Bön pekar på att be när arbete blir slaveri

0
15928

Idag kommer vi att ta itu med bönepunkter att be när arbete blir slaveri. Jobs verkar inte som slaveri i första hand. Om det såg ut som slaveri skulle du ha tackat nej. Men längs linjen kommer många sanktioner och policyer att införas som kommer att göra jobbet ännu mer krävande och krävande för dig. Det värsta är att lönen för sådana jobb inte ökar utöver vad de brukade vara. Du tjänar fortfarande samma lön för ett tråkigt jobb. När arbete blir slaveri, kommer det att hindra din rätt att ha ett eget liv utanför jobbet. Du kommer inte att ha tid att spendera med din familj, inte ens tillräckligt med tid att ta hand om dig själv.

En man vars jobb har blivit slaveri kommer inte ha tid för Gud. Jobbet skulle ha tagit Guds plats i hans liv eftersom hans liv och hela engagemang är ägnat åt jobbet. Under tiden kommer du inte att göra jobbet med lätthet. Det kommer att vara med smärta och vånda. Du måste befria dig från slaveriet. Det är aldrig Guds plan för dig att bli förslavad av något som du har fått herravälde över. Du bör be om frihet.

Ditt jobb är en enhet så är ditt liv. När ditt jobb stjäl från dig rätten att vara fri, då blir det slaveri. Det finns så många människor vars jobb har blivit slaveri men de vet inte. De går till jobbet varje dag men i slutet finns det inget att visa för det. De har inte råd att äta sig själva tre gånger om dagen, men de klamrar sig fast vid sitt jobb som om det är deras förlossning. Det finns en andlig blindhet i deras ögon och ond förtrollning i deras hjärta som har hindrat dem från att se slaveriet i det arbete de utför. Goda nyheter är att i dag kommer alla att vara fria. Och Herren ska öppna nya dörrar av möjligheter för dig idag i Jesu Kristi namn.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Bön poäng

 • Fader Herre, jag tackar dig för ännu en fantastisk dag. Jag tackar dig för det stora privilegium du har gett mig att få se en ny dag som du har skapat. Jag tackar dig för det är av din nåd som jag inte förtärs. Jag tackar dig för din försörjning och skydd över mitt liv och familj, må ditt namn vara högt upphöjt i Jesu Kristi namn. 
 • Fader Herre, jag ber om syndens förlåtelse. Skriften sa att vi inte kan fortsätta att leva i synd och be att nåden finns i överflöd. Jag ber att du genom din nåd ska förlåta mina synder och missgärningar i Jesu Kristi namn. Det har skrivits, om min synd är röd som scharlakansröd, så skall den göras vitare än snö. Om min synd är röd som röd, ska den göras vitare än ull. Herre, jag ber dig att tvätta mig med ditt dyrbara blod och jag kommer att bli fri från synd i Jesu Kristi namn. 
 • Fader Herre, på alla områden i livet där mitt jobb har förvandlats till slaveri, ber jag dig att hjälpa mig laga det i Jesu Kristi namn. Jag kommer mot varje slavmästares kraft över mitt liv. Skriften säger att han som Sonen har frigjort är verkligen fri. Jag dekreterar av himlens auktoritet att varje makt hos fienden som försöker sätta mig tillbaka i slaveri förstörs idag i Jesu Kristi namn. 
 • Fader Herre, jag ber om ett nytt jobb. Ett bra jobb från dig som inte kommer att förslava. En speciell sorts jobb som inte skulle försöka ta din plats i mitt liv, jag ber att du av din nåd ger mig den här typen av jobb i Jesu Kristi namn. 
 • Fader Herre, jag ber dig att förbinda mig med målmedvetna män och kvinnor. Människor som hjälper mig att uppnå det du vill att jag ska uppnå. Människor som kommer att hjälpa mig att låsa upp de dolda potentialerna inom mig, jag dekreterar att du skickar dem på min väg i Jesu Kristi namn. 
 • Jag kommer mot ödesförstörarnas makt i mitt liv. Jag dekreterar av himlens auktoritet att de är sönderdelade i dag i Jesu Kristi namn. Jag kräver en snabb separation mellan mig och varje makt som begränsar mina framsteg i livet i Jesu Kristi namn. 
 • Fader Herre, varje piska av slaveri piskad på min rygg, jag förstör dig med eld idag i Jesu Kristi namn. Varje slaveriagent som tilldelats mig av fienden för att förslava mig, jag dekreterar att Guds eld kommer över dig i dag i Jesu Kristi namn. 
 • Varje agent för efterblivenhet och stagnation som finns i min familj, upphör att verka idag i Jesu Kristi namn. Jag tar makten från varje generations mörkermakt som fienden använder för att hålla nere mig som slav. Jag dekreterar att du förlorar dina krafter idag i Jesu Kristi namn.
 • Fader Herre, från och med idag tar jag kontrollen över mitt liv i Jesu Kristi namn. Från och med idag är jag ansvarig. Varje mörkers makt som använder mitt liv och jobb för att experimentera med smärta och svårigheter, dör idag i Jesu Kristi namn. 
 • Fader, jag tar tillbaka mitt jobb från varje makt av slaveri idag i Jesu Kristi namn. Du kraft av slaveri som får mig att lida i mitt jobb, jag dekreterar att din operation är över idag i Jesu Kristi namn. Jag dekreterar att Guds kraft kommer ner i detta ögonblick och förstör varje mörkertak över mitt jobb idag i Jesu Kristi namn. 
 • Fader, jag tackar dig för att du har besvarat mina böner. Jag tackar dig för att du har förändrat strömmen av svårigheter på mitt jobb. Jag tackar dig för att du har gett mig seger över mina problem, må ditt namn vara högt upphöjt i Jesu Kristi namn. 

 


KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikelBönepunkter mot osäkerhet i Nigeria
nästa artikelBöner för starkt skydd mot ondska
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.