Bön poäng mot träldom av hårt arbete

0
13355

Idag kommer vi att ta itu med bönepunkter mot träldomen av hårt arbete. Hårt arbete är inte detsamma som framgång. Detta beror på att Guds nåd bara kräver due diligence i arbete som betraktas som hårt arbete, men hårt arbete betyder inte framgång. Det är demonen av slaveri designad av fienden för att utarma de flesta människor, särskilt troende. När en man är inlåst i träldomen av hårt arbete, kommer en sådan individ bara att slita dag och natt, men det kommer inte att finnas något att visa för det. Det spelar ingen roll om Guds förbund är på personen eller inte. Det kommer att förstöra alla ansträngningar från sådana individer.

Denna demon plågade Jakob under lång tid. Trots att Jakob har Guds förbund på sitt liv, gör denna demon honom nästan värdelös. Han arbetade outtröttligt, men det fanns inget att visa för det. Tills den här demonen har besegrats kommer inget gott att komma ut ur en sådan individs kamp. För lika många människor som är inlåsta i träldomen av hårt arbete, kommer jag med goda nyheter till er idag. Herren har lovat att befria sitt folk från arbetets träldom. Det finns en nåd som Gud släpper över människor som eliminerar kamp. Denna nåd är allt som behövs för att befria en man från denna träldom.

Det var den sortens nåd som Gud skänkte Jakob. Efter mötet med Gud kämpade han inte så mycket som han brukade göra, men nu har han resultatet att visa för det. Jag dekreterar av himlens auktoritet, Herrens nåd som eliminerar svårigheter släpps över ditt liv idag i Jesu Kristi namn. Varje träldom av slaveri som fienden har kastat dig in i, jag dekreterar att Guds händer befria dig från det i detta ögonblick i Jesu Kristi namn. Om du upptäcker att allt du gör är att arbeta dag och natt och ändå det finns liten eller ingen framgång att visa för det, låt oss be tillsammans. Herren kommer att befria dig i dag och han ska få framgång på din väg.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Bön poäng:

 • Fader Herre, jag tackar dig för att du är Gud. Jag hyllar dig för din nåd och ynnest över mitt liv. Jag tackar dig för ditt skydd som har hållit mig så här långt, må ditt namn vara högt upphöjt i Jesu Kristi namn.
 • Fader Herre, jag kommer framför dig idag för att be om syndens förlåtelse. På alla sätt som jag har syndat och saknat din härlighet, ber jag att du förlåter mig idag i Jesu Kristi namn. På grund av blodet som utgjuts på Golgata kors, ber jag att du tvättar bort mina synder helt och hållet i Jesu Kristi namn.
 • Fader Herre, jag kommer mot varje kedja av träldom som används av fienden för att hålla mig nere, jag dekreterar att Guds Allsmäktiges kraft kommer att bryta sådana kedjor i Jesu Kristi namn. Ty det är skrivet: Genom smörjelsen skall varje ok förgöras. Fader, jag ber att på grund av din smörjelse över mitt liv, varje ok av träldom skall brytas i Jesu Kristi namn.
 • Fader, jag ber att du välsignar mig med nådens smörjelse. Guds ynnest som kommer att utrota hårt arbete, jag ber dig välsigna mig med den idag i Jesu Kristi namn. Herre, skriften säger att om en människas väg skulle behaga Gud, så kommer han att få honom att finna nåd i människors ögon. Herre, jag ber dig att ge mig nåd i människors ögon i Jesu Kristi namn.
 • Fader Herre, jag befriar mig från slaveriets förbannelse. Ty Kristus har blivit en förbannelse för oss, ty förbannad är han som är hängd på trädet. Jag dekreterar i kraft av detta förbund att jag befriar mig från varje träldom idag i Jesu Kristi namn. Jag förklarar min frihet idag i Jesu Kristi namn.
 • Fader Herre, jag ber från och med idag att mina ansträngningar inte kommer att gå till spillo längre i Jesu Kristi namn. Jag beslutar av Herrens barmhärtighet att mina ansträngningar kommer att krönas med stor framgång i Jesu Kristi namn. Jag kommer mot varje makt som förstör mäns ansträngningar. Jag beslutar av kraften i Jesu Kristi namn, sådan makt görs värdelös över mig i Jesu Kristi namn.
 • Fader Herre, jag ber att du välsignar mig med människors gåva. Människor som hjälper mig att bli stor i livet. Ödeshjälpare, män kvinnor som kommer att hjälpa mig att gå vidare i livet och uppfylla syftet med min existens, jag ber att du ska skicka dem min väg i Jesu Kristi namn.
 • Varje demon i min fars hus som är sadlad med ansvaret att förstöra människors ansträngningar, jag förlamar dig idag i Jesu Kristi namn. Varje satanisk agent för misslyckande som arbetar över mitt liv, jag sparkar dig idag i Jesu Kristi namn.
 • För det har varit, Han som sonen har frigjort är verkligen fri. Jag är fri från alla tidsödande demoner. Jag får min frihet från alla fiendens krafter för att distrahera människor på gränsen till framgång. Jag dekreterar att Guds kraft tar bort sådana makter över mitt liv idag i Jesu Kristi namn.
 • Fader Herre, varje märke på mitt liv som gör mig till ett lätt mål för fiendens makt, på grund av ditt blod på Golgata kors, låt sådana märken tas bort i Jesu Kristi namn.
 • Skriften sa att det är Gud som ger oss kraften att skapa rikedom. Fader, jag ber att du utrustar mig med kraften att lätt skapa rikedom i Jesu Kristi namn.
 • Herre, jag tackar dig för att du besvarar mina böner. Jag hyllar dig för att du inte övergav mig. Må ditt namn vara högt upphöjt i Jesu Kristi namn.

 


KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikelBönepunkter mot krafter som förlänger sjuklighet
nästa artikelBefrielseböner mot andlig maktlöshet
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.