Bönspoäng för allroundskydd i mars

0
7890

 

Idag kommer vi att ta itu med bönepunkter för all-around skydd i mars. Låt oss först välkomna er alla till mars. Vi ber att den gode Herre som har hållit oss så här långt ska behålla oss till slutet. Idag, den första dagen i mars 2022, kommer våra böner att vara centrerade kring Guds skydd för våra liv och för våra familjemedlemmar. Eftersom vi kommer att gå ut den här månaden behöver vi Guds solida skydd i våra liv. En sak vi måste förstå är att, eftersom vi har planer för oss själva och människorna runt omkring oss för mars, eftersom vi har mål och en agenda för denna månad, så har fienden också sina planer emot oss under denna månad.

Det var inte så att fienden inte försökte få tag i oss förra månaden, men det är Guds nåd som höll oss. Skriften säger i 1 Petr 5:8 Var nykter, var vaksam; ty din motståndare djävulen går omkring som ett rytande lejon och söker vem han kan äta upp. Fienden vilar inte, skriften sa att den går dag och natt och letar efter vem den ska sluka. Vi behöver Guds skydd för att inte falla offer för fiendens fälla. När vi gör vårt vanliga arbete den här månaden kommer Herren att skydda oss.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Boken i 2 Tessalonikerna 3:3 Men Herren är trofast, och han kommer att stärka dig och skydda dig från den onde. Herren har lovat att stärka oss och skydda oss från allt ont i denna månad. Jag dekreterar att Guds skydd kommer att börja verka över våra liv denna månad i Jesu Kristi namn. Vilken fälla fienden än har placerat i vår väg denna månad, ber jag att Guds kraft kommer att förstöra den fällan idag i Jesu Kristi namn.


Bön poäng

 • Fader, jag tackar dig för nåden att få se ännu en månad. Jag tackar dig för din barmhärtighet som varar för evigt över mitt liv. Jag tackar dig för din trofasthet, må ditt namn vara högt upphöjt i Jesu Kristi namn.
 • Fader, jag överlåter denna nya månad i dina händer, jag ber att din närvaro ska resa med mig. Jag ber att dina händer ska vara över mig. Din närvaro som uppmanar människors respekt, dina händer som attraherar nationernas ära, jag ber att den ska följa med mig denna månad i Jesu Kristi namn.
 • Herre, jag ber om syndens förlåtelse. På alla sätt som jag har syndat och saknat din härlighet, ber jag att du förlåter mig idag i Jesu Kristi namn. Synden som kommer att hindra manifestationen av din härlighet i mitt liv denna nya månad, jag ber att du förlåter mig i Jesu Kristi namn. Herre, synden som kommer att göra mig sårbar för fiendens attacker, jag ber att du förlåter mig idag i Jesu Kristi namn.
 • Herre, jag ber att ditt skydd kommer över mig denna månad i Jesu Kristi namn. När jag kommer att marschera in i härlighet in i mitt öde, ber jag att ditt skydd ska vara över mig i Jesu Kristi namn.
 • Skriften sa Var stark och modig. Var inte rädd eller förskräckt för dem, ty HERREN, din Gud, går med dig; han kommer aldrig att lämna dig eller överge dig." Far, jag ber att du aldrig ska lämna mig den här månaden.
 • Herre, jag ber att den helige anden vägleder mig denna månad. Jag ber att den levande Gudens kraft ger mig vägledning. Varhelst du inte vill att jag ska vara, ber jag att din ande ska följa med mig. Herrens ande som vägleder mig från att falla i fiendens fälla, jag aktiverar den över mitt liv idag i Jesu Kristi namn.
 • Herre, vad det än är som fienden har planerat mot mig den här månaden, dekreterar jag att Guds kraft kommer att förgöra den i Jesu Kristi namn. Jag ber dig att resa dig Åh Herre och förstöra de ondas planer över mitt liv. Den som ser på mig med en föraktfull blick, jag ber att Guds ängel slår dem till döds denna månad i Jesu Kristi namn.
 • Herre, den som har lovat att jag inte kommer att se nästa månad, jag ber att Herrens ängel slår ner dem i detta ögonblick i Jesu Kristi namn.
 • Jag kommer mot varje miljödemon som fienden iscensatt för att arbeta mot mig den här månaden. Jag dekreterar att dina krafter blir impotenta idag i Jesu Kristi namn.
 • Fader, varje jordisk makt som har lovat att lura mig den här månaden, jag underkastar dig dig idag i Jesu Kristi namn. Jag höjer en standard mot alla territoriella makter som verkar och dominerar samhället där jag bor, jag dekreterar att Herrens ängel slår ner dem i detta ögonblick i Jesu Kristi namn.
 • Fader, jag ber att din nåd ska tala för mig. Jag kommer inte att falla offer för kidnappning i Jesu Kristi namn. Jag ber att Guds händer ska vara över mina barn och familj, de ska inte falla offer för kidnappning i Jesu Kristi namn.
 • Herre, jag ber att dina beskyddande händer ska vara över mig. Skriften säger att jag bär Kristi märke, låt ingen besvära mig. Fader, låt ditt märke vara på mig och mina barn i Jesu Kristi namn.
 • För det har skrivits, Herrens ögon är alltid riktade mot de rättfärdiga och hans öron är alltid uppmärksamma på deras böner. Herre, jag ber att dina ögon ska vara på mig i Jesu Kristi namn. Om det är skrivet, rör inte vid mina smorde och gör inte mina profeter ont. Jag kommer inte att vara orolig den här månaden i Jesu Kristi namn.

 

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikelBöner för att förändra klagan till gudomlig barmhärtighet
nästa artikelBönspoäng för övernaturlig försörjning i mars
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.