10 skriftverser att be när du vill ha ett mirakel

3
15845

Idag kommer vi att ta itu med 10 skriftverser att be när du vill ha ett mirakel

Miracle är allt vi önskar på alla områden i våra liv. När du söker Guds närvaro och ber honom att ingripa i din situation, kan du backa upp det med skriftställena nedan. Gud har makt över hela skapelsen och har förmågan att utföra ett mirakel för dig. Bibelverserna nedan kommer att lära oss de mirakel Jesus utförde samt hur vi kan ha tron ​​att tro på ett mirakel. Bibelverserna kommer att hjälpa vår tro och hjälpa oss att ha en stark tro på Gud att han kan göra så många saker för oss även bortom tvivel och vad vi någonsin kan tänka på.

Apostlagärningarna 19 mot 11-12

Gud gjorde extraordinära mirakel genom Paulus, så att även näsdukar och förkläden som hade rört honom fördes till de sjuka, och deras sjukdomar botades och de onda andarna lämnade dem.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Detta visar att Guds ord är kraftfullt, jag sa tidigare att Gud kan göra det vi tror är så omöjligt, han utförde sitt mirakel genom sin lärjunge aposteln Paulus.


 • Herre Jesus, jag ber även när du uppenbarade dig själv genom aposteln Paulus liv att du också gör det i mitt liv 
 • Flytta alla berg som fungerar som hinder mellan mig och mina mirakel i Jesu namn
 • Utför ett extra vanligt mirakel genom mig som du gjorde genom aposteln Paulus så att människor kommer att förhärliga min Fader i himlen för dina ord säger låt ditt ljus så lysa så att människor kommer att se det och förhärliga min Fader i himlen.

Skriften säger att världen väntar på manifestationen av Guds söner, hädanefter kommer jag att manifestera i Jesu namn

Efesierbrevet 3 vs 20-21

Nu till honom som förmår göra oändligt mycket mer än allt vad vi ber eller föreställer oss, enligt hans kraft som verkar inom oss, honom vare äran i församlingen och i Kristus Jesus från alla släktled, från släkte till evighet! Amen.

Guds kraft är bortom vår fantasi och vad vi kan förstå, skriften ovan säger att Gud har förmågan att göra mer än vad vi ber om

 

 • Herre Jesus, jag ber att du gör stora saker i mitt liv i Jesu namn
 • Överallt har jag upplevt stagnation i mitt liv, Herre Jesus gör något mirakulöst i mitt liv idag och flytta alla stötestenar bort i Jesu namn
 • Låt mina vittnesbörd börja idag Herre i Jesu namn

Lukas 8 mot 43-48

Och en kvinna var där som hade varit utsatt för blödning i tolv år, men ingen kunde bota henne. Hon kom fram bakom honom och rörde vid kanten av hans mantel, och genast upphörde hennes blödning. "Vem rörde mig?" frågade Jesus. När de alla förnekade det, sade Petrus: "Mästare, folket trängs och pressar sig mot dig." Men Jesus sade: ”Någon rörde vid mig; Jag vet att strömmen har gått ur mig.” Då kvinnan såg att hon inte kunde gå obemärkt förbi, kom hon darrande och föll för hans fötter. I närvaro av alla människor berättade hon varför hon hade rört vid honom och hur hon omedelbart hade blivit helad. Då sade han till henne: "Dotter, din tro har botat dig. Gå i frid."

Vi kommer att märka här att även utan att prata med Gud, upplevde hon Guds mirakel på sitt liv, hennes blödning slutade, vilket betyder att vi måste be Gud om vad vi vill ha, vare sig det är öppet eller i hemlighet eftersom bibeln säger vår Gud den som ser vårt hjärta kommer att höra våra böner.

 • Herre Jesus du ser mina hjärtan, du känner mitt hjärta, du vet vad jag vill, du vet min djupaste önskan, de jag öppet kan prata om och de som jag kan, snälla Herre Jesus ge mig min begäran i Jesu namn
 • Precis som du helade kvinnan med blodsocker, snälla Jesus bota mig från alla mina svagheter i Jesu namn.

Johannes 4 mot 46-53

Ännu en gång besökte han Kana i Galileen, där han hade förvandlat vattnet till vin. Och det fanns en kunglig tjänsteman vars son låg sjuk i Kapernaum. När denne man hörde att Jesus hade kommit till Galileen från Judeen, gick han till honom och bad honom komma och bota hans son, som var nära att dö. "Om ni inte ser tecken och under," sa Jesus till honom, "kommer ni aldrig att tro." Den kungliga tjänstemannen sa: "Herre, kom ner innan mitt barn dör. ”Gå”, svarade Jesus, ”din son ska leva.” Mannen tog Jesus på sitt ord och gick. Medan han fortfarande var på väg mötte hans tjänare honom med beskedet att hans pojke levde. När han frågade efter när hans son blev bättre, sade de till honom: "Igår, klockan ett på eftermiddagen, lämnade febern honom." Då insåg fadern att det var den exakta tiden då Jesus hade sagt till honom: ”Din son kommer att leva.

Jesus gav här ett löfte, han uppfyller alltid vad han säger att han kommer att göra. Han kommer säkerligen att göra vad han säger att han kommer att göra och aksi gör vad du ber honom att göra, vi behöver bara lita på honom och hålla fast vid hans löften.

 • Herre Jesus när du helade den kungliga tjänstemannens son, snälla bota mig på alla områden har upplevt besvikelser, misslyckanden, efterblivenhet
 • Fader jag ber att du renar mig från alla former av sjukdomar i Jesu namn 
 • Låt dina händer av helande komma över mig och mitt hus i Jesu namn.
 • Ditt ord säger av dina ränder att jag är gjord i hål, tvätta och rena mig Herre och tvätta bort alla hinder nätverka mig och min framgång i Jesu namn.

