Bönepunkter mot konstiga sjukdomar

2
10750

En av fiendernas planer är att slå människor med konstiga sjukdomar. Har du någonsin upplevt något liknande? Alla medicinska rapporter visade att du är helt okej, men innerst inne vet du att allt inte är bra med din kropp. Ibland kan det vara smärtor som inte kommer att försvinna och det kommer att skämma ut alla former av mediciner som har administrerats till den. Det här är konstiga sjukdomar som fienden har skickat för att plåga ditt liv.

De goda nyheterna är att Gud är redo att befria sitt folk från alla former av konstig sjukdom eller sjukdom. Varje form av konstig sjukdom eller sjukdom som begränsar din produktivitet kommer att tas bort av kraften i Jesu Kristi namn. Jag ber att Guds händer ska vila mäktigt över dig och ta bort alla konstiga sjukdomar och sjukdomar i Jesu Kristi namn.

Om du har varit in och ut från sjukhuset men din sjukdom har fortsatt, låt oss be tillsammans.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Bön poäng

 • Fader Herre, jag tackar dig för ditt skydd. Jag tackar dig för nåden att hitta den här bloggen och just denna böneblogg. Jag tackar dig för de mirakel du kommer att utföra via denna böneguide, må ditt namn vara högt upphöjt i Jesu Kristi.
 • Fader Herre, skriften sa att min kropp är den levande Gudens tempel, låt ingen svaghet trotsa den. Jag dekreterar av himlens myndighet att varje form av sjukdom eller sjukdom förstörs i mitt liv idag i Jesu Kristi namn. Jag dekreterar att min kropp blir obekväm för någon konstig sjukdom eller sjukdom att vistas i.
 • Skriften sa Men han blev genomborrad för våra överträdelser, han blev krossad för våra missgärningar; straffet som gav oss frid var på honom, och genom hans sår är vi helade. Jag beslutar av himlens auktoritet, genom hans sår är jag helad. Varje märklig sjukdom och sjukdom är helad i detta ögonblick i Jesu Kristi namn.
 • Jag talar min helande till verkligheten. Varje konstig rörelse i min kropp som orsakar smärta, dekreterar jag att sådana rörelser ska stoppa detta ögonblick i Jesu Kristi namn. Varje led i min kropp får Guds beröring detta ögonblick i Jesu Kristi namn. Jag förklarar att du demon som orsakar mig svår smärta, faller till döds i Jesu Kristi namn.
 • Jag förbannar den där onda anden som dyker upp för mig i drömmen för att brottas med mig och orsakar mig svåra smärtor när jag vaknar till liv igen. En sådan demon är förbannad till döden idag i Jesu Kristi namn. När jag ska sova idag, förordnar jag att Herrens ängel ska gå före mig och förgöra den demonen så att jag kan få min frihet i Jesu Kristi namn.
 • Varje ond pil som har skjutits in i min kropp av fienden för att orsaka konstig sjukdom och sjukdom som inte kommer att försvinna. Jag dekreterar att sådana pilar förlorar sin styrka idag i Jesu Kristi namn.
 • Varje sjukdomspil i min kropp går tillbaka till avsändaren i detta ögonblick i Jesu Kristi namn. Jag beslutar av himlens auktoritet, min kropp blir en förtärande eld. Varje sjukdoms pil, varje sjukdomspil i min kropp, gå ut i detta ögonblick i Jesu Kristi namn.
 • Herre Jesus, jag är trött på att plågas av denna fruktansvärda sjukdom som inte kommer att försvinna trots all medicinering. Från och med idag ber jag dig att ge mig nåden att vandra i tro på att jag är helad. Från och med idag solar jag mig i glädjen över mitt totala helande, jag gläds åt glädjen över min frihet från den onda sjukdomens kraft i Jesu Kristi namn.
 • Jag ber att Guds Allsmäktiges kraft ska gå in i min kropp och fälla varje ondskas träd i mitt liv. Varje sjukdoms träd, varje träd av svagheter huggas ner idag i Jesu Kristi namn.
 • Skriften säger: Herrens ängel slår läger runt dem som fruktar honom, och han räddar dem. Fader, jag ber att du skyddar mig med dina mäktiga händer. Jag ber att inget ont skall drabba mig och att ingen skada skall komma nära min boning. Min kropp ska inte bli en plats för hemska sjukdomar och obotliga sjukdomar, i Jesu Kristi namn.
 • Far, alla vapen som har designats av fienden. Varje fälla som har placerats av fienden för att tillfoga mig outsäglig smärta, jag dekreterar att sådana fällor förstörs idag i Jesu Kristi namn.
 • Fader, jag ber att du inte ska låta mig falla offer för en obotlig sjukdom. En sjukdom som skulle trotsa all medicinsk behandling och vård, jag dekreterar att den inte ska lokalisera mig i Jesu Kristi namn.
 • Herre, jag täcker mig med Jesu dyrbara blod. Jag ska inte besväras eller störas av någon form av konstiga sjukdomar eller sjukdomar i Jesu Kristi namn.
 • Den levande Gudens ande, jag ber att du ska driva ut all främmande sjukdom och sjukdom ur min kropp i Jesu Kristi namn. Jag ber dig att återställa min hälsa och göra mig stark igen i Jesu Kristi namn.
 • Herre Jesus, du är givaren av liv och återställer hälsan. Jag ber att du ska sända din helige ande för att sanera min kropp. Varje form av sjukdom eller sjukdom borde tas ut ur min kropp. Jag ber att du ska utföra en andlig operation på mig och varje sjukdom ska tas bort i Jesu Kristi namn.
 • Fader, du har lovat oss god hälsa i ditt ord. Ditt ord sagt, du vet vilka tankar du har mot oss, de är tankarna på det goda och inte på det onda för att ge oss ett förväntat slut. Idag, Herre Jesus, ber jag att du utför dina under i mitt liv. Jag tror starkt på din kraft av helande, jag utnyttjar ditt förbund om återställelse och jag dekreterar av himlens auktoritet att min hälsa återställs helt i Jesu Kristi namn.


KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikelBönpunkter för oändligt skydd
nästa artikelBön pekar på att förstöra mörkrets källa
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

2 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.