Bön pekar mot misslyckandets gissel

0
10640

Idag kommer vi att ta itu med bönepunkter mot misslyckandets gissel. Misslyckandets gissel syftar på misslyckandets högborg eller misslyckandes förbund arbetar mot en man. Även om det är normalt för människor att uppleva misslyckande någon gång i livet, kommer en man som arbetar under påverkan av misslyckandets gissel aldrig att uppleva framgång i någon fas av livet, inte ens i det minsta. Misslyckandets gissel måste ha plågat Jabez illa i skriften. Han har aldrig haft framgång i allt han gör bara för att hans mamma förbannade honom på grund av den knipa som omgav hans födelse.

Det finns så många troende idag att vi fortfarande är under detta gissel och tills de är befriade från det kommer de aldrig att uppleva någon utveckling eller framgång i sina liv. En man som är under denna plåga skulle ha försökt sig på så många saker men ingen kommer någonsin att leda till framgång. Även om han ger sig in i ett företag som har störst sannolikhet att lyckas, skulle han fortfarande misslyckas med det. Det är därför du måste befrias från misslyckandets gissel.

Ett av sätten du kommer att veta att du är under misslyckandets gissel är att du aldrig har upplevt någon påtaglig framgång i ditt liv. Även när du gör det minsta är du fortfarande inte framgångsrik i det. Samma sak som andra människor gör och de gör det bra, i samma ögonblick som du provar det blir historien annorlunda. Du har stått stilla i flera år på grund av ständiga misslyckanden i livet. Detta gissel kommer att hindra din tillväxt och utveckling och det kommer att göra att du klistras på en plats eller position tills du bryter dig ur dess fäste. I dag ska Herren befria dig från misslyckandets gissel. Den demon av misslyckande som plågar ditt liv, Herren ska orsaka en separation mellan er två i Jesu Kristi namn.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Bön poäng

  • Fader Herre, jag ärar dig för att du är Gud. Jag tackar dig för din nåd, jag ärar dig för din nåd. Skriften säger om det inte hade varit Herren som var på vår sida: När människor reste sig mot oss, då skulle de ha slukt oss levande, när deras vrede upptändes mot oss; Då skulle vattnet ha överväldigt oss, Bäcken skulle ha gått över vår själ. Jag tackar dig för att du har varit min sköld och spänne, må ditt namn upphöjas i Jesu Kristi namn. 
  • Herre, jag söker förlåtelse för min synd, på alla sätt som jag har syndat och saknat äran, jag ber att du förlåter mig i Jesu Kristi namn. Ty det är skrivet: Den som döljer sina synder kommer inte att ha framgång, men den som bekänner och överger dem ska finna barmhärtighet. Herre, varje synd som gör synd till misslyckandets gissel, jag ber att du förlåter mig idag i Jesu Kristi namn. 
  • Herre, jag kommer mot varje gissel av misslyckande som plågar mitt liv, jag förstör det idag med kraften i Jesu Kristi namn. Varje mörkrets agent som för misslyckandets gissel över mig, jag dekreterar min frihet från dig idag i Jesu Kristi namn. Jag tillkännager för varje hushållsmakt och fiende som orsakar mitt liv med misslyckande, jag är fri från dig idag i Jesu Kristi namn. Ty det har skrivits att den som sonen har frigjort är verkligen fri. Jag beslutar av Herrens barmhärtighet att jag är fri idag i Jesu Kristi. 
  • Fader, jag ändrar min identitet idag genom din kraft. Varje medel eller metod som misslyckandets gissel använder för att övervaka mig, jag dekreterar att de ändras idag i Jesu Kristi namn. Fader, jag smörjer mig med lammets blod och jag tar bort mitt namn från listan över människor som plågas av detta fruktansvärda gissel av misslyckande i Jesu Kristi. 
  • Herre, jag ber att du ska välsigna mina händer för framgång, och allt jag lägger dessa händer på ska blomstra i Jesu Kristi namn. Jag dekreterar att från och med idag kommer det inte att finnas fler misslyckanden i Jesu Kristi namn. Varje rot till misslyckande i mitt liv tas bort av kraften i Jesu Kristi namn. Ty det är skrivet: Varje träd som min far inte har planterat skall ryckas upp med rötterna. Jag beslutar av himlens auktoritet, varje rot till misslyckande förstörs av eld idag i Jesu Kristi namn. 
  • Far, jag ber om en separation mellan mig och misslyckandets gissel. Alla laster som fienden använder mot mig, jag dekreterar att det ska finnas en separation mellan oss idag i Jesu Kristi namn. Fader, jag ber om barmhärtighet i varje kryphål i mitt liv som fienden använder för att tillfoga mig misslyckandets gissel, jag ber att din barmhärtighet ska hjälpa mig idag i Jesu Kristi namn. 
  • Fader, skriften säger att förkunna en sak och den skall fastställas. Jag beslutar av himlens auktoritet, alla mina försenade välsignelser och härlighet släpps till mig idag i Jesu Kristi namn. På alla områden i mitt liv där framgång har ersatts med misslyckande, ber jag om gudomlig återupprättelse idag i Jesu Kristi namn. För det har varit, jag är Gud av allt kött, finns det något omöjligt för mig att göra? Herre, det finns inget omöjligt för dig att göra, jag dekreterar att du kommer med restaurering på alla områden i mitt liv som försening, stagnation och misslyckande har ersatt framgång, i Jesu Kristi namn. 
  • Fader, jag befaller nedbrytningen av varje mörkrets makt som har utformats för att arbeta mot mig i Jesu Kristi namn. Varje fiendes plan för att få mig att misslyckas är utspridda i dag i Jesu Kristi namn. Från och med idag kommer allt jag lägger händerna på att blomstra, jag kommer inte att känna misslyckande längre i Jesu Kristi namn. 

 


KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikelBön poäng för att bli ostoppbar
nästa artikelBön pekar mot dödens gissel
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.