Bön för skydd i glödmånad

1
7514

Idag kommer vi att ta itu med bön om skydd i glödmånader. När året går mot sitt slut behöver vi försäkran om Guds skydd. Det här är den tid på året då djävulen släpper helvetet lös över Guds folk.

Glödmånaderna betyder slutet på ett år, och det leder oss in i ett nytt år. Människor runt om i världen är alltid försiktiga under glödmånaderna eftersom det vanligtvis är fyllt med så många onda grymheter. I en värld fylld av så mycket ondska är det bara Gud som kan rädda oss. Skriften säger i Efesierbrevet 5:16 att man återlöser tiden eftersom dagarna är onda. Dagarna är onda. Vi kan bara förlösa varje dag genom Jesu dyrbara blod.

Under tiden har Gud lovat att skydda oss. Psaltaren 127:7-8 Herren skall bevara dig från allt ont; han kommer att behålla ditt liv. Herren kommer att bevara din ut- och ingång från nu och för alltid. Herren har lovat att hålla oss borta från allt ont. Vi ska aktivera Guds skydd över våra liv under denna svåra tid. Om det finns en man att be, finns det en Gud som har till uppgift att besvara böner.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Låt oss be.


Bön poäng

 • Herre Jesus, jag tackar dig för din nåd över mitt liv. Jag tackar dig för möjligheten att se de senaste månaderna under år 2021. Jag hyllar dig för hur långt du har hjälpt mig. Jag tackar er i väntan på de större verk ni kommer att göra under det kommande året. Må ditt namn vara högt upphöjt i Jesu namn.
 • Fader, jag kommer framför dig denna dag för att söka ditt skydd över min familj och mig. Herre, när vi reser genom världen i detta glödmånad, Jag ber att ditt märke ska vara på oss i Jesu namn. Ty det är skrivet, ty jag bär Kristi märke, låt ingen besvära mig. Jag beslutar av himlens auktoritet. Jag kommer inte att vara orolig under dessa glödmånader i Jesu Kristi namn.
 • Herren är min herde; Jag ska inte vilja. Han får mig att lägga mig i gröna hagar. Han leder mig vid stilla vatten. Han återställer min själ. Han leder mig på rättfärdighetens stigar för sitt namns skull. Även om jag går genom dödsskuggans dal, fruktar jag inget ont, ty du är med mig; din stav och din stav, de tröstar mig. Du bereder ett bord inför mig inför mina fiender; du smörjer mitt huvud med olja; min bägare svämmar över. Herre, jag fruktar inget ont för du är med mig. Mitt skydd är garanterat eftersom du är min och jag är din. Jag beslutar av himlens auktoritet. Jag kommer inte att saknas i ditt skyddsschema i Jesu Kristi namn.
 • Herre, sa skriften, inget vapenmode mot mig kommer att lyckas. Jag dekreterar i namnet av varje demonisk attack mot mitt liv, annars omintetgör lammets blod min familj. Jag förklarar att deras krigsvapen mot mig förlorar sina krafter i Jesu Kristi namn.
 • Jag dekreterar i Jesu namn. Inget ont skall komma nära mig eller min bostad. Ty du har sagt, med mina ögon skall jag se och skåda de ogudaktigas lön. Du säger att tusen ska falla på min högra sida och tio tusen vid min vänstra hand, men de ska inte komma nära mig. Ty du har gett änglarna befallning över mig, att de skulle bära mig i sina armar, så att jag inte stöter min fot mot stenen. Jag dekreterar i Jesu namn. Ingen skada ska komma nära mig under dessa glödmånader i Jesu Kristi namn.
 • Herre, jag ber att din närvaro ska följa med mig alla dagar i mitt liv. Jag smörjer mig med lammets blod. För det har varit, när ängeln ser blodet, kommer det att gå över. Jag smörjer mig med Jesu blod. När dödsängeln ser mig ska det inte skada min familj eller mig i Jesu Kristi namn.
 • För det har skrivits, Gud har inte gett oss en ande av fruktan för kärlek, frid och starkt sinne. Jag ska inte vara rädd för nattens skräck eller pesten som flyger omkring på dagen. Pilen som skjuts i mörkret kommer inte att ha någon makt över mig eller någon medlem av min familj i Jesu Kristi namn.
 • Jag löser ut varje dag i denna glödmånad med Jesu dyrbara blod. Jag avbryter, jag förstör, jag omintetgör allt ont som har utformats för varje dag av lammets blod. Det har skett, och de besegrade honom genom lammets blod och genom deras vittnesbörds ord. Jag vittnar om att Herrens skydd är över mig, hans märke är framstående i mitt liv, jag kommer inte att beröras av det onda i Jesu namn.
 • Fader, jag smörjer marken med ditt blod. Jag beslutar att marken inte ska förtära mitt blod eller det från någon medlem av min familj i Jesu namn. Ty det är skrivet, förkunna något, så skall det bestämmas. Jag förkunnar att landet inte kommer att förtäras med blod under denna glödmånad i Jesu Kristi namn.
 • Herre, varje form av sjukdom, sjukdom eller åkomma i mitt liv är helad av lammets blod. Det har varit, Kristus har tagit på sig alla våra svagheter, och han har bott alla våra sjukdomar. Jag dekreterar i Jesu Kristi namn. Jag är helad idag i Jesu namn.
 • Herrens ögon är alltid på de rättfärdiga, och hans öron är alltid uppmärksamma på deras böner. Jag ber, av Herrens nåd, Herrens ögon kommer alltid att vara på mig under hela glödmånaden och därefter i Jesu namn.

Amen.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikelBönspoäng för välsignelse i glödmånaden
nästa artikelBönen pekar mot döden i glödmånaden
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.