Bön pekar mot sjukdomens gissel

1
11360

Idag kommer vi att ta itu med bönepunkter mot gissel av sjukdom. Har någon i din familj drabbats av en fruktansvärd sjukdom som inte kommer att försvinna? Har du märkt ett särskilt sjukdomsmönster i din familj eller hushåll? Detta kan vara ett gissel av sjukdomsarbete. Det finns några personer som drabbats av en fruktansvärd sjukdom. Det ironiska med det hela är att de visste att de skulle drabbas av den sjukdomen eftersom den är konstant i deras familj. Det finns familjer där mer än hälften av medlemmarna är diabetespatienter. I vissa familjer är cancer problemet och det blir svårt att hitta någon i den familjen som är fri från cancer och som inte har någon möjlighet att få sjukdomen inom den närmaste framtiden.

För att du ska uppfylla syftet och leva till din fulla potential i livet, finns det några onda mönster och demoniskt gissel som måste förstöras. Du kan omöjligt göra mycket om du är sjuk. Samtidigt är det inte Guds plan för ditt liv att leva i smärtan av sjukdom. Jeremia 29:11 Ty jag vet vilka tankar jag tänker på dig, säger HERREN, tankar om fred och inte om ont, för att ge dig en framtid och ett hopp. Guds plan för ditt liv är att ha frid och inte ondska, inte att du ska leva under sjukdomens gissel. Jag ber att varje demoniskt gissel som verkar över ditt liv avbryts detta ögonblick i Jesu Kristi namn. Varje förfäders förbund som arbetar i din härstamning för att föra fruktansvärda och obotliga sjukdomar över medlemmar av din familj, jag ber att dessa förbund stoppar detta ögonblick i Jesu Kristi namn.

Idag är en bra dag eftersom Herren har lovat att utrota varje gissel av sjukdom över ditt liv och detta kommer att leda till ditt permanenta helande från den sjukdomen. Om du är sjuk just nu, låt oss be tillsammans och lita på Gud för ett mirakel.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Bön poäng

 • Fader, jag tackar dig för att du är Gud. Jag tackar dig för din nåd. Jag tackar dig för din nåd, jag tackar dig för ditt skydd över mitt liv och min familj. Jag hyllar dig för försörjningen, må ditt namn vara högt upphöjt i Jesu Kristi namn. 
 • Fader, jag kommer i dag för att söka syndens förlåtelse, på alla sätt som jag har syndat och saknat din härlighet, jag ber att du förlåter mig idag i Jesu Kristi namn. Herre varje synd i mitt liv som har gjort det lätt för sjukdom att tränga in i mitt liv, jag ber att du förlåter mig idag i Jesu Kristi namn. 
 • Herre, jag kommer mot sjukdomens gissel som motverkar mitt liv, jag ber att dess operation stoppar mitt liv idag i Jesu Kristi namn. 
 • Herre, jag befaller varje sjukdom i min kropp att komma ut genom eld i Jesu Kristi namn. Ty det är skrivet: Min kropp är Guds tempel, låt ingen sjukdom orena den. Sjukdom är en sjukdom, jag beslutar med kraften i Jesu namn, sjukdom kommer ut ur denna kropp i Jesu Kristi namn. 
 • Far, jag ändrar min identitet i andens rike. Alla medel för identitet som gör mig lättillgänglig för sjukdomens gissel, far, jag ber att du ändrar en sådan identitet i Jesu Kristi namn. 
 • Från och med idag, markerar jag mig själv med Kristi blod, jag kommer inte att besväras av någon sjukdomsdemon längre i Jesu Kristi namn. 
 • Fader, varje fiendes plan mot min hälsa, jag kommer mot dig idag i Jesu Kristi namn. Varje strid som fienden rasar mot min hälsa, jag förstör dem idag i Jesu Kristi namn. 
 • Jag går emot alla fiendens agenda för att få mig att lida en smärtsam död före min tid. Jag frustrerar deras ansträngningar över mitt liv idag i Jesu Kristi namn. 
 • Herre, varje sataniskt altare som arbetar mot att sponsra smärta och lidanden i mitt liv, jag dekreterar att sådana altare ska fällas med eld i Jesu Kristi namn. 
 • Herre, jag befaller att förnya min hälsa idag. Du är Gud av allt kött och det finns inget omöjligt för dig att göra. Jag ber genom kraften i Jesu Kristi namn, det finns ett återställande av hälsa för mig idag i Jesu Kristi namn. 
 • Det har skrivits, inget vapenmode mot mig ska blomstra. Jag dekreterar av himlens auktoritet, varje demonisk sjukdomspil som skjuts mot mig, jag förstör dem idag i Jesu Kristi namn. Jag skickar varje sjukdomspil som riktas mot mig tillbaka till avsändaren sjufaldigt i Jesu Kristi namn. 
 • Fader, jag förblinda alla agenter av mörker som övervakar min hälsa i Jesu Kristi namn. Jag dekreterar av himlens auktoritet att varje föremål de använder för att övervaka min hälsa bryts i Jesu Kristi namn. 
 • Varje makt som designar tidig död för mig, jag förstör dig idag i Jesu Kristi namn. Jag kommer mot den tidig döds makt över mitt liv i Jesu Kristi namn. 
 • Varje konstig rörelse i min kropp stoppar detta ögonblick i Jesu Kristi namn. Det är skrivet: Varje träd som min far inte har planterat skall ryckas upp med rötterna. Jag dekreterar med himlens kraft varje konstigt föremål i min kropp som orsakar smärta, jag dekreterar att ditt slut har kommit i Jesu Kristi namn. 
 • Jag dekreterar av myndigheten varje fiendens demoniska förbund som för med sig sjukdomens gissel över mitt liv och familj, jag beslutar av himlens myndighet, ett sådant förbund upphör att fungera i Jesu Kristi namn. 
 • Varje kraft av njursvikt, cancer, kronisk luftvägssjukdom, hjärtsvikt och annat som plågar mig, upphör i detta ögonblick i Jesu Kristi namn. Från och med idag börjar jag leva med god hälsa och sunt sinne i Jesu Kristi namn. 


KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikelBön pekar mot dödens gissel
nästa artikelBönepunkter mot svält och hunger efter goda saker
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

1 KOMMENTAR

 1. Prisa Herren den allsmäktige 🙏 tack gudsman för bönepunkterna, min dotter har varit sjuk ett tag nu. Jag tror att Jesus Kristus helar henne nu efter att ha bett bönepunkterna 😭😭😭 var välsignad Guds man 🙏

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.