Befrielseböner från svaghetens träldom

0
9783

Idag kommer vi att ta itu med befrielseböner från svaghetens träldom. Det finns makter och furstendömen som låser en man i slaveri av svaghet. Svagheten kan vara vad som helst. Det kan vara sjukdom, sjukdom, karghet, misslyckande, fattigdom och annat. Dessa krafter säkerställer att en man inte kommer ur träldomen. De hindrar hjälp från att komma. Guds ande avslöjade att så många människor lider av denna demon. Det är därför det verkar som om Gud inte besvarar böner, det är därför som det verkar som om hjälp inte kommer trots alla ansträngningar.

Har du inte undrat varför det verkar som att Gud inte svarar på vissa människors bön? När du försöker så mycket du kan för att komma ur en situation men alla ansträngningar visade sig misslyckas, vad gör du? Bondage of invalidity säkerställer att en man inte blir fri. Och detta kommer att få en man att lida så länge det tar tills träldomen är bruten. Gud har lovat att befria människor från sjuklighetens bandage. Vilken kraft som helst som har hållit dig instängd i sjuklighetens träldom, kommer Herren att befria dig i dag i Jesu Kristi namn. Jag beslutar av himlens myndighet, varje mörkrets makt som håller dig inlåst i svaghetens träldom, jag dekreterar din frihet idag i Jesu Kristi namn.

Låt oss be

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Bön poäng

 • Far, jag tackar dig för ännu en vacker dag som du har gjort. Jag tackar dig för din nåd och nåd över mitt liv. Skriften säger att det är av Herrens barmhärtighet som vi inte förtärs. Jag hyllar dig för din nåd över mitt liv och familj. Jag tackar dig för de saker du har gjort, jag tackar dig i väntan på de saker du kommer att göra, må ditt namn vara högt upphöjt i Jesu Kristi namn. 
 • Fader Herre, skriften sa att vi inte kan fortsätta att leva i synd och be nåd att överflöda. Herre, jag ber om syndens förlåtelse, på alla sätt som jag har syndat och saknat din härlighet, ber jag att du förlåter mig. Jag ber att tvätta mig noggrant och jag kommer att vara ren, rensa mig och jag kommer att bli vitare än snö. I kraft av det blod som utgjuts på golgatornas kors, ber jag att mina synder tvättas bort i Jesu Kristi namn. 
 • Fader, jag beslutar av himlens auktoritet, varje fiendes makt som vill hålla mig inlåst i svaghetens träldom, far, jag dekreterar att sådana krafter förlorar sin styrka idag i Jesu Kristi namn. 
 • Far, jag talar om frihet och dominans i mitt liv. Jag tar makten från svaghetens träldom när jag solar mig i eufori av min frihet idag i Jesu Kristi namn. 
 • Fader, skriften sa att han sände ut sina ord och det helade deras sjukdomar. Varje sjukdom i mitt liv dekreterar jag helande idag i Jesu Kristi namn. Jag beslutar av himlens auktoritet, jag är fri idag i Jesu Kristi namn. 
 • Jag kommer mot varje prins av Persien som arbetar mot min frihet idag. Jag dekreterar att Guds vrede kommer över en sådan prins av Persien i Jesu Kristi namn. 
 • Far, varje fäste av sjukdom i mitt liv, jag bryter ner det idag i Jesu Kristi namn. Jag beslutar av himlens auktoritet, varje Jericho av problem, varje berg av problem i mitt liv, jag dekreterar av himlens auktoritet, att förstöras idag i Jesu Kristi namn. 
 • Varje kraft som planerar att förlänga varaktigheten av min svaghet, jag förbannar sådana krafter idag i Jesu Kristi namn. Du barnlöshet, jag bryter ner dig idag i Jesu Kristi namn. 
 • Det finns ingen karg kvinna i Israel, för Gud gjorde dem alla fruktbara. Jag ber genom Herrens barmhärtighet, att fruktbarhetens förbund kommer över mitt liv i dag i Jesu Kristi namn. Jag dekreterar av himlens auktoritet, att varje demon slösar bort mina ansträngningar för att få barn i livet, faller och dör idag i Jesu Kristi namn. 
 • Fader Herre, jag vägrar att bli inlåst i fattigdomens träldom. Herre, jag talar min frihet till verkligheten idag i Jesu Kristi namn. Ty skriften säger att den som sonen har frigjort är verkligen fri. Fader, jag ber att du gör mig fri idag i Jesu Kristi namn. 
 • Herre, varje generationsförbannelse i min härstamning låser in människor i svaghetens träldom, vilket får det att se ut som om Gud inte besvarar bön längre, jag dekreterar att sådana förbund bryts i Jesu Kristi namn. 
 • I kraft av det nya förbundet som gjorts möjligt genom Kristi blod, strider jag mot varje onda förbund som låser in människor i svaghetens träldom i Jesu Kristi namn. Jag befriar mig själv och medlemmar av min familj från ett sådant förbunds grepp i Jesu Kristi namn. 
 • Jag går emot varje förbund om misslyckande över mitt liv i Jesu Kristi namn. Från och med idag dekreterar jag att framgångsförbundet börjar fungera i mitt liv i Jesu Kristi namn. Allt jag lägger händerna på från och med idag kommer att fungera för mina framsteg i Jesu Kristi namn. Jag kommer inte längre att kallas öde, jag ska inte längre förkastas, jag ber om att nåden av mottagande ska komma över mig. Vart jag än går från idag kommer jag att bli accepterad i Jesu Kristi namn. 
 • Jag kastar mig in i ett nytt nådens rike. Jag kastar mig in i ett rike av ny början. Från och med idag börjar jag verka i frihet, jag verkar i dominans idag i Jesu Kristi namn. 
 • Tack Herre för besvarade böner, tack för att du är Gud. Jag ärar dig för att du har besvarat mina böner. Jag hyllar dig eftersom jag har blivit befriad från svaghetens träldom, må ditt namn vara högt upphöjt i Jesu Kristi namn.

 


KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.