5 sätt att bli en kraftfull bedjande fru och mamma

0
10370

Idag kommer vi att ta itu med 5 sätt att bli kraftfull bedjande hustru och mor. Vi kommer att diskutera hur vi som kvinna kan bli en kraftfull bedjande hustru och mor. Som vi vet att bakom varje framgångsrikt hem finns en bedjande hustru och bedjande mor. Kom ihåg att bibeln säger "den som hittar en god hustru finner något gott och blir välsignad". Ett hem med en bedjande mamma kommer att vara fridfullt och välsignat varje dag.

Låt oss ge exempel, mannen har problem på jobbet och fundera på vad han ska göra så kommer han ihåg när det finns ett problem som hans fru löser saker för honom i andevärlden genom att utkämpa sina strider och samtala med Gud, vem kommer mannen att tänka på för att ring först?, hustrun eller hur?

Även om vi märker att våra nuvarande generationer har förlorat sina positioner i Gud, skämtar många av dem till och med om att de inte är intresserade av den himmelska rasen igen, detta är dåligt eftersom det kan påverka många senare i framtiden.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Det finns många fördelar med att vara en bedjande hustru.


Fördelar med att vara en bedjande fru och mamma

  • Skriften säger visa mig en man att hans flitig i sitt arbete, han kommer att äta middag, vin och vandra med furstar och kungar.
  • Djävulen kommer inte ens att säga något om hennes familj.
  • De ogudaktigas konspiration kommer att göras på skam.
  • Tydligen kommer deras vägar att vara välmående och vara som ett träd planterade vid flodens sidor. 
  • Barnen kommer definitivt att följa mammans fotspår och kommer alltid att vara stolta över att prata om hur deras mamma samtalar med Gud.

Jag rekommenderar alla blivande fru och mamma att gå och se filmen "War room"

Det kommer att lära oss mycket, inte konstigt att bibeln säger titta och be så att djävulen inte får plats i ditt hem

Jag ber att den helige Ande vägleder oss och lär oss hur man blir en kraftfull bedjande hustru när du läser tillsammans med mig;

5 sätt att bli en kraftfull bedjande fru och mamma

Lär känna Gud

Innan vi kan lära oss hur man blir bedjande kvinnor måste vi först ägna tid åt att lära oss mer om den Gud som vi ska be till. En av de viktigaste sakerna vi behöver veta innan vi blir en bedjande kvinna är att lära känna Gud, vi behöver veta vilken kraft vi befaller är att Gud älskar oss och vill tillbringa tid med oss. När vi kommer ihåg att vi alltid är välkomna i Guds närvaro, kommer vi att söka upp honom och ägna tid åt att prata med honom genom bön. När vi väl vet att Gud har gjort sina öron alltid redo att lyssna på oss kommer vi att veta att vi kan be för vår familj. Kan två blinda gå tillsammans, definitivt NEJ. SÅ för att hjälpa din familj att växa måste du veta vem du frågar från, därför uppmanar jag dig att acceptera Jesus som din personliga Herre och frälsare om du inte har det ännu, men om du redan känner Gud måste du växa djupare och ha mer relation med honom så att du kan veta vad du ska göra och vad du inte ska göra. Du behöver veta det faktum att Gud älskar dig och vill ha dig i sin närvaro, bön kommer att bli ditt nästa svar i varje situation istället för den sista utvägen i tider av problem.

Driv inte ditt hus på jordisk standard

Jämförelse har alltid varit tjuven av glädje, att kopiera normerna för andra familjer kan faktiskt sätta dig i problem. Så eftersom Mr. A köpte en Range Rover till sin fru börjar du stressa din man att göra detsamma och sedan comolainito Gud att din man inte lyssnar på dig. Att springa någon annans lopp kan påverka din tillväxt andligt. När det är meningen att du ska känna till Guds vilja som ska ske och uppfyllas i ditt liv, kan du be för det du inte behöver, som kan få dig att bli kristen. Vi måste förstå att vi inte ska följa de jordiska principerna utan Guds. Bibeln säger och jag sammanfattar att Herrens bok har getts till oss för att instruera oss, tukta oss, ordna våra fotspår och känna till lärorna att följa. För att bli en kraftfull bedjande hustru måste du förstå att Gud har ett syfte med din lögn och mannen du gifte dig med och dina barn. Du behöver köra ditt eget rave i din egen takt och du kommer att se att saker och ting kommer att hända naturligt för dig med Guds hjälp även utan att stressa över det. Låt oss därför frimodigt gå till nådens tron, så att vi kan få barmhärtighet och finna nåd till hjälp i nödens tid (Hebr 4:16).

Bli en förebedjare

När mannen och hustrun har slagits samman blir de ett. Att gå i förbön för din familj är ett bra sätt att bli ber. För att till och med göra det enklare skriver du ut namnen på dina barn och din make. Du kan till och med hitta ett hemligt rum för att be och gå i förbön för ditt hushåll.

Vad menar jag med detta?, Förbedjare framför förfrågningar, uppmanar, vädjar, ber, ger råd, diskuterar, förespråkar och ber för frågor som rör de svagare. För att vara en effektiv profetisk förebedjare måste du lära dig att inbjuda den helige anden och lyda Herrens ord

Detta har sagts när du går i förbön å din familjs vägnar blir du själv stark andligt. Att bli och förebedjare är inte lätt men när du väl börjar kommer det att bli lättare för dig och du kan gå så långt som att be din familj skriva ut sin bönebegäran om att du ska prata med Gud å deras vägnar, om du glömmer vad de ber dig att be om för dem. Att gå i förbön för din familjs räkning kommer verkligen att hjälpa dem och få dem att lita på dig, detta kommer definitivt att hjälpa dig att bygga en gudomlig grund i ditt hem.

Därför uppmanar jag först och främst att åkallan, böner, förböner och tacksägelser görs för alla människor, för kungar och alla som har makten, så att vi må leva ett stilla och fridfullt liv i all gudsfruktan och vördnad” (1 Timoteus). 2:1-2).

Till och med skriften ber oss att gå i förbön för människor vi inte känner talar mer om vår egen familj.

Lita på och lyda Gud

Guds bästa är värt att be för! Bön är en kraft som för himlens kraft till jorden. Medan vi ber för vår familj bör vi lita på att han kommer att göra mer än vad vi har bett honom att göra, jag vill uppmuntra alla kvinnor som läser detta att be djärva böner. Om du har en önskan eller en vision, be om att den existerar med tro, om du har en önskan, ta den till Konungarnas kung. Jag tror att vi samarbetar med Gud genom våra böner för att förverkliga Guds vilja i våra liv. Guds bästa är värt att be för. När vi vill ha något för oss själva eller vårt hem ber vi med full auktoritet, Bibeln har gett oss befogenhet att dekretera och förkunna. Kommer vi ihåg någonstans i psalmer där Gud sa att jag har gett dig ett tomt papper, använd din hand för att skriva vad du vill ytterligare mer Han sa att jag har gett dig din tunga för att fråga mig om vad du vill ha precis som du använder din penna för att skriva i papper använd din tunga för att fråga mig om vad du vill ha.

Läs Skriften med din familj

Guds ord säger att för mig och mitt hus ska vi tillbe Herren. Vi bör efterlikna detta bibelställe och prata med Gud, skapa tid med din familj och ha en lugn stund med Gud med dina män och barn.

Jag ber när vi följer dessa steg, att Gud kommer att ge varje hustru en inblick i hans ord i Jesu namn. AMEN

 

 

 

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikel10 skriftverser att be när du vill ha ett mirakel
nästa artikel5 sätt att sluta oroa sig och börja be
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.