Bönepunkter mot krafter som förlänger sjuklighet

0
11930

Idag kommer vi att ta itu med bönepunkter mot krafter som förlänger svaghet. Skriften säger i Jesajas bok 60:22 Den minsta familjen kommer att bli tusen människor, och den minsta gruppen kommer att bli en mäktig nation. I rätt tid ska jag, HERREN, få det att ske." Även om vi kanske vill att vårt mirakel ska komma omedelbart, har Gud sina planer utarbetade. Han är tidens och säsongens Gud och Han skulle inte göra någonting om det inte är dags. Trots detta finns det några demoner vars uppgift är att se till att manifestationen av Guds rörelse inte aktualiseras i våra liv.

När vi ber till Gud att ta bort vår svaghet, kommer vissa mörkers makter att vilja förlänga det Svaghet. De gör detta genom att se till att våra böner inte får svar eller genom att hindra våra besvarade böner. Daniel upplevde något liknande. Efter att han hade bett till Gud dag och natt och det äntligen var dags för hans böner att besvaras. Se, härskaren över mörkret, fursten av Persien, hade gått för att hindra Herrens ängel från att komma med Daniels besvarade böner. Dessa krafter försökte också förlänga svagheten i livet för den blinde Batholomew. När han fick veta att Jesus skulle gå bort, ropade han Herren och kallade Davids son att förbarma sig över mig.

De krafter som vill att hans svaghet ska förlängas talade genom mängden av människor som sa åt honom att hålla tyst. De gör detta bara för att Kristus inte ska höra honom, men den blinde framhärdade. Kvinnan med blodsocker kämpade också med och besegrade samma demon. De försökte förlänga livslängden på hennes problem genom att se till att hon inte får Jesu uppmärksamhet. Men denna kvinna höll ut genom tro. Även om hon inte kunde komma tillräckligt nära för att dra till sig Jesu uppmärksamhet, är hon så säker på att bara genom att röra vid spetsen av Kristi klädnad, kommer hennes svaghet att tas bort.


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Finns nu på amazon

Idag måste vi hålla ut, idag måste vi bygga vår tro för att bli starkare och bättre. Idag måste vi besegra de demoner som begränsar och hindrar våra besvarade böner. Jag dekreterar med kraften i Jesu Kristi namn, varje makt som försöker förlänga livslängden för ditt problem, jag dekreterar att de faller idag i Jesu Kristi namn. Herren ska befria dig från dessa krafter idag. Låt oss be.

Bön poäng

 • Fader, jag upphöjer ditt heliga namn. Jag tackar dig för att du är Gud. Jag hyllar dig för din kärlek och skydd över mitt liv och familj. Jag tackar dig för din barmhärtighet som varar för evigt över mitt liv. Ty skriften säger att det är av Herrens barmhärtighet som vi inte förtäras. Jag tackar dig för din nåd över mitt liv och familj, må ditt namn upphöjas i Jesu Kristi namn.
 • Fader Herre, jag ber om syndens förlåtelse. På alla sätt som jag har syndat och saknat din härlighet, ber jag att du förlåter mig idag i Jesu Kristi namn. Varje synd i mitt liv som gör att fienden får mer makt över mig för att förlänga mitt problem, ber jag att du genom din nåd kommer att förlåta mina synder i Jesu Kristi namn.
 • Fader Herre, varje prins av Persien som arbetar som ett hinder mot min besvarade bön, jag beslutar av himlens auktoritet, faller till döds idag i Jesu Kristi namn.
 • Varje makt som vill förlänga min svaghet genom att se till att min bön inte besvaras, förordnar jag av himlens auktoritet, låt eld komma från himlen och förtära sådana krafter i Jesu Kristi namn.
 • Fader Herre, jag ber att i dag kommer ett slut på mina svagheter i Jesu Kristi namn. Jag beslutar av himlens auktoritet, att varje problem i mitt liv, varje problem i mitt liv, kommer till dig idag i Jesu Kristi namn.
 • Ty det är skrivet, han sände efter sitt ord och det botade deras sjukdomar. Jag förklarar att varje sjukdom i min kropp får Guds helande i detta ögonblick i Jesu Kristi namn.
 • Fader Herre, varje sjukdom i mitt liv, jag dekreterar att de tas bort i Jesu Kristi namn. Herre, ofruktighetens svaghet, jag dekreterar att den tas bort idag i Jesu Kristi namn. Varje makt som vill hindra denna bön för att förlänga denna svaghet, jag dekreterar att Guds vrede kommer över den kraften idag i Jesu Kristi namn.
 • Fader Herre, varje svaghet av misslyckande, jag beslutar med kraften i Jesu Kristi namn, de tas ut idag. Varje svaghet av begränsningar, gå ut ur mitt liv idag i Jesu Kristi namn. Jag tar emot hastighetens och riktningens nåd i Jesu Kristi namn.
 • Fader Herre, jag kommer mot varje begränsning av stagnation över mitt liv idag i Jesu Kristi namn. Jag tar emot nåden att accelerera i livet i Jesu Kristi namn. Skriften sa att havet såg det och flydde, Jordan drog sig tillbaka. Jag beslutar med kraften i Jesu Kristi namn, varje kraft som hindrar mig från att gå vidare i livet, böj mig inför mig i Jesu Kristi namn.
 • Fader, varje svaghet som hindrar mig från att hitta en make, jag tillrättavisar det idag i Jesu Kristi namn. Jag förordnar med kraften i Jesu Kristi namn, en gudomlig förbindelse kommer mellan mig och min gudsförordnade make i Jesu Kristi namn. Jag kommer att finna att min Gud har ordinerats bättre halva detta år i Jesu Kristi namn.
 • Du svaghet av fattigdom i mitt liv, dö idag i Jesu Kristi namn. Ty det är skrivet: Gud skall tillgodose alla mina behov efter sin rikedom i härlighet genom Kristus Jesus. Jag dekreterar att alla mina behov tillgodoses idag i Jesu Kristi namn.
 • Herre, varje makt som vill hindra mina böner från att nå nådens tron, jag dekreterar att sådana krafter förstörs idag i Jesu Kristi namn.

 

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikelBefrielseböner från svaghetens träldom
nästa artikelBön poäng mot träldom av hårt arbete
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.