Bönpunkter för bättre relation mellan mor och dotter

1
9083

Idag kommer vi att ta itu med bönepunkter för en bättre relation mellan mor och dotter. Är du mamma och upptäcker plötsligt att du och din dotter inte har en bra relation längre, gå in här, låt oss be tillsammans. Djävulen vet att det blir lättare att förstöra livet för ett flickbarn när mamman inte kan nå eller prata med dottern längre. Det är därför fienden alltid kommer att försöka förvränga förhållandet mellan en mor och en dotter bara så att han kan förstöra flickbarnets liv.

Det är ett känt faktum att mammor är närmare sina barn bättre än pappor. Men ett flickbarn är närmare modern än ett manligt barn. För att snabbt förstöra livet för ett flickbarn angriper fienden förhållandet mellan barnet och modern. I det ögonblick hon inte längre kan prata fritt med sin mamma, dela hemligheter med sin mamma eller söka råd från sin mamma, är det flickbarnet på gränsen till förstörelse. Det är därför du som mamma måste vara medveten om vilken typ av relation du har med dina döttrar. Var känslig nog att veta när din dotter plötsligt drar sig tillbaka från dig. Om du upptäcker detta är det inte en tid att skrika, det är en tid att tillämpa visdom och resa ett bönaltare för din dotter.

Jag ber för dig idag, varje förvrängt förhållande mellan dig och din dotter är lagat idag i Jesu Kristi namn. Herren kommer att skapa ett nytt hjärta i din dotter, ett hjärta som lyssnar till Guds råd från dig. Din dotter kommer inte att falla offer för djävulens upptåg i Jesu Kristi namn. Låt oss be tillsammans.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Bön poäng:

 • Fader Herre, vi upphöjer ditt heliga namn. Vi tackar dig för att du är Gud. Vi hyllar dig för din kärlek, omsorg och skydd över min familj, jag säger må ditt namn vara högt upphöjt i Jesu Kristi namn.
 • Fader Herre, jag ber om syndens förlåtelse. På något sätt som jag har syndat. På något sätt som någon medlem i min familj har syndat och saknat din härlighet, ber jag att du i din oändliga barmhärtighet ska förlåta oss idag i Jesu Kristi namn.
 • Fader Herre, jag ber som en mor över mina barn, för skriften säger att mina barn är till för tecken och under. Jag ber att dina beskyddande händer kommer att vara över mina barn i Jesu Kristi namn. Eftersom de kommer att gå från en plats till en annan i jakten på ett bättre liv, ber jag att dina ögon ska vara på dem. Jag förordnar genom Herrens barmhärtighet att din heliga ande som vägleder och vårdar dem inte kommer att avvika från dem i Jesu Kristi namn.
 • Fader Herre, jag ber för min dotter, jag ber att du ska vägleda hennes tankar. Låt hennes uttryck vara av dig, låt hennes hjärta förtäras av dina tankar. Jag ber att du ska hjälpa henne att inte falla offer för fienden i Jesu Kristi namn.
 • Fader Herre, jag ber om ett mjukt hjärta för min dotter. Jag ber att du ersätter hjärtat av sten med hjärtat av kött. Ge henne hjärtat som uttryckligen kommer att underhålla ingången till ditt ord. Ge henne den sortens hjärta som uttryckligen tar emot mina moderliga råd till henne i Jesu Kristi namn.
 • Fader Herre, jag ber att du ska ge mig visdomen att relatera till henne. Ditt ord förmanar oss att inte reta upp våra barn. Jag ber om nåden att uttrycka kärlek även när jag tuktar henne. Herre, ge mig nåden att uttrycka mig med grundlighet och charm. Ge mig nåden att veta när jag ska agera och när jag ska reagera och ge mig den visdom som är felfri att fullgöra mina moderliga plikter mot henne utan hinder i Jesu Kristi namn.
 • Fader Herre, jag ber att din ande ska laga varje brutet förhållande mellan min dotter och mig i Jesu Kristi namn. Vad än fiendens plan är att förstöra det befintliga förhållandet mellan mig och min dotter, avbryter jag den planen idag i Jesu Kristi namn.
 • Fader Herre, jag förstör fiendens agenda över min dotter idag i Jesu Kristi namn. Oavsett vad fienden har planerat mot henne, står jag i gapet för henne idag och jag förklarar att deras planer är förstörda i Jesu Kristi namn.
 • Jag kommer emot varje anda av olydnad i min dotter. Jag driver ut den demonen idag i Jesu Kristi namn. Jag beslutar av himlens auktoritet att lydnadens ande kommer över min dotter i dag i Jesu Kristi namn.
 • Far, jag vägrar att låta min dotter förstöras av olydnadens anda. Jag dekreterar av himlens auktoritet, du olydnads ande som fienden har skickat in i min dotter, kom ut idag i Jesu Kristi namn. Jag beslutar av himlens auktoritet, Guds ande kommer att ta över livet för min dotter idag i Jesu Kristi namn.
 • Fader Herre, syftet för vilket du skapade min dotter ska fastställas i Jesu Kristi namn. Synd kommer inte att beröva henne möjligheten att uppfylla sitt syfte i livet i Jesu Kristi namn.
 • Jag ber om en solid relation mellan min dotter och jag. Genom Herrens barmhärtighet ber jag om förståelsens ande, ge mig nåden att förstå henne bättre, nåden att tolerera hennes överdrifter och visdomen att ge henne rätt råd i Jesu Kristi namn.
 • Herre, jag tackar dig för dina besvarade böner. Jag tackar dig för att du har lagat den trasiga relationen mellan min dotter och mig. Fader, jag hyllar dig eftersom du inte låter fiendens plan stå över min dotter. Må ditt namn upphöjas för evigt i Jesu Kristi namn.

 


Kraftfulla bönböcker 
by Pastor Ikechukwu. 
Nu tillgänglig på amazonKTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

1 KOMMENTAR

 1. Jag vill bara säga tack för alla bönepunkter du lägger upp. Jag kommer ofta för att be med dem. Gud välsigne dig och bevara dig pastor.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.