Bönepunkter mot häxkonst

0
11434

Idag ska vi ta itu med bönpoäng mot craft. Vissa människor har gett sina liv till djävulen för makt. De har fått befogenhet av djävulen att tillfoga smärta och lidande på andra människor som verkar maktlösa. Detta är häxkonst. Det är viktigt att veta att häxkonst inte bara handlar om att använda mörkrets kraft för att manipulera och tillfoga en annan person otaliga lidanden. Vissa mörkrets agenter använder inte onda krafter, de använder fysisk styrka, position och inflytande för att förstöra en annan persons liv.

Utan tvekan innebär trolldomshandlingen användningen av onda krafter, mörk magi och onda trollformler. Det slutar dock inte där. Djävulen använder en annan strategi för att skada människor och tusentals människor överlämnar sig villigt som ett instrument som ska användas av djävulen. Det förklarar varför varje troende måste vara stark i böner. 1 Petrus 5: 8 Var nykter, var vaken; för din motståndare djävulen går omkring som ett brusande lejon och söker vem han kan sluka. Skriften förmanar att vi alltid förblir vaksamma eftersom fienden alltid är på väg. Han går omkring dag och natt och letar efter vem han kan sluka.

Även om du tror att Witchcraft bara dödar människor, kan det också handla om att hindra människor från att få sin fulla potential i livet. Jag dekreterar av himlens auktoritet, vilken man eller kvinna som använder mörkrets kraft för att begränsa din tillväxt i livet, de ska avrättas idag i Jesu Kristi namn. Tredje Moseboken 20:27 En man eller kvinna som är medium eller spiritist bland er måste dödas. Du ska stena dem; deras blod kommer att vara på deras huvuden.' Gud beordrade till och med att häxor skulle avrättas eftersom han förstår att så många öden inte kommer att uppenbaras förrän några häxor har förintats. Jag står som ett Guds orakel, jag dekreterar att varje makt av häxkonst över dig förstörs idag i Jesu Kristi namn.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Bön poäng

 • Fader Herre, jag tackar dig för din nåd över mitt liv. Jag tackar dig för din nåd. Jag ärar dig för att du är Gud över mitt liv. Tack för din nåd och ditt skydd. Tack för din försörjning, tack för försäkran om ditt förbund över mitt liv, må ditt namn vara högt upphöjt i Jesu namn.
 • Fader, jag står emot varje trolldomsoperation i mitt liv, varje sammankomst av demoniska äldste mot mig ställs in idag i Jesu Kristi namn.
 • Fader Herre, varje manipulation av fienden mot mitt liv och mitt öde stoppas idag i Jesu Kristi namn. Jag omintetgör deras planer över mig idag i Jesu Kristi namn.
 • Herre, varje ond besvärjelse och förtrollning som har förberetts för att användas mot mig, jag förstör dem idag i Jesu Kristi namn. Jag dekreterar med kraften i Jesu namn att de förlorar sina krafter idag i Jesu Kristi namn.
 • Fader, jag sänder Guds Allsmäktiges kraft, jag sänder Jehovas eld till alla djävulens förbund som arbetar mot mitt liv idag. Stå upp Herre och låt dina fiender skingras, låt varje häxa som står emot mig slås ned inför mig i Jesu Kristi namn.
 • Ty större är han som bor i mig än han som lever i världen. Jag beslutar med kraften i Jesu Kristi namn, jag övervinner varje fälla av fienden över mitt liv i Jesu Kristi namn.
 • Herre, jag står emot varje församling som planerar min död. Ty det är skrivet: Visserligen skola de samlas, men för vår skull skola de falla. Varje sammankomst som arbetar mot mitt liv och mitt öde, som arbetar mot mitt livs liv, faller idag i Jesu Kristi namn.
 • Fader, varje stark man och kvinna i min härstamning som har svurit sina liv åt djävulen i utbyte mot befogenheter att förstöra livet för familjemedlemmar. Jag dekreterar att dödsängeln besöker en sådan stark man och kvinna idag i Jesu Kristi namn.
 • Fader, alla som har ingått förbund med mörkrets makt på grund av mig, jag förordnar genom kraften i Jesu namn, låt dem dö med det förbundet i Jesu Kristi namn. På grund av det större förbundet som antogs av Jesu blod, dekreterar jag att varje ont förbund upphävs i Jesu Kristi namn.
 • Ty det är skrivet: De skall äta sitt kött som kött och dricka sitt blod som sött vin. Jag tillkännager för varje häxa och trollkarl som planerar att dricka mitt blod, du ska bli full av ditt blod istället i Jesu Kristi namn.
 • Jag bryter varje ok av förbannelse som motverkar mina framsteg i livet. Skriften som sägs genom smörjelsen ska varje ok förgöras. Varje ok av slaveri som har lagts på mig av mörkrets makt, dekreterar jag i Jesu Kristi namn, bryts idag i Jesu Kristi namn.
 • Och de besegrade honom genom lammets blod och genom sina vittnesbörds ord. Jag beslutar att varje häxförbund som planerar min undergång, på grund av döden som utgjutits på Golgata kors, kommer inte att lyckas i Jesu Kristi namn.
 • Fader Herre, varje förtrollning som har använts för att binda mig till en plats är bruten idag i Jesu Kristi namn. Varje besvärjelse som har använts för att hålla mig nere förstörs idag i Jesu Kristi namn.
 • Jag tillkännager min frihet idag varje slaveri av slaveri, från varje manipulation av fienden, från varje besvärjelse och förtrollning som motverkar mig. Guds Son har gjort mig fri och jag är verkligen fri. Jag solar mig i glädjen över min frihet idag i Jesu Kristi namn.


KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikelBöner för slutförandet av stillastående projekt
nästa artikelBön pekar mot ond upprepning
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.