Bön pekar på att förstöra mörkrets källa

0
12008

Idag kommer vi att ta itu med bönepunkter att förstöra källan till mörker. 1 Mosebok 2:XNUMX Men jorden var formlös och tom, mörker låg över djupet, och Guds Ande svävade över vattnet. Det kan inte bedrivas på en plats som är täckt av grovt mörker. Det var därför det första Gud gjorde var att befalla ljus att existera. Utan ljuset finns det ingenting som Guds ande kan göra.

Det finns så många troende vars liv har täckts av tjockt mörker som gör det extremt svårt för dem att trivas i livet. Du kommer till en intervju även efter att du har gjort det mycket bra i screeningen, de har fortfarande jobbet ut till en annan person som tror att det var du. När mörkret omger en man döljer det honom för ödeshjälpare. Mannen som Gud har förberett för att hjälpa ditt öde skulle inte kunna se dig på grund av det tjocka mörkret som har täckt dig. Och tills det mörkret tas bort kan inget positivt hända i ditt liv.

Guds ljus måste strömma ut från mörkrets källa för att fullständigt förstöra det. Ljusets ingång ger synlighet. Skriften säger Johannes 1:5 Och ljuset lyser i mörkret, och mörkret förstod det inte. Även om mörkret kan vara kraftfullt, kan det inte övervinna ljusets kraft. När ljuset blir så intensivt kan mörkret inte förstå det. Jag talar som ett Guds orakel, vad det än är som orsakar mörker i ditt liv, jag dekreterar att Guds kraft kommer att gå källan och förstöra den idag i Jesu Kristi namn.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Låt oss be.


Bön poäng

 • Fader, jag tackar dig för din nåd. Jag tackar dig för ditt skydd, må ditt namn vara högt upphöjt i Jesu Kristi namn.
 • Fader, jag ber att Guds kraft ska gå in i mörkrets källa i mitt liv och förstöra det idag i Jesu Kristi namn.
 • Fader, varje moln av mörker som har täckt mig från ödeshjälpare, jag dekreterar av himlens auktoritet att ett sådant moln lyfts i dag i Jesu Kristi namn.
 • Herre, varje rot av mörker i mitt liv tar eld idag i Jesu Kristi namn. För Gud sa låt det bli ljus och det blev ljus, jag beslutar om mitt livs mörker, låt Guds ljus lysa i detta ögonblick i Jesu Kristi namn.
 • Och ljuset lyser i mörkret och mörkret kunde inte förstå det. Jag förkunnar genom Herrens barmhärtighet att Guds ljus kommer att lysa upp i mörkret i mitt liv idag i Jesu Kristi namn.
 • Fader, jag ber om en gudomlig separation mellan mig och mörkret i Jesu Kristi namn. Den som är i mitt liv just nu som drar det tjocka molnet av mörker för att komma över mig, jag dekreterar att en gudomlig separation kommer mellan oss i detta ögonblick i Jesu Kristi namn.
 • Herre, skriften sa att han sände ut sitt ord och det helade deras sjukdom. Fader, jag ber att du ska sända ditt ord i detta ögonblick och att du ska ta ut varje form av mörker från mitt liv i Jesu Kristi namn.
 • Gud sa låt det bli ljus, jag dekreterar ljus på det mörka molnet över mitt liv. Varje moln av mörker som får mig att arbeta som ett lejon men föda som en myra, jag dekreterar att Guds kraft tar dig ut i Jesu Kristi namn.
 • Fader, varje gömd del av mitt liv där fienden använder som ett gömställe för att begå ondska, jag dekreterar att Guds Allsmäktiges kraft kommer till en sådan plats och tar bort mörkret i Jesu Kristi namn.
 • Herre Jesus, det har skrivit Ordet gav liv åt allt som skapades, och hans liv gav ljus åt alla. Ljuset lyser i mörkret, och mörkret kan aldrig släcka det. Jag ber att du talar ditt ljuss ord i mitt livs situation detta ögonblick i Jesu Kristi namn.
 • Ordet sa att Gud är ljuset och det finns inget mörker i honom alls. Fader Herre, jag ber att du ska komma in i mitt liv i fullhet. Ordet sa att du är ljuset som inte har något mörker. Jag ber att din heliga ande och kraft ska komma in i mitt liv fullt ut för att förstöra mörkrets rot idag i Jesu Kristi namn.
 • För detta ändamål uppenbarades Guds Son, för att han skulle förgöra djävulens gärningar. Jesus, du har kommit för att förstöra allt djävulens verk över mitt liv, jag dekreterar att ditt arbete görs obehindrat i Jesu Kristi namn.
 • Fader, varje rot av mörker på mitt verk, jag dekreterar att det ska bli ljus i Jesu Kristi namn. Varje rot av mörker på min hälsa, jag dekreterar att Guds ljus förstör sådant mörker i Jesu Kristi namn. Varje rot av mörker över min familj, jag dekreterar att det ska bli ljus idag i Jesu Kristi namn.
 • Från och med idag dekreterar jag att mitt liv blir obekvämt för någon ond makt i Jesu Kristi namn. Mörkret ska inte ha makt över mitt liv längre i Jesu Kristi namn.
 • Fader Herre, jag förklarar att det finns ett återställande av allt gott som mörkrets kraft har tagit bort från mitt liv idag i Jesu Kristi namn. Jag dekreterar att varje förlorad härlighet återställs av kraften i Jesu Kristi namn.
 • Fader, jag får kraften att övervinna alla fiendens verk över mitt liv i Jesu Kristi namn. Varje fiendes makt är besegrad över mitt liv idag i Jesu Kristi namn.
 • Jag solar mig i glädjen över min frihet från mörkrets makt i Jesu Kristi namn. Jag börjar arbeta i Guds upplysande ljus i Jesu Kristi namn. Från och med idag blir mitt liv synligt för alla ödeshjälpare i Jesu Kristi namn.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikelBönepunkter mot konstiga sjukdomar
nästa artikelBön poäng för att uppnå framgångsstege
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.