Bönspoäng för välsignelse i glödmånaden

0
8087

Idag kommer vi att ta itu med bönepunkter för välsignelse i glödmånad. I större delen av världen är glödmånaden vanligtvis markerad med massor av farliga saker. När Guds barn går allt för att få saker att hända för sig själva, är djävulen också ute på ett rasande för att orsaka smärta och sorg i många familjer. Men oavsett djävulens plan är Gud överflödig kapabel att skydda sina barn och dela ut välsignelser under glödmånaden.

Oavsett vad du har jagat under de senaste 10 månaderna, är de återstående dagarna i år fortfarande tillräckliga för att släppa den. Trots de korta dagarna som återstår i år kan Herren fortfarande besöka dig med massor av välsignelser. Allt du har bett om från början av detta år nu är manifestationens tid. Herrens välsignelser gör rikedomar och lägger ingen sorg till den. Från och med nu till december kommer du att börja uppleva en ny dimension av välsignelse och gunst i alla följder.

Om du tror att det här året inte är över än och att du fortfarande kan bli välsignad, låt oss be tillsammans.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Bön poäng:

 • Herre, jag tackar dig för livets gåva. Jag tackar dig för ditt skydd över mitt liv. Jag hyllar dig för ditt skydd över min familj. Må ditt namn vara högt upphöjt i Jesu Kristi namn.
 • Fader, jag tackar dig för din nåd från januari till denna stund. Skriften säger att det är av Herrens nåd som vi inte förtärs. Jag tackar dig för din nåd över min familj och mig. Må ditt namn vara högt upphöjt i Jesu Kristi namn.
 • Herre, jag ber om syndens förlåtelse. På alla sätt som jag har syndat och saknat din härlighet ber jag dig förlåta mig i Jesu namn. Skriften säger att vi inte kan fortsätta att vara i synd och be att nåden ska överflöda. Herre, jag beslutar av himlens myndighet, låt din barmhärtighet råda över mitt liv i Jesu Kristi namn.
 • Herre, på alla områden i mitt liv som synden har hindrat mina välsignelser från att svämma över, ber jag att din nåd ska tala för mig i Jesu Kristi namn.
 • Herre, skriften får mig att förstå att Gud kommer att göra allt vackert på sin tid. Herre, må det behaga dig att välsigna mig under dessa glödmånader i Jesu Kristi namn.
 • Fader, jag kommer mot varje prins av Persien som står mellan mig och Blessing. Jag ber att de faller platt i Jesu Kristi namn.
 • Fader Herre, det har skrivits; därför säger jag er: Vad ni än ber om i bön, tro att ni har fått det, och det kommer att bli ert.” Jag dekreterar Herrens dagliga välsignelse över mitt liv i Jesu namn.
 • Fader, som du, välsignade David, och du gör Salomo framgångsrik; Jag ber att du ska välsigna mig rikligt i Jesu Kristi namn.
 • Herre, varje god sak som jag har längtat efter från början av detta år, jag ber om att den ska uppenbaras i Jesu Kristi namn.
 • Far, varje bra sak som jag har jagat från början av detta år men inte kunnat uppnå förrän nu, jag ber att Guds händer ska släppa det till mig i detta ögonblick i Jesu namn.
 • År 2021, hör Guds ord, du ska inte utan att släppa mina välsignelser fångade i det i Jesu Kristi namn.
 • Jag beslutar av himlens myndighet; dessa glödmånader kommer att börja gynna mig i Jesu namn. Jag ber att varje man och kvinna du har placerat för att hjälpa mig blir välsignade. Jag ber om gudomlig förbindelse mellan oss i Jesu Kristi namn.
 • Varje ondska som behöver lämna mitt liv för att Herrens välsignelse ska bli uppenbar, dekreterar jag gudomlig separation mellan oss i Jesu namn.
 • Herre, skriften säger att du ska fastställa våra planer. Jag ber om manifestationen av varje god plan som jag har i Jesu Kristi namn.
 • Ty det är skrivet att de rättfärdigas förväntningar inte ska förkortas. Jag beslutar av himlens myndighet; mina förväntningar ska inte hindras i Jesu namn. Jag talar som ett Guds orakel; varje god sak som mitt hjärta önskar släpps i Jesu Kristi namn.
 • Skriften säger: Ty jag vet vilka planer jag har för dig, säger Herren, planerar att göra dig framgångsrik och inte skada dig, planerar att ge dig hopp och en framtid. Jag ska avsluta året gott i Jesu Kristi namn.
 • Det är skrivet: Och min Gud skall tillgodose alla era behov efter sin härlighets rikedom i Kristus Jesus. Jag beslutar av himlens myndighet; mina behov tillgodoses i Jesu namn.
 • Herren är min herde; Jag saknar ingenting. Han får mig att lägga mig i gröna hagar. Han leder mig vid stilla vatten. Fader, du är min herde; Jag kommer inte att sakna i Jesu namn. Jag kommer inte att sakna något gott i livet i Jesu Kristi namn.
 • Det står skrivet: Om du till fullo lyder Herren din Gud och noggrant följer alla hans befallningar som jag ger dig i dag, kommer Herren din Gud att sätta dig högt över alla folk på jorden. Jag ber att du ska sätta mig högt över alla nationer i Jesu namn.
 • Skriften säger att Herrens välsignelse ger rikedom utan att lägga till sorg. Jag ber att du ska välsigna mig med dina rikedomar i Jesu Kristi namn.
 • Fader, skriften säger Varje perfekt gåva kommer från ovan, kommer ner från de himmelska ljusens Fader, som inte förändras som skiftande skuggor. Han valde att föda oss genom sanningens ord för att vi skulle kunna vara ett slags förstagling av allt han skapade. Herre, jag ber att du ska släppa allt gott till mig i Jesu Kristi namn.


KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikel10 skriftverser varje mamma borde be för sina barn
nästa artikelBön för skydd i glödmånad
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.