Bönpunkter för ovanlig gudomlig gunst och välsignelse

0
12555

Idag kommer vi att ta itu med bönepunkter för ovanlig gudomlig gunst och välsignelse. 2 Samuelsboken 6:11 Herrens ark låg kvar i gittiten Obed-Edoms hus i tre månader. Och HERREN välsignade Obed-Edom och hela hans hus. Alla välsignelser är inte gemensamma. Den typ av välsignelse som Obed-Edom åtnjöt var inget i närheten av vanlig. Skriften skrev ner hur förbundsarken blev en fruktansvärd sak för kung David och hans förvaltare efter att Herrens ängel slagit ihjäl Ussa när han försökte hindra arken från att falla. Efter denna fula händelse var kung David bitter. Han ville inte tillåta att förbundsarken fördes in i palatset eftersom han fruktade djävulen som kunde hända.

Kung David befallde att förbundsarken skulle föras till Obed-Edoms hus. Alla visste att Obed-Edom var en fattig och hans död kommer inte att betyda mycket i nationen, så arken fördes till Obed-Edoms hus. Men istället för döden blev han mycket välsignad inom tre månader. Det är ett typiskt exempel på en gudomlig ovanlig välsignelse.

Låt oss ge ett annat exempel för att förklara ovanlig gudomlig gunst. Ingen går in på kungens gård om inte kungen har bjudit in dem. Judarna behandlades inte rätt och Ester ville kämpa för sitt folk, särskilt hennes systerdotter, Mordokai. Hon bad sitt folk att be för henne när hon tog sig in i kungens gård. Under tiden kommer den som går in på kungens gård utan inbjudan att avrättas. Men Herren lät Ester hitta gynna i kungens åsyn och i stället för döden blev hon stor ära. Ester 5:2 När kungen såg drottning Ester stå på gården, vann hon hans nåd, och kungen sträckte ut guldspiran till Ester som han höll i. Esther närmade sig och rörde vid toppen av spiran.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Herren håller fortfarande på med att välsigna människor. Han vill släppa lös sin välsignelse över sitt folk. Jag ber att så många som läser den här bloggen ni ska bli mycket gynnade i år i Jesu Kristi namn. I den livshotande situationen kommer du att finna nåd i Jesu Kristi namn. Herren ska välsigna dig mycket och öka din förmåga i Jesu Kristi namn.


Bön poäng

 • Fader, jag tackar dig för din välsignelse över mitt liv. Jag tackar dig för ditt skydd, jag hyllar dig för din nåd. Det är av Herrens barmhärtighet som vi inte förtärs. Jag tackar dig Herre för din trofasthet, må ditt namn vara högt upphöjt i Jesu Kristi namn. 
 • Fader, jag ber om syndens förlåtelse, på alla sätt som jag har syndat mot dig, ber jag att du förlåter mig i Jesu Kristi namn. Skriften sa att jag ska förbarma mig över vem jag ska förbarma mig över och visa medlidande med vem jag ska visa det över, far jag ber att du ska förbarma dig över mig i Jesu Kristi namn. 
 • Herre, jag ber om den ynnest som kommer att stoppa smärtan och kampen i mitt liv i Jesu Kristi namn. Ty det är skrivet: Om en människas väg behagade Gud, så skall han låta honom finna nåd för människors ögon. Fader, jag ber att du får mig att finna nåd för människors ögon i dag i Jesu Kristi namn. 
 • Fader, jag ber att du ska utvidga min kust. Herrens välsignelse som eliminerar stress, jag ber att du släpper den över mig idag i Jesu Kristi namn. 
 • Ty det är skrivet: Men salig är den som förtröstar på Herren, vars förtröstan är på honom. De kommer att vara som ett träd planterat vid vattnet som sänder ut sina rötter vid bäcken. Den fruktar inte när värmen kommer; dess blad är alltid gröna. Den har inga bekymmer under ett år av torka och misslyckas aldrig med att bära frukt. Herre, jag litar på dig, låt mig inte bli på skam. Jag ber att du ska välsigna mig rikligt i Jesu Kristi namn. 
 • Fader, jag ber att du välsignar och bevarar mig. Jag ber att du ska få ditt ansikte att lysa förunderligt över mig och att du ska vara mig nådig och allt som rör mig kommer att börja njuta av din ynnest. Fader, jag ber att du välsignar mig med sinnesfrid, i Jesu Kristi namn. 
 • Fader, jag ber att du ska ge mig mina hjärteönskningar i Jesu Kristi namn. Ty det har skrivits att de rättfärdigas förväntningar inte skall försvinna. Jag ber att mina hjärteönskningar uppfylls och att du får alla mina planer att lyckas i Jesu Kristi namn. 
 • Fader skriften sa: För jag vet vilka planer jag har för dig, förkunnar Herren planerar att göra dig framgång och inte skada dig, planerar att ge dig hopp och en framtid. Herre, dina planer för mig är inte onda, jag kommer emot varje ond agenda hos fienden över mig i Jesu Kristi namn. Ditt ord lovade att ge mig ett förväntat slut, jag ber att du ska förbinda mig med män och kvinnor som kommer att upphöja mig i Jesu Kristi namn. 
 • Herre, det är skrivet: Gud skall tillgodose alla mina behov efter sin rikedom i härlighet genom Kristus Jesus. Fader, jag ber om försörjningen av allt jag behöver i Jesu Kristi namn. 
 • Herre, jag ber att din ovanliga gudomliga gunst kommer över mig. Jag dekreterar att din gunst kommer att upprätta mina händers verk i Jesu Kristi namn. 
 • Det är skrivet: Herren skall alltid vägleda dig; han kommer att tillfredsställa dina behov i ett solbränt land och stärka din ram. Du kommer att bli som en välvattnad trädgård, som en källa vars vatten aldrig sviker. Fader, jag gör anspråk på löftet i detta skriftställe i Jesu Kristi namn. Jag dekreterar en snabb manifestation av dessa ord i Jesu Kristi namn. 
 • Visserligen, HERRE, välsignar du den rättfärdige; du omger dem med din ynnest som med en sköld. Fader, jag ber att du ska omsluta mitt liv med din ynnest i Jesu Kristi namn. Jag kommer mot kamp, ​​jag mot försening, jag kommer mot efterblivenhet i Jesu Kristi namn. 
 • Varje kraft hos fienden som fördröjer min välsignelse, jag dekreterar att en sådan fiende stoppar operationen i Jesu Kristi namn. 
 • Fader, jag ber att din ovanliga gunst kommer över mitt liv, när jag ska gå ut, ber jag att din gunst släpper ut mig i Jesu Kristi namn. 

 

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikelBönspoäng för övernaturlig försörjning i mars
nästa artikelBönepunkter för ödmjukhetens hjärta
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.