tenderar vi att finna tröst i att be. Det är ett underbart sätt att bli tröstad av vår skapare eftersom det hjälper oss att förstå Guds kärlek till de människor vi förlorat eller sörjer för. Ens mamma sägs vara ens pelare, att förlora henne kan ge oss stor och intensiv smärta. I situationer som denna är det tillrådligt att vända sig till Gud och be honom om hjälp och tröst.

Du kanske också gillar att läsa: 20 bibelverser för sympati för förlusten av en mor

Att sörja kan få en att känna sig hopplös och tröstlös, men att vända sig till våra bibelverser och be ger oss stor hjälp. Samtidigt som vi ber för de döda är det också ett sätt att trösta de levande med att vi ska gå framåt och inte heller känna oss ensamma. Gud är med oss ​​och han kommer alltid att låta sitt ljus lysa över oss alltid och för alltid och han kommer aldrig att låta oss vara för oss själva.

Bönpunkten har samlats in för dem som sörjer sina mammor och har stora smärtor som får dem att känna sig hopplösa och tröstlösa. Sätt din tillit till Gud så kommer han alltid att finnas där för dig oavsett hur intensiv din smärta är. Be dessa böner,;

Bön poäng

 1. Herre Jesus tack så mycket för allt du gjorde för mamma när hon levde
 2. Tack för de härliga och underbara dagar hon tillbringade med dig under sina dagar på jorden
 3. Tack Jesus för att du visade henne att du är sanningen, livet och vägen och för att du fick henne att tro på dina ord
 4. Tack Fader i himlen för att du var hennes räddare medan hon levde och efter hennes död
 5. Härliga Jesus, vi kan inte tacka dig nog för att du besegrade döden för oss och skänkte oss evigt liv med dig i Himlen, tack för att du besegrade döden för vår mors vägnar som vi säkert vet vilar i din famn.
 6. Herre vi erkänner våra synder och de förlorade själarna synder också, behaga Jesus i din oändliga barmhärtighet, ge henne förlåtelse i din Vänlighet och Barmhärtighet.
 7. Herre Jesus, vi ber dig att skina ditt ljus på de förlorade själarna när de reser till ditt rike och rena sina själar.
 8. Trösta alla deras familjemedlemmar och vänner som lämnats kvar som har så mycket smärta och plåga
 9. Hjälp de nära och kära som är kvar att förstå att de inte är ensamma och du Gud kommer att göra deras vägar välmående och vägleda dem genom livets resa
 10. Ge deras nära och kära frid.
 11. Herre Jesus, ditt ord säger att du kommer att trösta de tröstlösa och de som sörjer, snälla läka denna smärta i deras hjärta och få dem att finna frid och tröst i sina smärtor i Jesu namn
 12. Herre Jesus, ditt ord säger ”Därför skola de frälsta från HERREN vända tillbaka och komma med sång till Sion; och evig glädje skall vara över deras huvud; de skola få glädje och fröjd; och sorg och sorg skall fly bort”, du har redan lovat att få denna smärta att försvinna, Herre snälla gör enligt vad du har lovat i Jesu namn.
 13. I ditt ord sa du återigen "Jag har sett hans vägar och skall bota honom: jag skall också leda honom och återställa tröst åt honom och hans sörjande", Herre du sa också att vi skulle påminna dig om ditt ord, vilket är vad vi gör nu, snälla gör enligt vad du har sagt om våra liv.
 14. Vi ber för de förlorade själarna att du hjälper dem att hitta vägen till dig och hjälper dem att vin och äta middag med dig i ditt rike i Jesu namn.
 15. Vi ber för de själar, familjemedlemmar, vänner som de förlorade lämnade efter sig att du fortsätter att vakta dem, vägleda dem, hitta deras vägar, hjälpa dem att fortsätta i den frälsningsvandring du har lagt ner för dem och inte gå vilse.
 16. I Jesaja 61 vs 3 sa du i ditt ord att ”att förordna dem som sörjer i Sion, att ge dem skönhet som aska, glädjens olja till sorg, lovsångens klädsel för tunghetens ande; för att de skulle kallas rättfärdighetens träd, Herrens plantering, för att han skulle förhärligas”. Snälla välsigna vårt sörjande hjärta och läka våra intensiva smärtor, upprätta oss så att vi kan kallas rättfärdighetens träd och välsignas med skönhet för vår aska, glädjeolja för sorg och bäras med kläder av beröm för vår sorg och sorg.
 17. Herre, och led inte familjemedlemmarna och vännerna som de förlorade själarna lämnat efter sig i smärtor, led dem inte in i frestelser, beställ deras fotsteg, öppna dörrar av möjligheter för dem, vägled dem att vandra i de gudfruktigas råd.
 18. Herre Jesus, låt inte morgonsjälarna vara ensamma, hjälp dem att leva genom sina smärtor och se till att du är med dem i varje steg de tar, förled dem inte vilse Herre Jesus.
 19. Vi ber att lidanden inte kommer att uppstå igen i familjen, och ingen kommer att dö i familjen i förtid utan kommer alla att leva för att förhärliga och förkunna Herren Kristi Jesu namn i Jesu namn.
 20. Gud ger stor tröst till familjen och hjälper dem att glömma sina smärtor och fylla sitt hjärta med lycka, glädje, uppfyllelse, genombrott.
 21. Hjälp den kvarlämnade familjen att fortsätta sina dagliga aktiviteter med lidande och gråt igen, hjälp dem att förstå att du älskar deras mamma så mycket och att du har tagit henne innan de onda dagarna framför dig för att äta middag med dig och få dem att se att du åter stelna bakom dem och kämpa också för dem i Jesu namn
 22. Hjälp dem att se dig som deras enda och sanna tröstare i Jesu namn
 23. Herre Jesus tackar för bönesvaren, vi prisar ditt sanna namn och välsignar dig också för att du alltid håller dig trogen mot ditt ord.
 24. Vi erkänner din närvaro med de olyckliga människorna och välsignar dig för att du har gett så många löften med dem så att de kan finna tröst i ditt namn och glatt gå vidare med sina dagliga aktiviteter i Jesu namn. Amen
 25. Tack Jesus för allt du är, var du upphöjd i Jesu namn. Amen
  Tack Jesus Kristus för besvarade böner.

tidigare artikelBön pekar på att bryta oket av slaveri och träldom
nästa artikelBönspoäng för de som sörjer
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.