Mark 10 mot 27

Jesus såg på dem och sade: ”För människor är detta omöjligt, men inte för Gud; allt är möjligt med Gud."

 • Allt är möjligt för den som tror på Gud och det finns inget omöjligt för Gud att göra. Han gör allt vackert i sin egen tid och kommer säkerligen inte att låta sina barn lida.
 • Herre lös allt i mitt liv som ser omöjligt ut för mig att uppnå i Jesu namn 
 • Herre Jesus namnsätt där det inte finns någon väg för mig, du är min vägfinnare Herre Jesus, led mina vägar Herre Jesus och snabba på mina välsignelser innan detta år tar slut i Jesu namn

Jer 32: 27

Jag är Herren, hela mänsklighetens Gud. Är något för svårt för mig?

Ingenting är för svårt för Jesus att göra, kom ihåg älsklingar Han botade sjuka, Han renade människor från deras svagheter, Han gjorde väg där det inte verkar finnas någon väg.

 • Herre Jesus gör vägar för mig där det inte verkar finnas något sätt i Jesu namn 
 • Du beordrade israeliternas vägar och gjorde till och med en väg där Röda havet kunde ha tjänat som en barriär, vilket betyder att det inte finns något som är svårt för dig att göra, Herre Jesus gör plats för mig i alla aspekter och konsekvenser av mitt liv i Jesu namn

Luke 9: 16-17

Han tog de fem bröden och de två fiskarna och såg upp till himlen, tackade och bröt dem. Sedan gav han dem till lärjungarna för att dela ut dem till folket. De åt alla och blev mätta, och lärjungarna plockade upp tolv korgar fulla av krossade bitar som blev över.

Se vad vår käre Herre Jesus Kristus är kapabel att göra. Han gör sina saker på ett förunderligt sätt. Vem kan förstå Herrens vägar. Han gjorde det som inte räckte för att mata dykfolk mer än tillräckligt för att mata dyktusentals människor

 • Min far, jag får dubbla välsignelser äktenskapligt, ekonomiskt, genombrottsmässigt och i alla aspekter av mitt liv i Jesu namn
 • Jag börjar uppleva bra saker som ligger bortom mänskliga resonemang
 • Jag börjar njuta av stor nåd, barmhärtighet av Herrens rikliga ynnest 

Jer 17: 14 

Hela mig, Herre, så skall jag bli botad; rädda mig, så skall jag bli frälst, ty du är min lovsång.

Om du är sjuk kan du använda just den här versen för att be Gud om gudomligt helande, eller när du behöver gudomligt genombrott är Herren alltid redo att sträcka ut sina helande händer för oss

 • Herre Jesus, jag ber att du botar mig fullständigt från alla former av sjukdomar, vare sig det är andlig sjukdom, andlig attack i Jesu mäktiga mäktiga namn.
 • Skriften säger att Kristus har tagit på sig alla mina svagheter och han har bott alla mina sjukdomar. Fader, jag förverkligar mina helande i Jesu Kristi namn. 

James 5: 14-15 

Är någon av er sjuk? Låt honom kalla till sig kyrkans äldste och låt dem be över honom och smörja honom med olja i Herrens namn. Och trons bön kommer att frälsa den som är sjuk, och Herren kommer att uppväcka honom. Och om han har begått synder, kommer han att få förlåtelse.

Herren sover aldrig eller slumrar, han är alltid redo att lyssna, så han har gett oss auktoriteten att förkunna goda saker och total helande i våra liv

 • Fader Herre gör mig hel, befria mig från sjukdom, bota min ekonomi, i varje aspekt av mitt liv har jag upplevt sjukdom, Herre, värdens Gud, bota mig i Jesu namn 
 • Du är Gud av allt kött och det finns inget omöjligt för dig att göra. Jag dekreterar att du kommer att återställa min hälsa med din mäktiga kraft och att du kommer att göra mig hel igen i Jesu Kristi namn. 

Hebreerbrevet 2: 4 

Medan Gud också vittnade genom tecken och under och olika mirakel och genom gåvor av den Helige Ande fördelade enligt hans vilja.

 • Åh Herre börja visa upp dina mirakel i mitt liv 
 • Du sa i ditt ord att om mitt folk inte ser mirakel kommer de inte att tro att du finns, visa upp dina tecken och under genom mig i Jesu namn. Amen 

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikelBönspoäng för frihet mot demoniska kidnappare
nästa artikel5 sätt att bli en kraftfull bedjande fru och mamma
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

3 KOMMENTARER

 1. Tack Guds man à travers vous j'ai compris beaucoup de chose surtout sur le jeûne Gud välsigne dig

 2. Jag tackar Gud för mirakelverserna och är så uppmuntrad. från och med ikväll kommer jag att vara upptagen med att be med hjälp av de tipsen och jag tror att mitt visumintervjudatum och godkännande är på väg. mitt visum har nekats den 8 september 2022. Jag ska resa den här veckan och mina vänner är i klassen just nu och min sena ankomst är den 14 september, för oss som människor finns det inget vi kan göra, därför Jag behöver Guds mirakel för att ingripa. Jag behöver verkligen ett mirakel från ovan. visumtjänstemännen sa till mig att det inte är möjligt att ha det närmaste datumet för intervjuerna snarare kommer att schemaläggas långt borta än jag förväntade mig, men med denna Gud, vi tjänar, måste något konstigt hända. Herre, jag behöver ditt mirakel idag. gå med mig i böner helgon.

 3. ja paster jag behövde hjälp jag kämpar med att andar hemsöker mig och jag kan inte bli av med dem vad ska jag göra

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.