Bönepunkter mot makt som försenar manifestationen av härlighet

0
11269

Idag kommer vi att ta itu med bönepunkter mot kraft som försenar manifestationen av härlighet. Guds löften är säkra och giltiga. Skriften berättade för oss att Gud inte är en man som ljuger och inte heller är han en människoson att omvända sig. Vad Gud än har lovat kommer att uppfyllas, hans förbund är säkra. Det finns dock makt och furstendömen som hindrar härlighetens manifestation. I flera år kunde Jakob inte få bäring av sitt liv. Ja, Guds förbund var över hans liv, men han var fortfarande inte bättre än sin halvbror, Esau. Mörkrets kraft i hans härstamning var emot manifestationen av hans härlighet. Varje gång Jacob försöker göra något bra av livet blir han ofta lurad.

Denna kraft verkar också i många människors liv idag. Det finns så många människor med ett förbund, det finns så många människor som fortfarande bär löftena och försäkran om Guds välsignelse över sig. Men inget gott har kommit ur deras liv. De plågas av kraft som försenar manifestationen av härlighet. Tills de övervinner denna makt kommer inget gott att hända dem.

Jakob blev en fri man efter att han besegrat makten som försenade manifestationen av hans härlighet. Skriften skrev att Jakob en natt hade ett möte med Gud och med människor. Han brottades med en ängel hela natten och på morgonen ändrades hans namn från Jakob till Isreal. Och det var hans genombrottspunkt. För lika många människor vars liv och öde plågas av fördröjningens kraft, dekreterar jag av himlens auktoritet, att den makten faller till döds idag i Jesu Kristi namn. Kraften som försenar manifestationen av din härlighet upphör att verka idag i Jesu Kristi namn, mäktiga namn.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Bön poäng:

 • Fader, jag tackar dig för din välsignelse. Jag tackar dig för din tjänst. Jag tackar dig för din nåd. Jag hyllar dig för ditt skydd över mitt liv och familj. Må ditt namn vara högt upphöjt i Jesu Kristi namn. 
 • Far, jag tackar dig för livets gåva att se ännu en vacker dag som du har gjort. Jag tackar dig för den nåd som anser mig värdig att vara bland de levande idag. Jag tackar dig för din nåd som fortsätter att tala för mig. Skriften säger att det är av Herrens barmhärtighet som vi inte förtärs. Jag prisar dig Herre Jesus, må ditt namn vara högt upphöjt i Jesu Kristi namn. 
 • Fader Herre, jag ber om syndens förlåtelse. På alla sätt som jag har syndat och saknat din härlighet, ber jag att du förlåter mig i Jesu Kristi namn. Ty det är skrivet, även om min synd är röd som scharlakansröd, så skall den göras vitare än snö, om min synd är röd som röd, skall den göras vitare än ull. Fader, jag ber att du renar mig med ditt dyrbara blod och jag ska bli ren, jag ber att du tvättar mig och jag kommer att bli vitare än snö. Jag ber att du skapar ett nytt hjärta inom mig, i Jesu Kristi namn. 
 • Fader Herre, jag kommer emot varje makt som hindrar min härlighet från att manifesteras, jag dekreterar att sådana krafter upphör att verka idag i Jesu Kristi namn. Ty det är skrivet: Stå upp och skin, ty ljuset har kommit och Guds härlighet har gått upp över dig. Se, mörker täcker jorden och tjockt mörker är över folken, men HERREN stiger över dig och hans härlighet visar sig över dig. Herre, jag ber att ditt ljus lyser över mig idag i Jesu Kristi namn. 
 • Ty det är skrivet och ljuset lyser och mörkret förstår det inte. Fader jag förordnar genom din kraft att ditt ljus lyser över mig i dag i Jesu Kristi namn. 
 • Herre, varje stötesten som försenar manifestationen av min härlighet, jag beslutar av himlens auktoritet, ska bryta i bitar idag i Jesu Kristi namn. Varje mur i Jeriko som motverkar min härlighet i livet, jag bryter dig i bitar i Jesu Kristi namn. 
 • Jag får nåden att bli ostoppbar i livet. Jag tar emot hastighetens och accelerationens nåd i Jesu Kristi namn. Varje väv av härlighet som bromsar framgången av storhet i livet, jag dekreterar att Guds eld bränner dessa vävar i Jesu Kristi namn. 
 • Fader, jag kommer emot varje prins av Persien som arbetar mot min tillväxt och utveckling i livet. Jag förordnar med himlens auktoritet, låt Guds eld komma över den prinsen av Persien i Jesu Kristi namn. 
 • Fader Herre, jag ber att du befriar mig från varje kraft av fienden som håller mig nere på en plats. Varje demon av träldom som håller mig nere, jag ber att du förgör dem idag i Jesu Kristi namn. 
 • Jag bryter slaveriets ok över mitt liv idag i Jesu Kristi namn. Varje träldom av slaveri, jag bryter dig i bitar i Jesu Kristi namn. Det har skrivits att den som sonen har frigjort är verkligen fri. Jag vägrar att fortsätta att vara slav under synden i Jesu Kristi namn. 
 • Varje jätte som arbetar mot mina framsteg i livet, förstör jag idag i Jesu Kristi namn. Jag erövrar varje begränsningskraft som motverkar mitt liv idag i Jesu Kristi namn. 
 • Jag dekreterar av himlens auktoritet att min härlighet börjar lysa bortom räckhåll för makter och furstendömen. Jag ber att mitt öde stiger och börjar manifesteras med kraft och storhet idag i Jesu Kristi namn. 
 • Fader, varje förbund av försening och stagnation som motverkar manifestationen av min härlighet, jag beslutar av himlens auktoritet att de förstörs idag i Jesu Kristi namn.

 


KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikelKraftfulla bönspoäng mot fattigdomsaktivator 
nästa artikelBefrielseböner från svaghetens träldom
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.