Bön pekar mot dödens gissel

0
10850

Idag kommer vi att ta itu med bönepunkter mot dödens gissel. Precis som misslyckande gissel kan verka i en individs eller familjs liv, kan dödens gissel illa plåga en hel familj. En familj som plågas av dödens gissel, kommer du att märka ett liknande dödsmönster. Det kan vara att de dör när de närmar sig en viss ålder eller status, det kan vara att de kommer att drabbas av en viss sjukdom eller sjukdom som så småningom kommer att leda till döden.

Dödens gissel stoppar Guds planer i en mans liv. Det hindrar en man från att nå sin fulla potential i livet. Du kanske märker att du mer än inte ser dig själv i drömmen död eller drömmer att en medlem av din familj dog av samma sjukdom som har dödat någon i din familj. Om du har upplevt detta bör du be innerligt. Herren har lovat att befria människor från dödens gissel. Han har lovat att bryta gissel och befria sitt folk från detta fruktansvärda inflytande.

Jag förordnar genom Herrens barmhärtighet att dödens gissel över din familj förstörs i Jesu Kristi namn. Varje dödsgisel som förbereder sig för att börja arbeta över ditt liv, jag dekreterar att deras operation slutar detta ögonblick i Jesu Kristi namn.


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Finns nu på amazon

Bön poäng

 • Herre, jag tackar dig för din barmhärtighet, jag tackar dig så att din nåd må ditt namn vara högt upphöjt i Jesu Kristi namn.
 • Fader, jag ber om förlåtelse för mina synder, på alla sätt som jag har syndat och saknat din härlighet, jag ber att du förlåter mig idag i Jesu Kristi namn. För det har skrivits, även om mina synder är lika röda som Scarlett, ska de göras vitare än snö, om de är röda som röda, ska de göras vitare än ull. Fader, jag ber att du tvättar bort mina synder och gör mig hel igen i Jesu Kristi namn.
 • Herre, jag kommer mot dödens gissel som arbetar i min familj, jag dekreterar av himlens auktoritet att deras verksamhet tar slut idag i Jesu Kristi namn.
 • Herre, jag ber en förtidlig döds fäste över min och min familj i dag i Jesu Kristi namn. Jag beslutar av himlens auktoritet, du mörkrets fäste över mitt liv, jag förgör dig idag i Jesu Kristi namn.
 • Skriften säger att jag inte ska dö utan leva för att förkunna Herrens gärningar i de levandes land. Fader, jag ber att jag, som ditt ord har lovat, inte ska dö i Jesu Kristi namn.
 • Fader, jag ber om återlösning av min själ genom ditt dyrbara blod. Jag löser mitt liv från dödens gissel i händerna i dag i Jesu Kristi namn.
 • Jag befriar mig från dödens och smärtans gissel idag i Jesu Kristi namn. Det har skrivits att den som sonen har frigjort är verkligen fri. Jag dekreterar min frihet idag i Jesu Kristi namn.
 • Fader, jag kommer mot varje altare som inte är byggt i ditt namn och motverkar mitt liv idag i Jesu Kristi namn. Varje demoniskt altare som motverkar mitt liv, jag tar ner dem idag i Jesu Kristi namn.
 • Fader, jag förstör all makt som snabbt vill ta mig ut från jorden, jag gör sådana krafter värdelösa i Jesu Kristi namn. Jag ska inte dö i förtid i Jesu Kristi namn.
 • Varje kraft hos fienden som vill hindra mig från att uppfylla mina potentialer i livet, dekreterar jag av himlens auktoritet, sådana krafter sätts på skam idag i Jesu Kristi namn.
 • Varje profetia om jämmer, gråt och sorg i min familj upphävs av lammets blod. Jag ska inte sörja över någon medlem av min familj i Jesu Kristi namn. Ingen av mina familjemedlemmar ska sörja över mig i Jesu Kristi namn.
 • Fader, jag avbryter fiendens förväntningar på mitt liv idag i Jesu Kristi namn. Må Gud stå upp, låt hans fiender skingras; låt också de som hatar honom fly för honom. Liksom rök drivs bort, så driv dem bort; Såsom vaxet smälter inför elden, så låt de ogudaktiga gå under i Guds närvaro. Varje ogudaktig man och kvinna som vill se mig död, jag beslutar när röken drivs bort, jag ber att sådana män och kvinnor ska förgås inför mig i Jesu Kristi namn.
 • Jag dekreterar, varje ond hand som pekar på mig, att händerna ska torka ut detta ögonblick i Jesu Kristi namn. Varje ond tunga som profeterar ondska i mitt liv, jag dekreterar att Guds Allsmäktiges eld ska bränna sådana tungor i Jesu Kristi namn.
 • Fader, precis som svärdet smälter i närvaro av eld, låt de ogudaktiga förgöras. Låt varje man och kvinna vars avsikt för mig är döden förtäras av sina onda tankar för mig i Jesu Kristi namn.
 • Herren är min herde, jag kommer inte att sakna. Han får mig att lägga mig i den gröna hagen, han leder mig till det stilla vattnet. Han återupprättar min själ, han leder mig på rättfärdighetens stigar för sitt namns skull. Ja, fastän jag vandrar genom dödsskuggans dal, fruktar jag inget ont, ty du är med mig; din stav och din stav de tröstar mig. Herre, jag kommer inte att förtäras av fruktan, eftersom du är med mig och försäkran om ditt ord är starkt över mig.
 • Frukta inte för att jag är med dig, var inte förfärad för att jag är din Gud. Herre, jag kommer inte att vara rädd för terrorn om natten i Jesu Kristi namn.
 • Jag avbryter varje ond dröm och uppenbarelse om döden över mitt liv idag i Jesu Kristi namn.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikelBön pekar mot misslyckandets gissel
nästa artikelBön pekar mot sjukdomens gissel
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.