5 sätt att veta när något kommer från Gud

0
9207

Idag kommer vi att ta itu med de 5 sätten att veta när något kommer från Gud.

Gud har gett oss många goda ting för att uppehålla oss här på jorden. Gud har välsignat oss på alla områden vi någonsin kan tänka på, det är därför Psalms bok säger att jag är tacksam för din barmhärtighet som är lika otalig som av havets sand. Han har gjort så många saker för oss att han inte utelämnade några välsignelser. Det finns några gåvor vi får från Gud som vi inte behöver tvivla på att Gud är den som ansvarar för välsignelserna. Till exempel gav han oss

  • Seger över våra fiender
  • Skapat en tillgång till Honom
  • Sänt oss den helige Ande för att trösta oss
  • Förlåtande
  • Räddning

Exempel på bra saker som Gud välsignar oss med;

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
  • Materiella välsignelser, kärleksfulla familjer, fantastiska vänner, hus, bilar, magnifika byggnader, massor av pengar
  • Äktenskapliga välsignelser
  • Ekonomiskt genombrott
  • Fördel i all förgrening etc

Vi kommer att diskutera fem tecken för att veta att det vi får kommer från Gud.


Du mår bra och glad när du vet att du får dina välsignelser från Gud. Bibeln säger kommer mitt folk att tro om det inte finns några tecken och under, det är så vi vet att något kommer från Gud, speciellt när något du har bett Gud under mycket lång tid besvaras.

Så hur kommer du att veta om Gud verkligen välsignar dig? , Låt oss läsa stycket nedan;

5 sätt att veta när något kommer från Gud

 1. Dina böner är besvarade

Låt oss säga att du länge har bett Gud om ett kontrakt som kommer att katapultera dig till större ära eftersom det är värt massor av pengar, om du plötsligt får ett samtal att kontraktet har tilldelats dig, kommer du att bli så glad. ? Och timme nästa yttrande kommer att vara tack Jesus. Detta är ett tecken på att Gud fortfarande är i färd med att besvara böner och att han aldrig kommer att svika sina egna barn.

Ber du varje dag? Hur länge har du bett Gud om en gåva? Har du bett väldigt länge? Om ja, vad gör du när du inser att dina böner har blivit besvarade? Besvarade böner är verkligen ett tecken på att vara välsignad. Gud lyssnar till sina älskade barns böner. När dina böner besvaras börjar vi få en del saker från Gud som vi utan tvekan vet att han skickade sina välsignelser till oss även om det kanske inte var på det sätt vi förväntade oss. Det viktigaste att veta är att när vi ber bör vi be till Gud enligt hans vilja och syfte med våra liv.

Bön enligt Guds vilja innebär att du måste be om dem som inte är emot hans ord. Dessutom måste dina motiv vara rena och förhärligande för Gud. Jag tvivlar på att Gud kommer att svara på din bön för att skada de människor som har förolämpat dig. Men å andra sidan kommer Han att bli nöjd om du istället ber för dem som förföljer dig. Föreställ dig att be Gud välsigna dig med en bil så att du kan förtrycka dina grannar, roligt, tydligen kommer Gud inte att välsigna dig med en bil för att du försöker få Gud att välsigna dig att använda för din egen vilja och dåliga plan . När vi ber, låt oss be om vad vi vill ha enligt Guds planer och vilja.

Du är alltid glad och nöjd

Guds välsignelser kommer utan villkor. Om han välsignade dig kommer du bara att märka att det finns något som du inte behöver be om igen, vår far Abraham till exempel blev välsignad i områden, han var så välsignad att till och med Gud gjorde honom till många nationers far, och gissa vad han levde ett långt liv också och var nöjd med Sarah. Den lycka som kommer med Guds välsignelser är tillräckligt för att berätta för oss att det vi för närvarande njuter av definitivt kommer från Gud och inte från människor. Även när Gud sänder sina välsignelser genom människor, kommer han fortfarande att göra det känt för oss. När vi välsignas av Gud är allt han behöver vårt tacksamma hjärta. Att vara en tacksam person speglar ett välsignat liv. Det visar att du har så mycket att vara tacksam för varje dag och du är medveten om den tjänsten. Det är därför ett tacksamt hjärta är ett tecken på att vara ständigt välsignad.

Du behöver inte heller vara rik, berömd eller få allt du vill för att vara tacksam mot Herren. Det som gör en person tacksam är att ha en känsla av belåtenhet. Du märker att när du välsignas av Gud eller du får något gott från Gud märker du att hela ditt kroppssystem är lyckligt och du kommer att fortsätta flina från öra till öra.

Du får överflödande välsignelser

Många av oss vet inte vilka privilegier vi åtnjuter från Gud, om du och din familj varje dag får äta minst tre gånger om dagen, är du välsignad. Har du också ett hus där du känner dig trygg, säker och bekväm? Om ja, då är du verkligen välsignad.

Även om du inte har stor rikedom, men dina behov alltid tillgodoses, betyder det att Gud verkligen tar hand om dig. Hur mycket mer om du hela tiden får fler välsignelser än vad du behöver? Att ha resurser som är bortom dina behov är ett tecken på välsignelser. Du är välsignad från Gud när du inte tigger om att få mat, du har råd att äta tre måltider om dagen.. Du har förmågan att försörja dig själv ekonomiskt och på vissa andra områden, du vet inte vad Gud har gjort för du.

4. Du är framgångsrik i allt du gör

När du är rikt välsignad, av Gud blir allt du gör lätt för, saker som ser så svåra ut för andra är alltid lätta för dig att hantera. Om det verkar som att allt du gör blir utmärkt betyder det att Gud välsignar dina händers verk. Kan vara i din skola, arbete, hem eller i samhället, andra kan se att allt du gör blomstra. Om detta är du, då är du verkligen välsignad.

5. Du upplever förmån var du än går

Att bli gynnad är ett annat tecken på att bli välsignad av Gud. Den första och viktigaste ynnest som du har fått av honom är det eviga livets gåva genom tro på Kristus. Efesierbrevet 2:8-9 säger: "Ty av nåd har ni blivit frälsta genom tro, och det inte av er själva; det är en gåva från Gud, inte av gärningar, så att ingen kan skryta.” Ett annat exempel på att bli gynnad är att få andras stöd för dina planer eller behov. Till exempel skulle man få en gratis åktur när du var tvungen att gå hem i kallt väder. Eller så kunde du ha fått ett stipendium till universitetet eller blivit nominerad till befordran på jobbet.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikel5 sätt troende kan hantera svåra människor
nästa artikelHur man ber psaltaren 23 för riktning
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.