10 bibelverser att be och profetera över dina barn

0
17208

Idag kommer vi att prata om 10 bibelverser till be och profetera över dina barn. Barn är Guds arv, från skriften kommer vi att veta att Gud värdesätter barn mycket, de kallas till och med som den som Guds rike lätt ges tillgång till. Jag ber när vi går igenom skrifterna tillsammans att den helige Ande kommer att tjäna oss i Jesu namn. AMEN

Ett av de största verktygen vi har som föräldrar över våra barn är att be för dem istället för att klaga på att de inte mår bra. Vi borde fokusera mer på att tala om våra barn till Gud och profetera att de växer i Herrens nåd och skönhet. Det är också viktigt att vi leder våra barn på Herrens väg redan från en mycket ung ålder. Kom ihåg att bibeln sa att träna dina barn på Herrens väg och när de växer kommer de inte att avvika från det. När vi kommer till nådens tron ​​å våra barns vägnar, låt oss be med skrifterna;

10 bibelverser att be och profetera över dina barn

Första Tessalonikerna 1 mot 5 till 16

Gläd dig alltid, be utan uppehåll, tacka i allt; ty detta är Guds vilja i Kristus Jesus för dig. 

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
 • Herre Jesus precis som du lärde oss att vi ska lära oss att tacka i vad vi än gör, ber jag att du alltid ger mina barn ett tacksamt hjärta att oavsett vad de går igenom i livet, kommer de inte att se sitt problem, men du Herre Jesus i Jesu namn
 • Herre hjälp mina barn att lära sig att alltid tacka, hjälp dem att följa din vilja för sina liv och inte gå emot dina planer för dem i Jesu namn.

Joshua 1 mot 8

Denna lagbok kommer inte att gå ur din mun; men du ska meditera där dag och natt, så att du kan se till att göra enligt allt som är skrivet däri; för då ska du göra din väg framgångsrik och då får du god framgång.


 • Fader Herre, jag ber att du hjälper mina barn att följa ditt ord, hjälp sedan att vara lydiga mot dig och oss deras föräldrar. Lär dem Herre och led dem att göra det som är rätt i Jesu namn
 • Jag ber att när de växer, iver, lusten och passionen att vilja veta mer om Gud återuppväckas i dem i Jesu namn
 • Hjälp dem att alltid se dig i deras angelägenheter så att deras dagar kan bli långa och de ska ha en framgångsrik karriär i Jesu namn.

Psalm 1 vs 1-2

Salig är den man som inte vandrar i de ogudaktigas råd och inte står på syndares väg och inte sitter i de hånfullas säte. Men han har sin behag i Herrens lag; och i sin lag mediterar han dag och natt.

 • Fader jag ber eftersom barnen lätt utsätts för djävulens list, snälla skydda mina barn från dåliga kamrater.
 • Hjälp mina barn Herre Jesus att alltid lyda dig, hjälp dem att inte vandra i de ogudaktigas råd så att de kan leva ett gott liv på jorden. Hjälp dem Herre Jesus att njuta av din kärlek och ditt ord. Jesus hjälp dem att växa i ditt ord och finna tröst i Herrens lag.

Psalm 121: 5-6 

Herren själv vakar över dig! Herren står bredvid dig som din skyddande skugga. Solen kommer inte att skada dig på dagen, inte heller månen på natten.

 • Herre Jesus snälla jag ber om allsidigt skydd för mina barn, vart de än går ber jag att du skyddar dem i Jesu namn. När de är i dödens skugga, Herre låt ditt ljus lysa fram och skydda dem. När de verkar drabbade, finner Herren ut ett sätt för dem i Jesu namn
 • Far skydda mina barn från fara och från de ondas konspirationer.

Jesaja 11: 2

Och HERRENS Ande skall vila över honom, vishetens och förståndets ande, rådens och styrkans ande, kunskapens ande och Herrens fruktan;

 • Åh Gud, snälla ge mina barn visdom, kunskap och förståelse för att vara enastående på alla deras sätt.
 • Ge dem framgång i sina studier
 • Låt din ande av visdom och förståelse vila över mina barn, hjälp dem att frukta dig och lyda ditt råd.
 • Fader, hjälp mina barn att söka din vilja på alla deras sätt.

Efesierbrevet 6: 1

Barn, lyden era föräldrar i Herren, ty detta är rätt.

 • Gud ser igenom mina barn så att när de läser skriften kommer de att förstå ditt ord och inte bara vara en ensam lyssnare utan också en görare av dina ord
 • Hjälp mina barn Herre Jesus att lyda dig, deras lärare, deras föräldrar, de äldste och alla omkring dem.

Första Samuelsboken 1:2

Och barnet Samuel växte fram och var i nåd både hos HERREN och även hos människor.

 • Åh Herre Jesus Kristus, snälla för där män upplever nedkastning, kommer mina barn att uppleva genombrott i Jesu namn
 • Mina barn kommer att gynnas av alla och alla i Jesu namn.
 • Vad mina barn Kay än överlämnar för gott kommer att vara ett vittnesbörd för dem i Jesu namn.
 • Mina barn kommer aldrig att sakna Jesu namn.
 • Välsigna mina barn med alla tjänster och välsignelser i Jesu namn.

John 10: 27-28

Mina får hör min röst, och jag känner dem, och de följer mig. Jag ger dem evigt liv, och de skall aldrig förgås, och ingen skall rycka dem ur min hand." 

 • Gud må mina barn förstå dig när du talar till dem i Jesu namn
 • Hjälp mina barn att följa dig och förstå att bara du kan hjälpa dem att leva genom denna syndiga värld
 • Låt inte mina barn gå under
 • Låt mina barn följa din guide i Jesu namn
 • Åh Gud, jag ber att du vägleder och vaktar mina barn i Jesu namn.

Nummer 6: 24-26

Herren välsigne dig och bevara dig; Herren låta sitt ansikte lysa över dig och vara dig nådig; Herren vända sitt ansikte mot dig och ge dig frid."

 • Åh Gud välsigne mina barn
 • När de växer, Herre Jesus, låt din ynnest lysa över dem
 • Herre Jesus må din godhet och barmhärtighet följa dem alla deras livs dagar för evigt i Jesu namn.

Psalm 51: 10

Skapa i mig ett rent hjärta, o Gud, och förny en rätt ande inom mig."

 • Ge mina barn ett gott hjärta Herre, led dem i att ge sina liv till att ge dig ära alla dagar
 • Ge dem ett gott hjärta så att de kan hjälpa alla omkring dem och älska sina grannar precis som du har befallt i Jesu namn. Amen

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikelHur man ber psaltaren 23 för riktning
nästa artikel10 kraftfulla och upplyftande morgonböner för att starta din dag
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.