10 kraftfulla och upplyftande morgonböner för att starta din dag

1
12166

När vi börjar en ny dag på nytt är det bäst att börja med böner och tacksägelse. Att också förlösa vår dag med böner och Guds ord är det bästa sättet att börja. Låt oss diskutera tio upplyftande bibelskrifter och böner för att börja din morgon;

HEBRÉERNE 12:28

Därför, eftersom vi får ett rike som inte kan skakas, låt oss vara tacksamma och så dyrka Gud på ett godtagbart sätt med vördnad och vördnad, för vår "Gud är en förtärande eld."

 • Herre Jesus, jag är tacksam för en ny dag
 • Herre Jesus, jag är vördnad över din storhet och generositet. Tack Allra Högste.
 • Herre Jesus, jag är tacksam för att mitt ärende har avgjorts idag och att jag kommer in och går ut idag har avgjorts. Jag ber att alla hinder framför mig idag kommer att förtäras av eld i Jesu namn.

FILIPPIERBREVET 4:4-7

Gläd dig alltid i Herren. Jag säger det igen: Gläd dig! Låt din mildhet vara uppenbar för alla. Herren är nära. Var inte orolig för någonting, utan i varje situation, genom bön och böner, med tacksägelse, presentera dina önskemål till Gud. Och Guds frid, som övergår allt förstånd, kommer att bevara era hjärtan och era sinnen i Kristus Jesus.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
 • Fader jag välsignar dig än en gång. Din ståndaktiga kärlek har varit osviklig och oändlig.
 • Tack Herre Jesus för att mitt dagliga bröd har bestämts idag och att mitt oroliga hjärta har befallts att vara fridfullt.
 • Tack Herre Jesus för att Guds frid som ligger bortom Hunans förståelse och förståelse har getts mig. Ära till Herren den Högste.

John 14: 27

"Frid lämnar jag med dig; Min frid ger jag dig. Jag ger dig inte som världen ger. Låt inte era hjärtan oroas och var inte rädda”.


 • Hans frid kommer att stödja oss på vår resa idag
 • Denna utmanande tid som ligger framför oss kommer vi att övervinna i Jesu namn
 • Må hans frid följa oss denna dag i Jesu namn
 • Herre, må din frid och löftet om din återkomst bevara mig i dessa oroliga tider.

Psalm 21: 11

Även om de tänkte ondska mot dig och utarbetade en komplott, kommer de inte att lyckas.

Psalm 140: 2

som tänker ut onda ting i sina hjärtan, de sätter ständigt igång krig.

 • Herre Jesus, jag avbryter alla djävulens planer på min utflykt idag i Jesu namn
 • Herre avbryt djävulens planer för mitt liv i Jesu namn
 • Alla djävulens konspirationer för att fortsätta väcka problem för mig förstörs idag i Jesu namn.
 • Herre gör de ondas planer oanvändbara i Jesu namn
 • Gå med mig denna dag och återställ friden i turbulensen som stör min verksamhet och dagliga aktiviteter i Jesu namn

Jesaja 32: 7

Vad gäller en skurk, hans vapen är onda; Han utarbetar onda planer. För att förgöra de drabbade med förtal, även om den behövande talar vad som är rätt.

 • Herre när jag går ut idag, inga vapen som bildas mot mig kommer att lyckas.
 • Förstör de ondas planer att plåga mig i Jesu namn.
 • Förstör djävulens onda planer för mina dagliga aktiviteter Herre.
 • Se mig genom denna dag i Jesu namn.

Matthew 6: 13

Och led oss ​​inte in i frestelse, utan befria oss från den onde.'

 • Fader, jag ber idag att du hjälper mig att övervinna det onda.
 • Se mig genom denna dag Herre och led mig inte in i frestelse.
 • Var mina steg och fotspår Herre.
 • Hjälp mig att inte vandra i de ogudaktigas råd.
 • Håll mig från oheliga samtal idag
 • Håll mig från oheliga sammankomster som kommer att påverka min vandring framför dig i Jesu namn

Luke 11: 4

Förlåt oss våra synder, ty vi förlåter också var och en som syndar mot oss. Och led oss ​​inte in i frestelse. ' "

 • Herre Jesus när jag går ut idag, ge mig styrkan att förlåta dem som förolämpar mig
 • Hjälp mig att gå igenom idag fylld av den helige anden och leda mig inte in i frestelse i Jesu namn

Jesaja 58: 11

HERREN skall alltid vägleda dig; han kommer att tillfredsställa dina behov i ett solbränt land och stärka din ram. Du kommer att bli som en välvattnad trädgård, som en källa vars vatten aldrig sviker.

 • Herre låt ditt löfte uppfyllas i mitt liv.
 • Vattna min trädgård Herre Jesus
 • Allt jag lägger händerna på ska blomstra i Jesu namn
 • Jag kommer att vara fruktbar idag i Jesu namn
 • Vattna min förhärdade Herre. Gör mig inte till ett tomt kärl i Jesu namn
 • När jag går ut idag ska alla jag stöter på inspireras positivt genom mig i Jesu namn
 • Människor kommer att se Guds härlighet över mitt liv idag i Jesu namn. Bibeln säger låt mitt liv lysa så att människor kan se Guds härlighet genom mig och prisa min Fader som är i himlen. Låt mitt ljus så lysa inför dina skapelser idag i Jesu namn
 • Herre låt mig träffa människor idag som också kommer att inspirera mig och motivera mitt ande sinne i Jesu namn

Matteus 28 mot 18 mot 20

Och Jesus kom och talade till dem och sade: Till mig är given all makt i himlen och på jorden. Gå därför och lär alla folk, och döp dem i Faderns och Sonens och den Helige Andens namn :Lär dem att hålla allt vad jag har befallt er, och se, jag är med er alltid intill världens ände. Amen.

 • Herre Jesus nåden och styrkan att predika evangeliet och berätta för människor om dig. Jag ber att du ger mig det i Jesu namn
 • Hjälp mig att berätta mer om dig för människor, hjälp mig att djärvt undervisa om din skrift.
 • Hjälp mig att följa dina bud Herre Jesus
 • Fader, jag ber dig att ge mig kraft så att jag kan följa din vilja här på jorden
 • Min far, jag vill djärvt prata med människor där ute om dig när jag gör mina dagliga aktiviteter, snälla Herre Jesus, jag ber dig, styrk mig Herre, gör min ande livlig, gör så att jag kan bli fylld med din visdom, kunskap och förståelse.
 • Tack Herre Jesus för besvarade böner.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

1 KOMMENTAR

 1. Nashukuru Sana kwa maombi unayo endelea kupost kwani kwaupande bwangu yameniponya,yamenza kubadili mfumo var maisha yangu kwani Kila ninapo tumia haya maombi kuomba napata matokeo makubwa Sana kutoka Mungu HAKIKA Mungu HAKIKA webi ya kubuki ma UL kuombi Yangui ma UL kuombi Yangui ma UL. kote. Naitwa Dominic Michael kutoka Tanzania Östafrika

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.