Böner för slutförandet av stillastående projekt

0
10300

Idag kommer vi att ta itu med böner för slutförandet av stillastående projekt. Fienden attackerar så många kristna med demon av stagnation. Varje individs avsikt eller förväntan är att slutföra ett projekt inom en fastställd tid. Men ofta än inte attackerar fienden människor med stagnationsdemonen tillsammans med projektet som gör att projektet överges.

Ibland kan denna stagnation orsakas av döden för den person som finansierar projektet. Det kan orsakas av fruktansvärd sjukdom eller pest och det kan orsakas av brist på ekonomisk hjälp. Vilket projekt som än har övergetts, så väcker Herren dem i dag i Jesu Kristi namn. Joel 2:25 "Så skall jag återlämna åt dig de år som den svärmande gräshoppan har ätit, den krypande gräshoppan, den förtärande gräshoppan och den tugga gräshoppan, min stora här som jag har sänt bland er. Varje anda av stagnation som påverkar ditt projekt, sådana demoner faller ihjäl detta ögonblick i Jesu Kristi namn.

Om du har ett projekt som du har svårt att slutföra, låt oss be tillsammans. Herren har lovat att återställa åren som den svärmande gräshoppan har ätit. Ditt försenade projekt ska fullbordas av Herrens barmhärtighet.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Bön poäng

Herre, jag tackar dig för den nåd jag njuter av. Jag hyllar dig för den oförtjänta ynnest som du har skänkt mitt hushåll. Jag tackar dig för din barmhärtighet som varar för evigt. Må ditt namn vara högt upphöjt i Jesu Kristi namn.


Fader Herre, jag ber om mitt stillastående projekt, jag dekreterar att accelerationens nåd kommer över det i detta ögonblick i Jesu Kristi namn.

Fader, allt som fienden har gjort för att se till att mitt projekt inte slutförs, jag ber att de börjar förstöra detta ögonblick i Jesu Kristi namn.

Fader, varje pil av stagnation sköt mot mig från mörkrets rike, jag dekreterar att de görs meningslösa i Jesu Kristi namn. Varje kraft av förseningar, jag avbryter dem idag i Jesu Kristi namn.

Fader, jag dekreterar att hjälp kommer från öst, väst, norr och söder i Jesu Kristi namn. Jag dekreterar att hjälp uppstår för mig att slutföra detta projekt i Jesu Kristi namn.

Fader, jag kommer emot varje form av sjukdom som har använts för att distrahera mig från att slutföra detta projekt i Jesu Kristi namn. Jag förstör varje grepp av sjukdom och sjukdom i mitt liv i Jesu Kristi namn.

Genom kraften i Jesu Kristi namn dekreterar jag att varje fäste av fienden som brukade hålla mig nere bryts idag i Jesu Kristi namn.

Far, varje kedja av förseningar, varje rep av stagnation som används för att binda mig till en plats, jag dekreterar att sådana kedjor eller rep tar eld i detta ögonblick i Jesu Kristi namn.

  • Fader, jag ber att du uppfostrar män som vill hjälp mig att slutföra detta projekt i Jesu Kristi namn. Jag kommer mot varje makt hos fienden som kanske vill gömma mig för hjälpare, jag dekreterar att sådana makter ska sättas på skam i Jesu Kristi namn.
  • Herre, detta projekt kommer inte att försenas. Varje fördröjningspil på detta projekt bör fatta eld i Jesu Kristi namn. Jag får snabbhetens nåd att avsluta detta projekt snabbt och utan ansträngning i Jesu Kristi namn.
  • Jag möter alla former av frustration som fienden använder mot mig i det här projektet. Varje form av misslyckande, bakslag och fattigdom som fienden har utformat för att hindra slutförandet av detta projekt, jag ber att Guds händer tar bort dem detta ögonblick i Jesu Kristi namn.
  • Du ande av stagnation, hör Herrens ord, lämna mitt liv detta ögonblick i Jesu Kristi namn. Ty det är skrivet: Varje träd som min far inte har planterat skall ryckas upp från roten. Jag dekreterar med den Högstes kraft varje rot till stagnation i mitt liv, varje stam av försening bryts i Jesu Kristi namn.
  • Fader, jag ber att du ska regna eld och svavel från himlen över varje framstegsfiende i mitt liv i dag i Jesu Kristi namn. Den som vill blockera mina framsteg i livet, jag dekreterar att Guds eld kommer tungt över dig i detta ögonblick i Jesu Kristi namn.
  • Fader, jag ber om återupprättandet av de år som har slösats bort i Jesu Kristi namn. Ty skriften säger att när Herren återupprättade Sions fångenskap, var vi som de som drömmer. Fader, jag dekreterar en total återställelse av allt jag har förlorat i Jesu Kristi namn.
  • Far, varje fiende som försöker dra mig tillbaka, jag övervinner dem idag i Jesu Kristi namn. Ty det är skrivet: De övervinner honom genom lammets blod och genom sina vittnesbörds ord. Jag beslutar av himlens myndighet att varje ande av bakslag förstörs av eld i Jesu Kristi namn.
  • Fader, jag lyfter mitt huvud till kullarna, min hjälp kommer från Gud, himlens och jordens skapare. Herre, jag litar på dig och jag sätter mitt hopp till dig, jag ber att du löser allt som rör mig i Jesu Kristi namn.
  • Herre, när jag avslutar denna bönövning, dekreterar jag att manifestation börjar komma i Jesu Kristi namn. Fader, låt hjälp uppstå för mig i Jesu Kristi namn. När du behöver stöd, låt mig hitta en i Jesu Kristi namn.
  • Herre, jag ber om min totala befrielse från uppdragsledarens händer i Jesu Kristi namn. Varje slavmästare som sprider svårigheter för mig, jag dekreterar att jag är fri från deras grepp i Jesu Kristi namn.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikelBön poäng för att uppnå framgångsstege
nästa artikelBönepunkter mot häxkonst
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.