10 bönspoäng för april 2022

0
23188

Idag kommer vi att ta itu med 20 bönepunkter för april månad. Låt mig först välkomna dig till april månad, det är min bön att Herren ska fullkomna allt som berör dig denna månad i Jesu Kristi namn. Det här är en ny månad, inte alla var lämpliga att se den i gott öde. Många har dött, några saknas, några är på sjukhuset, men här är du, Hale och hjärtlig. Det är en bra anledning att tacka Gud.

Så ny som månaden verkar vara, är den inte tom på goda och onda saker. När du läser den här bloggen nu finns det människor vars liv har vänts för gott och det finns människor som har mött sin undergång. Både gott och ont har hänt och kommer att fortsätta hända tills månaden är slut. Det är vår bön att Herren räddar oss från det onda. Idag kommer vi att erbjuda 10 bönepunkter för denna månad. Dessa böner bör vara din hymn under hela månaden. Bönerna omfattar tacksägelse, förlåtelse, skydd och många andra. Du kan välja att alltid be dessa böner dagligen eller varje vecka.

Jag ber genom den Högstes nåd, Herren ska ge dig allt gott du inte kunde uppnå förra månaden i Jesu Kristi namn. Mörkrets makter som stoppade dig förra månaden kommer inte att ha någon makt över denna månad i Jesu Kristi namn.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Bön poäng

  • Far, jag tackar dig för den nåd som har hållit mig så här långt. Skriften säger att det inte är av honom som vill och springer utan av Gud som visar barmhärtighet. Jag tackar dig för att det är av din barmhärtighet som jag inte förtärs, jag tackar dig för, trots min otrohet, varar din barmhärtighet fortfarande över mitt liv. Jag tackar dig för att du har varit min sköld och späckare. Jag tackar dig för att du har varit min Goshens beskyddare, jag hyllar dig, Herre Jesus, må ditt namn vara högt upphöjt i Jesu Kristi namn. 
  • Fader, jag söker syndens förlåtelse, på alla sätt som jag har syndat och saknat din härlighet, fader förlåt mig. Varje synd som kommer att hindra dina planer och agenda för mitt liv den här månaden, ber jag att du genom din nåd förlåter mig idag i Jesu Kristi namn. 
  • Fader Herre, skriften sa att jag vet vilka tankar jag har mot dig, de är tankar på gott och inte ont för att ge dig ett förväntat slut. Fader, jag ber att dina planer för mitt liv kommer att manifesteras denna månad i Jesu Kristi namn. Jag ber att du genom din barmhärtighet förstör alla fiendens krafter som motverkar förverkligandet av dina planer för mitt liv idag i Jesu Kristi namn. 
  • Herre, jag ber att dina beskyddande händer kommer att vara över mig och min familj denna månad i Jesu Kristi namn. Jag ber att du genom din kraft smörjer mig med ditt dyrbara blod. Skriften sa att när dödens ängel ser blodet, kommer det att gå över. Jag ber att du genom din nåd smörjer mig med ditt blod idag. Allt ont som förväntas hända den här månaden ska inte komma nära mig i Jesu Kristi namn. 
  • Fader Herre, jag ber att jag inte ska falla offer för djävulens upptåg i Jesu Kristi namn. Jag ber dig lägga dina händer på mig denna månad. Jag kommer inte att falla offer för rituella kidnappare, jag kommer inte att falla offer för hyrmördare, jag kommer inte att falla offer för en olycka, jag kommer inte att falla offer för våldtäkt, jag kommer inte att falla offer för sjukdom och plötslig död denna månad i namnet av Jesus Kristus. 
  • Fader, jag beslutar av himlens auktoritet, jag är ostoppbar den här månaden i Jesu Kristi namn. Varje kraft från fienden som höll mig fången förra månaden, jag dekreterar av himlens auktoritet, jag är fri från dem idag i Jesu Kristi namn. Jag ber att accelerationens nåd kommer över mig idag i Jesu Kristi namn, jag ber om den övernaturliga hastighetens nåd denna månad i Jesu Kristi namn. 
  • Fader, jag ber att du välsignar mina händer med framgång i Jesu Kristi namn. Allt jag lägger händerna på den här månaden ska blomstra i Jesu Kristi namn. Skriften sa att det är Gud som lär våra händer att skapa rikedom. Jag dekreterar av himlens auktoritet att mina händer är utrustade för att skapa rikedom i Jesu Kristi namn. 
  • Fader, jag kommer emot alla begränsningarnas makt över mitt liv ber jag att Guds Allsmäktiges kraft får dem att vila i Jesu Kristi namn. Varje fiendes kraft arbetar dag och natt för att säkerställa att jag inte blir till någonting i livet, varje demonisk kraft hos fienden som har tilldelats att bromsa mig, jag beslutar av himlens auktoritet, förlora din makt över mig idag i Jesu Kristi namn. 
  • Fader, i denna månad, ge mig nåden att arbeta mer med dig i Jesu Kristi namn. Jag tar emot nåden, fortsätt att stå med dig. Jag vägrar att falla för fiendens frestelser, jag vägrar att falla tillbaka i denna trosras. Far, jag lagar varje trasigt förhållande jag har med dig. Jag ber att din ande kommer att fortsätta att vara min guide denna månad i Jesu Kristi namn. 
  • Fader, skriften säger att de som leds av Guds ande kallas Guds söner. Jag ber att din ande ska leda mig under hela denna månad i Jesu Kristi namn. Jag ber att din ande ska vägleda mig och berätta för mig vad jag ska göra i Jesu Kristi namn. 

 


KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikelBönepunkter mot fienden av främjande och avancemang
nästa artikelBönepunkter mot osäkerhet i Nigeria
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.