10 hämndböner mot fiendens attacker

5
19951

Idag kommer vi att ta itu med 10 hämndböner mot fiendens attack. Vi ber alltid att Gud ska kämpa för vår räkning och kämpa för oss. Kom ihåg hur vi alltid ber att Gud ska hämnas oss. Till och med vår Gud har lovat att tusen ska falla på vår vänstra sida och tiotusentals på vår högra sida, men de ska nu komma nära oss. Trots kung Sauls försök att döda David har Gud honom fortfarande seger över Saul.

Låt oss läsa bibelversen nedan;

En bibelvers att be om hämnd

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Psaltaren 35vs 1-28 1 Stå emot dem som står mig emot, Herre, och strid mot dem som strider mot mig! Ta din sköld och din rustning och kom till min räddning. Lyft upp ditt spjut och kämpa mot dem som förföljer mig. Lova att du ska rädda mig. Må de som försöker döda mig bli besegrade och vanära! Må de som planerar mot mebe vända tillbaka och förvirrade! Må de vara som halm som blåses av vinden när Herrens ängel förföljer dem! Må deras väg vara mörk och hala medan Herrens ängel slår ner dem! Utan någon anledning lade de en fälla för att gräva ett djupt hål för att fånga mig. Men förstörelse kommer att fånga dem innan de vet ordet av; de kommer att fångas i sin egen fälla och falla till sin förstörelse! Då skall jag glädja mig för Herrens skull; Jag kommer att vara glad för han räddade mig. Av hela mitt hjärta vill jag säga till Herren: "Det finns ingen som du. Du skyddar de svaga från de starka, de fattiga från förtryckaren." Onda människor vittnar mot menar anklagar mig för brott jag inte vet något om. De betalar mig tillbaka ont med gott, och jag sjunker i förtvivlan. Men när de var sjuka, klädde jag mig i sorg; jag berövade mig mat; jag bad lågt nedböjt, som jag skulle be för en vän eller en bror. Jag gick omkring böjd i sorg, som en som sörjer för sin mor. Men när jag hade problem, var de alla glada och samlades för att göra narr av mig; främlingar slog mig och slog mig hela tiden. Liksom de som skulle håna en krympling, stirrade de på mig med hat. Hur länge till, Herre, vill du bara se på? Rädda mig från deras attacker; rädda mitt liv från dessa lejon! Då skall jag tacka dig i ditt folks församling, jag skall prisa dig inför dem alla. Låt inte mina fiender, dessa lögnare, glädjas över mitt nederlag. Låt inte de som hatar mig utan anledning gnälla av förtjusning över min sorg. De talar inte på ett vänligt sätt, utan hittar på alla slags lögner om fredsälskande människor. De anklagar mig och ropar "Vi såg vad du gjorde!" Men du, Herre, har sett detta. Så var inte tyst, Herre; håll dig inte långt borta! Väck dig, Herre, och försvar mig, stå upp, min Gud, och för min sak. Du är rättfärdig, Herre, så förklara mig oskyldig, låt inte mina fiender glädjas över mig. Låt dem inte säga till sig själva: "Vi är av med honom! Det var precis vad vi ville!" Må de som gläder sig över mitt lidande bli helt besegrade och förvirrade; må de som påstår sig vara bättre än jag bli täckta av skam och skam. Må de som vill se mig frikänd ropa av glädje och gång på gång säga: "Hur stor är Herren! Han är nöjd med sin tjänares framgång." Då ska jag förkunna din rättfärdighet och prisa dig hela dagen.


Efter att ha tagit skriftstället ovan, be dessa böner tillsammans med mig.

