Bönspoäng för övernaturligt genombrott år 2022

3
13688

Idag kommer vi att ta itu med bönepunkter för övernaturligt genombrott i år 2022. Vissa genombrott förnekar människans naturliga förståelse. Ett par gånger har vi blivit förlöjligade, vi har blivit förlöjligade och det verkar ha gått från dåligt till värre. Vi strävar hårt efter att få saker gjorda men alla våra ansträngningar skulle visa sig misslyckas. Sådan är berättelsen om en man som heter Obed-Edom i skriften. 2 Samuelsboken 6:11 Herrens ark låg kvar i gittiten Obed-Edoms hus i tre månader. Och HERREN välsignade Obed-Edom och hela hans hus.

I åratal har förbundsarken varit borta från Israels land. Under kung Davids regering sorterar han efter arkens återkomst, vilket betyder Guds närvaro. När de gick efter arken fylldes människor av glädje och skratt tills den olyckliga händelsen inträffade. 2 Samuelsboken 6:6-7 Och när de kom till Nakons tröskplats, räckte Ussa ut sin hand mot Guds ark och grep den, ty oxarna snubblade. Och HERRENS vrede upptändes mot Ussa, och Gud slog honom där för hans villfarelse, och han dog där bredvid Guds ark.

När David såg vad som hände blev han mycket bekymrad i sin ande. Han ångrade sig i sitt hjärta över att ta arken till palatset. Han frågade runt var de kunde hålla förbundsarken och Obed-Edoms hus nämndes. Som vid den tiden var Obed-Edom en eländig man. Han levde i yttersta fattigdom. Men skriftstället skrev att Obed-Edom blev mycket välsignad efter tre månader som förbundsarken kom till hans hus. Detta är ett övernaturligt genombrott. Det är vad de flesta av oss behöver i år. Hur att samma ark som ledde till en mans död blev ett övernaturligt genombrott för en annan man.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Det övernaturliga genombrottet kommer från Gud. Det är genom Guds nåd och nåd. När det kommer elimineras strävan och svårigheter. Det bryter mot människans naturliga protokoll. Jag dekreterar av himlens auktoritet, varje strävan och svårigheter i ditt liv avbryts i Jesu Kristi namn. I varje område av ditt liv som du behöver ett övernaturligt genombrott, dekreterar jag att himlen släpper det till dig i Jesu Kristi namn.


Bön poäng

 • Herre, jag tackar dig för ännu en nåd att få bevittna en ny dag. Jag tackar dig för din barmhärtighet som varar för evigt. Jag tackar dig för ditt skydd över min och familj, må ditt namn vara högt upphöjt i Jesu Kristi namn.
 • Fader, jag ber om din gunst i alla följder av mitt liv, låt din gunst tala för mig i Jesu Kristi namn. Herre, din barmhärtighet som eliminerar svårigheter i en mans liv, jag ber att den börjar tala för mig idag i Jesu Kristi namn.
 • Herre, jag ber om din nåd som kommer att förvandla svårigheter till glädje, som kommer att göra svåra saker lätta, som kommer att förändra omöjlighet till möjlig, jag ber att sådan nåd kommer över mig i Jesu Kristi namn.
 • Herre, jag ber att du ska ge mig befrielsens nåd. De saker som påverkar andra illa kommer att gynna mig mycket i år i Jesu Kristi namn.
 • Fader Herre, jag ber om öppna dörrar i alla konsekvenser av mitt liv. Varje dörr som har stängts mot mig, dekreterar jag att Herrens barmhärtighet börjar öppna dem i detta ögonblick i Jesu Kristi namn.
 • Fader, jag ber om den typ av välsignelse som kommer att tillkännage mig för världen även till platser där jag har blivit förlöjligad och avvisad, jag ber att dina välsignelser kommer att tillkännage mig i Jesu Kristi namn.
 • Herre, precis som du ändrade berättelsen om Obed-Edom på tre månader, dekreterar jag av himlens auktoritet att du kommer att vända på min berättelse i år i Jesu Kristi namn.
 • Herre, skriften sa att du är Gud av allt kött och det finns inget omöjligt för dig att göra. Jag ber om ett övernaturligt genombrott i mitt arbete idag, Herre låt dörrar öppnas för mig i Jesu Kristi namn.
 • Herre, inom varje område av mitt arbete där jag förväntar mig ett genombrott, dekreterar jag av himlens auktoritet att du öppnar dörrar för mig i Jesu Kristi namn. Guds händer som är kapabla att förändra historien om en man, jag ber att du ska hitta mig idag i Jesu Kristi namn.
 • Herre, jag ber om ett övernaturligt genombrott i min hälsa. Far, jag vägrar att acceptera rapporten från läkaren om min hälsa. Jag är mycket mer oroad över vad du kan och kommer att göra åt min hälsa. Jag ber om ett genombrott i Jesu Kristi namn.
 • Herre, varje dörr som jag knackade på förra året utan svar, dekreterar jag att svar börjar komma i detta ögonblick i Jesu Kristi namn.
 • Fader, jag tar nycklarna till genombrott idag i Jesu Kristi namn. Varje prins av Persien som står som ett hinder mot mitt vittnesbörd, faller och dör idag i Jesu Kristi namn.
 • Herre, varje demonisk makt som kan vilja arbeta mot mina framsteg, jag dekreterar att Guds vrede kommer över dig idag i Jesu Kristi namn.
 • Jag dekreterar av himlens auktoritet, låt Guds eld komma ner och förtära varje demon som arbetar mot mitt genombrott i år i Jesu Kristi namn.
 • Jag profeterar, för skriften säger att säg en sak och det kommer att ske. Jag dekreterar att mitt genombrott är ostoppbart i år. Jag profeterar att mitt genombrott kommer att vara obehindrat i år i Jesu Kristi namn.
 • Varje begränsande kraft, förlora ditt grepp om mig idag i Jesu Kristi namn. Jag tar emot hastighetens och riktningens nåd i Jesu namn. Jag får en övernaturlig nåd för vägledning i år. Jag kommer inte att arbeta i kött i år i Jesu Kristi namn.
 • Herre, jag dekreterar att en händelse som kommer att starta mig i mitt övernaturliga genombrott börjar hända detta ögonblick i Jesu Kristi namn. 

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikelBöner för första kvartalet 2022
nästa artikelBönspoäng för snabb framgång
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

3 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.