Bönen pekar på att bryta ormens ägg i min kropp

2
10959

Idag kommer vi att ta itu med bönepunkter för att bryta ormens ägg i min kropp. Herrens ande har avslöjat att det finns så många människor som bär ormens ägg i sina kroppar. Och dessa ägg som deponerats i deras kropp har blivit ett fiendens redskap för att tillfoga dem lidande och obeskrivlig smärta. Människor går omkring med fruktansvärda sjukdom som trotsar all medicinsk behandling som ges till den. Dessa ägg kommer ibland som ett resultat av synd, det kan vara generationsproblem och det kan vara som ett resultat av slapphet i bön från den troende.

De goda nyheterna är, oavsett hur dessa ägg kommer in i din kropp, så är Herren redo att förstöra dessa ägg och föda din frihet. Varje demoniskt ägg som har deponerats i din kropp av fienden, jag dekreterar av himlens myndighet, sådana ägg ska förstöras idag i Jesu namn. Också ormens ägg kan orsaka stagnation, efterblivenhet och misslyckande. Varje individ som bär dessa ägg kommer att uppleva otaliga svårigheter. Han kommer att fungera som en elefant men skulle bara äta som en myra. Hans ansträngningar kommer att frustreras av enorma misslyckanden eftersom hans liv präglas av stagnation och efterblivenhet.

Denna demon hindrar en man från att uppfylla Guds syfte med sitt liv. Du kommer bara att arbeta outtröttligt men det kommer inte att finnas något att visa för det. Detta och många skäl förklarar varför det är viktigt att bryta ormens ok eller ägg i kroppen. Varje ägg som har deponerats i din kropp för att bromsa dina framsteg i livet, dekreterar jag av himlens auktoritet, de är trasiga idag. För det har skrivits, varje träd som min far inte har planterat ska ryckas upp med rötterna, jag förordnar din frihet från varje mörkers makt i Jesu Kristi namn.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Bön poäng

 • Fader Herre, jag tackar dig för din nåd och skydd. Jag tackar dig för din barmhärtighet över mitt liv. Jag tackar dig för din försörjning, jag hyllar dig för förmån och skydd över mig och familjen. Må ditt namn vara högt upphöjt i Jesu Kristi namn. 
 • Fader, jag ber om syndens förlåtelse. På alla sätt som jag har syndat och saknat din härlighet, ber jag att du förlåter mig idag i Jesu Kristi namn. 
 • Fader, jag beslutar genom din barmhärtighet, att varje rot till fienden i mitt liv ska förgöras i Jesu Kristi namn. Ty det har skrivits, alla träd som min far inte har planterat skall ryckas upp med rötterna, alla onda sjukdomsträd som växer i mitt liv, dö från roten idag i Jesu Kristi namn. 
 • Fader, jag förbannar varje ond orm som sväljer min härlighet i livet. Varje demonisk orm som anstränger sig för att gå till spillo, jag dekreterar att Guds eld kommer över dig idag i Jesu Kristi namn. 
 • Fader, jag tillrättavisar den demoniska ormen som visar sig för mig i min dröm, jag dekreterar att Guds vrede kommer över en sådan orm idag i Jesu Kristi namn. 
 • Herre, jag förstör varje ormens onda ägg i min kropp idag med den helige Andens eld. Varje sjukdomsägg, jag förstör dig idag i Jesu Kristi namn. Far, varje demoniskt ägg av stagnation förstörs idag i Jesu namn. Varje ägg av efterblivenhet förstörs idag av himlens auktoritet i Jesu Kristi namn. 
 • Fader, för det är skrivet: Kristus har blivit förbannad för oss, ty förbannad är han som är hängd på trädet. Jag dekreterar av himlens auktoritet, varje förfäders förbannelse som arbetar i min släktskapande är tillgänglig för varje orm, sådana förbannelser förstörs i Jesu Kristi namn. 
 • Fader, varje ande av orm som arbetar mot mina framsteg i livet, jag förstör dig idag med kraften i Jesu Kristi namn. Jag avbryter varje ond ordination över mitt liv och mitt öde idag i Jesu Kristi namn.
 • Fader, varje övervakande ande som arbetar mot min tillväxt i livet, jag dekreterar blindhet över dig idag i Jesu Kristi namn. Varje ond samling mot mig, jag uttalar förvirring om sådan insamling idag i Jesu Kristi namn. 
 • Fader, jag dekreterar att Herrens eld kommer över alla onda djur som fienden använder mot mig, jag förgör dem idag i Jesu Kristi namn. 
 • Ty det är skrivet, genom smörjelsen, skall varje ok förgöras. Fader, jag vill att du smörjer mig med ditt dyrbara blod. Varje ok av sjukdom, varje ok av stagnation, varje ok av bakslag är brutet. i Jesu Kristi namn. 
 • Jag sänder Guds Allsmäktiges eld till alla fiendens förbund som arbetar mot mig. Jag dekreterar att Jehovas förtärande eld kommer att förgöra dem i dag i Jesu Kristi namn. 
 • Fader, varje ägg av ormen i min kropp som får mig att lida av en okänd sjukdom, jag dekreterar att äggen bryts idag i Jesu Kristi namn. Jag beslutar av himlens auktoritet, att varje sjukdomsägg i mitt liv ska bryta i dag i Jesu Kristi namn. 
 • Fader, har det skrivits, genom hans sår blir vi helade. Jag dekreterar helande av de högsta i mitt liv i detta ögonblick i Jesu Kristi namn. 
 • Du demon som förvandlas till en orm varje natt för att plåga mig, sluta arbeta idag i Jesu Kristi namn. 
 • Varje demonisk reptil som attackerar mig från min sömn, jag förordnar med himlens auktoritet att Guds vrede kommer över dig idag i Jesu Kristi namn. 
 • Jag ber att Guds kraft ska söka igenom min kropp och förstöra varje föremål av mörker som orsakar mig smärta i Jesu Kristi namn. Från och med idag dekreterar jag min frihet från varje ormens ande i Jesu Kristi namn. 


KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikelBönepunkter mot svält och hunger efter goda saker
nästa artikelBöner för att förstöra altare av demoniska djur över mitt liv
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

2 KOMMENTARER

 1. Böner om helande för min man och jag. Att Guds vilja ska ske angående vårt äktenskap. Varit gift i 27 år och separerad i 12 år. Böner för våra barns och vårt skydd och andliga välbefinnande och omsorg. Psalm 91. Rätt heliga allianser för alla våra liv och relationer. Att Gud kommer att ge oss de rätta andliga ledarna i våra liv. Amen.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.