Bön poäng

 • Herre Gud, jag välsignar ditt heliga namn för den nåd som du har gett mig. Jag tackar dig för välsignelserna och livets gåva som du har öppnat för mig, Herre, jag upphöjer ditt heliga namn. Fader i Jesu namn, jag välsignar dig för ytterligare ett tillfälle att samtala med dig och prata med dig som din arvtagare, tack för att du älskar mig för mycket. Fader jag återlämnar all ära, ära och tillbedjan till ditt heliga namn, jag välsignar dig för så många saker, för barmhärtighet lika otalig som havet, säger jag tack Herre. Varje gång jag ser en ny brytning av dagen säger jag tack Herre, för mina besvarade böner är jag tacksam, för så många saker du har gjort, vad du ska göra och vad du fortfarande kommer att göra.
 • Herre, jag välsignar ditt heliga namn för redan innan jag börjar be har mina ärenden avgjorts för mig. Jag förhärliga ditt namn kungarnas kung för att du har börjat kämpa för mig redan innan jag började be. Åh Herre, jag tackar dig för din barmhärtighet och kärleksfull vänlighet mot mig, jag tackar dig för ännu ett tillfälle som du har gett mig att be i ditt namn, välsignat vare ditt namn Herre Jesus Kristus.
 • Herre Jesus på något sätt som jag kan ha saknat din härlighet som kan tjäna som ett hinder mellan dig och bönen, Herre Jesus, jag ber dig förlåta mig, tvätta bort mig från min sons, rena mig Herre, när jag går in i denna bön Jag vet inte vad jag ska be om men jag ber om den helige andens vägledning, helig ande leder mig igenom, låt mig inte be förgäves.
 • Fader, sträck ut dina händer av hämnd över dem efter mitt liv och verkställ din stora hämnd och dom över dem, i Jesu mäktiga namn. Fader, förstör varje ond hand och röst som kämpar mot mitt härliga öde, i Jesu mäktiga namn. Fader, ta över alla strider i mitt liv och ge mig total seger över alla de som kämpar mot mig, i namnet 
 • Jesus. Far, sätt och släpp dina dödspilar mot alla efter mitt liv, i Jesu namn. Fader, jag dekreterar att alla de ondas aktiviteter ska återföras till dem i tio gånger i Jesu namn, släpp din eld mot alla dem som kämpar mot mig och skicka din förstörelsespil över dem, i Jesu mäktiga namn. Fader, låt varje makt som tilldelas mot min förträfflighet och gudomliga upplyftande dö av Guds pil, i Jesu namn.
 • Åh eldens Gud släpp din stora eld över varje ond sammankomst och konspiration som har satts av djävulen för att förgöra mig i Jesu namn.
 • Alla onda familjemedlemmar går extra långt för att förstöra mitt öde, för att förstöra min framtid ,Herre uppstå på grund av mig och kämpa mina strider, Fader hämnas mig Herre, Fader sprider de djävulska planerna för varje ond person i mitt liv, Herre Jesus du gjorde' Om du inte lämnar över kung Davids livnober till Saul, snälla ge inte fienden chansen att vinna över mig, ge inte min fiende möjligheten att förgöra mig istället släpp dina händer av eld på dem och förstör dem fullständigt i Jesu namn.
 • Varje Goliat från mina föräldrars sida som är angelägen om att förgöra Mig, Fader förstör dem precis som du gjorde Golaith maktlös inför David, Åh Gud, hämnas mig Herre, Herre stå emot dem som motsätter mig, kämpa mot dem som kämpar mot mig Herre.
 • Herre Jesus, ditt ord säger att den som förbannar ska vara förbannelse, de som förbannar mig och väntar på att se min undergång ska vara den som ska förgöras i Jesu namn. Ge inte fienderna makt över mitt liv, jag avbryter alla djävulens planer idag i Jesu namn.
 • Fader, återvänd med eld ondskans ofog en gång över dem i Jesu namn, bekämpa dem som kämpar mot mig och skicka din dödspil mot mina fiender i Jesu mäktiga namn. Fader, låt varje makt som tilldelas mot min förträfflighet och gudomliga upplyftande dö av Guds pil, i Jesu namn. 
 • Far, jag täcker mig med Jesu blod, genom Jesu blod, uppstår och gör alla planer och syften besvikna för dem efter mitt liv och syfte, i Jesu namn. 
 • Fader, stå upp i din barmhärtighet och makt och hämnas mig på mina motståndare som är ute efter mitt härliga öde, i Jesu namn. Far skydda mig och låt mig inte vara ung i Jesu namn. Låt mig leva för att förkunna Guds härlighet i Jesu namn. Förbarma dig över mitt liv och sätt mina stigar framför dig i Jesus mäktiga namn har bett .Tack Herre Jesus för de besvarade bönerna i Jesus mäktiga dyrbara namn har bett, AMEN.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikel5 tecken på andlig attack
nästa artikelHur man ber Psalm 91 för att skydda din familj
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

5 KOMMENTARER

 1. jag älskar dina bönekraftpunkter Jag skulle vilja köpa en bok av dig som har bönepunkterna och bönen i dem, be för mig tack och Gud välsigne

 2. Pensez vous, apres la mort et la resurrection de Jesus, un croyant peut prier contre ses ennemis comme vous le faites? Les incroyants och font autant. Si vous etes au service du Christ, il saura vous garder et proteger tout ce qui est votre. Paix.

  Angel, USA.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.