Bönpunkter för att öppna stängda dörrar

3
12916

Idag kommer vi att ta itu med bönepunkter för att öppna stängda dörrar. I andens rike har dörrar en betydande betydelse. De fungerar som en portal för att komma åt fantastiska saker. När en dörr är stängd hindrar den tillgången till det övernaturliga, den hindrar tillgången till storheten, den hindrar tillgången till hjälp från Gud och människor. Det är därför vi måste be för att varje stängd dörr ska öppnas.

Uppenbarelseboken 4:1 Efter detta såg jag, och se, en dörr öppnades i himlen, och den första röst som jag hörde var som en basun tala med mig. som sade: "Kom upp hit, så skall jag visa dig vad som måste ske härefter." Dörrar är mycket viktiga både fysiskt och andligt. Djävulen förstår detta, det är därför han ofta ser till att vissa dörrar inte öppnas för vissa människor. Det finns olika typer av dörrar, dörrar för genombrott, dörrar för möjlighet, dörrar för hjälp, och så vidare. När en dörr stängs för en person, skulle han nekas tillgång till sakerna bakom den dörren.

Till exempel, om en möjlighetsdörr stängs mot någon, kommer han att berövas möjligheter. Om dörren till hjälp är stängd mot en individ, kommer en sådan person inte att få hjälp. Gud är redo att öppna varje stängd dörr idag. Varje stängd dörr över ditt liv, jag dekreterar dem att öppna detta ögonblick i Jesu Kristi namn. Vilken dörr än som har stängts mot dig för att hindra dig från att få någon välsignelse, jag beslutar med kraften i Jesu namn, sådana dörrar är öppna i detta ögonblick i Jesu Kristi namn.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Låt oss be

 • Fader Herre, jag tackar dig för din barmhärtighet. Jag tackar dig för din nåd. Jag tackar dig för ditt skydd som gjorts framstående över mitt liv. Jag tackar dig för att du har varit min sköld och spännare. Jag tackar dig för att din barmhärtighet har fortsatt att råda över mitt liv, må ditt namn vara högt upphöjt i Jesu Kristi namn.
 • Fader, dörren som är stängd på grund av synd, din nåd kan öppna den. Herre, jag ber att varje synd som har fått vissa dörrar att stängas mot mig, jag dekreterar att de ska öppnas idag i Jesu Kristi namn. Fader, låt din nåd tala över mitt liv idag i Jesu Kristi namn, alla stängda dörrar, jag dekreterar att de ska öppnas idag i Jesu Kristi namn.
 • Fader, min möjlighetsdörr som har stängts, jag dekreterar att den ska öppnas i detta ögonblick i Jesu Kristi namn. Himlen, uppstå nu för min skull, varje stängd dörr av möjligheter, öppnas detta ögonblick i Jesu Kristi namn.
 • Fader, jag dekreterar att dörren till genombrott är öppen för mig i detta ögonblick i Jesu Kristi namn. Fader, jag talar om mitt genombrott i en verklighet idag i Jesu Kristi namn. Varje form av hinder som hindrar mitt genombrott från att komma till mig, jag dekreterar att sådana hinder tas bort idag i Jesu Kristi namn.
 • Jag dekreterar att varje berg som står framför mig förs ner under mina fötter i Jesu Kristi namn. Varje barriär som hindrar mig från att komma åt mina välsignelser och genombrott, jag förstör sådana barriärer med kraften i Jesu Kristi namn.
 • Herre, jag beslutar att din nåd ska tala för mig i dag i Jesu Kristi namn. På alla ställen där jag har blivit avvisad, dekreterar jag att din nåd börjar förkunna mig där i Jesu Kristi namn. Jag vägrar att vara den avvisade stenen, jag ska firas i Jesu Kristi namn.
 • Fader, jag dekreterar att min dörr till gunst ska öppnas idag i Jesu Kristi namn. Varje dörr till förmån som stängdes mot mig och får mig att sträva där jag förmodas bli gynnad, jag dekreterar att den dörren ska öppnas idag i Jesu Kristi namn. Jag ber att Guds ynnest som eliminerar kamp i en mans liv börjar verka i mitt liv idag i Jesu Kristi namn.
 • Jag tystar rösten från alla angripare som kan vilja ställa till problem för mig idag i Jesu Kristi namn. Varje anklagare som arbetar mot mitt liv, jag tystar dem idag i Jesu Kristi namn.
 • Fader, dörren till äktenskaplig lycka stängdes för mig och fick mig att sträva i mitt äktenskap, jag dekreterar att de ska öppnas detta ögonblick i Jesu Kristi namn. Från och med idag börjar jag njuta av äktenskaplig lycka i min förening i Jesu Kristi namn. Varje rytande demon som rasar mot mig för att förstöra mitt äktenskap, jag dekreterar att slutet kommer till dig idag i Jesu Kristi namn.
 • Jag stängde dörren till försening över mitt liv i Jesu Kristi namn. Varje fördröjningskraft som verkar mot mig, jag förstör den idag i Jesu Kristi namn. Jag avbryter alla former av stagnation arbetar mot mig idag i Jesu Kristi namn. Jag tar emot accelerationens nåd idag i Jesu Kristi namn. Jag kommer inte att stoppas, varje stötesten framför mig är dämpad idag i Jesu Kristi namn.
 • Jag kommer emot varje makt som stänger min dörr av lycka, låt sådana krafter dö idag i Jesu Kristi namn. Varje kraft som står i vägen för min glädje och lycka, jag bryter dem idag i Jesu Kristi namn.
 • Herre, jag ber om återupprättelse. Alla år som har slösats bort till förseningens kraft, jag ber att de återställs i dag i Jesu Kristi namn. Alla de goda sakerna som har gått förlorade till stängda dörrar, jag dekreterar att Guds kraft ska återställa dem till mig i Jesu Kristi namn.
 • Jag beslutar från och med idag att män och kvinnor ska börja välsigna mig. Nationer ska ära mig i Jesu Kristi namn. Jag dekreterar att Guds nåd kommer att återannonsera mig på de platser där jag har blivit avvisad i Jesu Kristi namn.

 


KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikelBönepunkter mot konstiga dödsfall i familjen
nästa artikelBöner för att förändra klagan till gudomlig barmhärtighet
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

3 KOMMENTARER

 1. Jag tackar Gud för denna möjlighet att lära känna honom. Jag tillåter honom att vara min beskyddare, vägledare för allt i mitt liv

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.