Bönepunkter mot luftvägssjukdomar

0
11255

Luftvägssjukdom är en kombination av sjukdom som påverkar lungorna och gör andningen mycket svår. Denna typ av sjukdom är en av de vanligaste dödsorsakerna över hela världen. Ibland kan det leda till bröstsmärtor, hosta som inte försvinner, produktion av slem och ökande andningssvårigheter.

Lungorna förblir ett av de mest vitala organen i kroppen och alla skador på lungorna skulle vara mycket skadliga för kroppen. Idag kommer vi att ta itu med bönepunkter mot luftvägssjukdomar. Herren är beredd att hela människor som drabbats av någon luftvägssjukdom som har minskat deras förväntade livslängd. Skriften säger i boken om Jeremia 29:11 Ty jag vet vilka tankar jag tänker på dig, säger HERREN, tankar om fred och inte om ont, för att ge dig en framtid och ett hopp.

Jag vill inte veta hur hemsk din luftvägssjukdom har blivit. Jag bryr mig inte om rapporten du har fått från läkare om dina lungor. Ty jag känner en stor botare, den som har en helande balsam i Gilead. Även om dina lungor har skadats bortom reparation, vet jag en Gud som kan förändra alla skadade organ i kroppen. Jeremia 32:27 "Se, jag är HERREN, allt kötts Gud. Är det något för svårt för mig?

Det finns inget omöjligt för Gud att göra. Och jag är säker på att det inte skulle vara omöjligt för honom att hela dig från denna luftvägssjukdom. Jag dekreterar genom faderns nåd, varje form av luftvägssjukdom är helad i Jesu Kristi namn. Om du har någon form av luftvägssjukdom eller infektion, kronisk obstruktiv lungsjukdom (KOL) astma, kronisk hosta, tuberkulos och många andra, låt oss be tillsammans. Gud är på väg att utföra sina under.

Bön poäng.

 • Herre Jesus, jag tackar dig för att du gav mig nåden att få se ännu en vacker dag. Jag tackar dig för ditt skydd över mitt liv. Jag tackar dig för din barmhärtighet, må ditt namn vara högt upphöjt i Jesu Kristi namn.
 • Fader, mitt hopp är till dig. Jag ser upp till korset på Golgata där mina helande ska komma ifrån. Mitt hopp stärks i det faktum att du är Gud och det finns inget omöjligt för dig att göra. Jag slänger den medicinska rapporten från medicinsk personal om mina lungor och hjärta, jag litar på att du utför dina underverk i mitt liv i Jesu Kristi namn.
 • Herre, skriften sa att du är Gud av allt kött och det finns inget omöjligt för dig att göra. Herre, jag ber att du ska bota mig från varje andningssjukdom som påverkar mitt liv i Jesu Kristi namn. Jag ber genom Herrens nåd, min kroniska hosta är läkt idag i Jesu Kristi namn.
 • Herre, jag dekreterar av himlens auktoritet att du kommer att röra vid mina förstorade lungor och att du kommer att göra det normalt igen i Jesu Kristi namn. Varje form av kronisk obstruktiv lungsjukdom botas idag i Jesu Kristi namn. Jag dekreterar att varje symptom på den sjukdomen stoppas idag i Jesu Kristi namn.
 • Far, jag möter varje form av andfåddhet. Allt som får mig att uppleva svårt att andas tas bort idag i Jesu Kristi namn. Jag beslutar av himlens auktoritet, mina lungor är helade idag i Jesu Kristi namn.
 • Fader, jag rör vid den helande balsamen i Gilead, min sjukdom tas bort idag i Jesu Kristi namn. Ty det är skrivet: Han har sänt ut sina ord och han botar deras sjukdomar. Fader Herre, jag ber att du ska sända ditt ord idag och bota alla mina svagheter i Jesu Kristi namn.
 • Herre, jag möter alla tecken på astma i mitt liv idag. Jag kanaliserar min andedräkt med kraften i Jesu Kristi namn, den ska inte hindras längre. Varje form av obstruktion i mina lungor som gör det svårt att andas, jag ber att Guds händer ska röra vid det i detta ögonblick i Jesu Kristi namn.
 • Jag beslutar av himlens myndighet, varje svagt kärl i mina lungor. Varje svagt organ i mina lungor bör ta emot Herrens styrka i detta ögonblick i Jesu Kristi namn. Skriften sa: Jag vet vilka planer jag har gentemot dig, det är det goda och inte det ondas planer för att ge ett förväntat slut. Herre, jag kommer inte att dö av luftvägssjukdomar, jag ber för ett totalt helande idag i Jesu Kristi namn.
 • Herre, jag ber att du ska röra vid mitt hjärta. Varje form av oregelbunden hjärtslag och hjärtklappning är helad i Jesu Kristi namn. Alla tecken på hjärtsvikt avbryts i Jesu Kristi namn.
 • Herre, jag beslutar av himlens auktoritet, varje tecken på lungcancer avbryts i Jesu Kristi namn. Herre, skriften säger genom ditt stråk vi är helade. Du har tagit piska så att vi må bli helade. Du har blivit sjuk för vår skull. Jag frågar av himlens auktoritet, möjligheten av lungcancer är utesluten i Jesu Kristi namn.
 • Fader, jag tror att du är den Gud som kan hela. Och det är i din förmåga att förändra alla misslyckade kroppsorgan. Jag ber att du genom din nåd kommer att förändra varje drabbad lunga i Jesu Kristi namn. Jag ber att du genom din barmhärtighet kommer att förändra varje misslyckat hjärta i Jesu Kristi namn.
 • Herre, jag ber att Guds händer ska beröra mig i detta ögonblick. Allt som behöver röras, ändras eller repareras i mina lungor och hjärta ersätts i Jesu Kristi namn.
 • Fader, jag tackar dig för besvarade böner. Jag tackar dig för att du har lyssnat till rösten av mina bön. Jag tackar dig för din nåd, jag tackar dig för helande. Må ditt namn vara högt upphöjt i Jesu Kristi namn.

tidigare artikelBönspoäng för snabb framgång
nästa artikelBönpunkter för oändligt skydd
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.