Hur man ber psaltaren 23 om mod när du är rädd

0
9606

Idag kommer vi att ta itu med hur man ber Ps 23 för mod och när du är rädd. Psalmboken är en av de mest kända delarna i skriften. Den rymmer olika andligt förstärkta ord av lovprisning och tillbedjan till Gud. Förutom det har den oreserverade kapitel som kan användas för böner. Ett av sådana kapitel är Psalm 23.

Denna psalmbok är inte märklig för många troende. Men bara ett fåtal troende känner till effekten av detta skriftställe och hur man använder det. En sak med Guds ord är att det bär kraft och auktoritet. Denna auktoritet utrustar oss med modet att möta all rädsla.

Hur man ber psaltaren 23 om mod när du är rädd

Det är svårt att lära ut hur man ber Psalm 23 utan att först analysera skriften.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Herren är min herde; Jag ska inte vilja.

Jesus är vår herde. Detta betyder att vi inte kan sakna något gott eftersom skriften säger: Och min Gud skall tillgodose alla dina behov efter sin rikedom i härlighet genom Kristus Jesus. Alla våra behov ska tillgodoses genom Kristus Jesus.


Kraftfulla bönböcker 
by Pastor Ikechukwu. 
Nu tillgänglig på amazonÄr du rädd för att du har stora skulder? Gud kan tillhandahålla de resurser som kommer att ta dig ur skulden. Är du mycket sjuk och det verkar som om du inte kan bli helad? Det finns en helande balsam i Gilead, och Gud kan föra den till dig.

Han låter mig ligga i gröna betesmarker; han leder mig vid det stille vattnet.

Att ligga ner i den gröna hagen innebär komfort och lugn. Det stilla vattnet är en plats för stort lugn. Om du är orolig eller har smärta, ska Herren ge dig tröst och bringa frid i ditt sinne. Det är ett löfte från Gud. Och Gud går aldrig tillbaka på sina ord.

Han återställer min själ; han leder mig på rättfärdighetens vägar för hans namns skull.

Guds ståndaktiga kärlek tar inte slut. Hans nåd tar aldrig slut. Herren har lovat att återupprätta din själ och leda dig på rättfärdighetens väg för hans namns skull. Han är en frälsare och den barmhärtige, och han kommer att återställa den förlorade äran åt dig.

Även om jag går genom dödsskuggens dal, fruktar jag inget ont; ty du är med mig; din stav och din personal tröstar de mig.

Nu, det här är den del du behöver för mod. När du reciterar den här delen, se till att du gör den personlig. Var medveten om det. Förkunna det. Herren är din herde, och ingenting under Guds vakt kan besegras.

Även om du går genom dödsskuggans dal kommer du inte att frukta något ont eftersom Gud är med dig. När Herren är med dig kan ingen skada komma din väg. Herrens stav, som är den levande Gudens ande, skall trösta dig.

Under tiden bör du veta att just den här versen kanske inte fungerar för dig om du inte känner till och har tro på den Gud som du tjänar. Daniels bok säger att de som känner sin Gud ska vara starka, och de ska göra stor nytta. När du känner din Gud kan du inte uppleva svaghet.

Du förbereder ett bord framför mig i närvaro av mina fiender: du smörjer mitt huvud med olja; min kopp springer över.

Detta är löftet om ett överflöde av välsignelse och ynnest. Precis framför den fiende som plågar ditt liv, ska Herren förbereda ett bord. Ditt huvud skall smörjas med olja, och din bägare skall uppleva ett överflöde av välsignelser och genombrott.

Visserligen skall godhet och barmhärtighet följa mig alla mitt livs dagar, och jag skall bo i Herrens hus för evigt.

Detta är en annan proklamation. Visst, godhet och barmhärtighet skall följa dig. Här betyder säkert att det är säkert. Du skall bo i Herrens hus alla ditt livs dagar.

Bön poäng

  • Fader Herre, jag tackar dig för nåden att få vara vid liv trots att jag går igenom livets stormar. Jag tackar dig för ditt skydd över mitt liv; må ditt namn upphöjas i Jesu namn.
  • Fader, det är skrivet, även om jag går genom dödsskuggans dal, så fruktar jag inget ont, eftersom du är med mig. Far, jag ber att din närvaro alltid ska vara med mig i Jesu namn.
  • Herre, jag ber att överallt på denna planets yta där jag kommer att trampa min fot, kommer din kraft och närvaro att följa med mig i Jesu namn.
  • Ty det är skrivet, din stav och din stav tröstar mig. Fader Herre, jag ber att när jag går genom livets storm, ber jag att den helige anden ska trösta mig. Jag ber att den helige anden ska vägledas i Jesu namn.
  • Fader, min själ är orolig; mitt hjärta har ont. Jag ber att du ska ta dig till det stilla vattnet. Jag ber om sinnesfrid, Herre släpp den till mig i Jesu Kristi namn. Skriften säger: min frid har jag gett dig, inte som världen gav dig. Jag dekreterar att din frid ska fylla mina hjärtan i Jesu namn.
  • Fader Herre, skriften säger att de som känner sin Gud ska vara starka och de ska göra stora bedrifter. Herre, jag ber om styrka eftersom jag känner dig. Jag kommer mot varje svaghet i mitt liv i Jesu namn.
  • Herre, för det har skrivits, vi har inte fått en ande av rädsla utan av Sonskap att gråta Ahba far. Jag kommer inte att vara rädd i Jesu namn. Herre, modet som jag behöver för att övervinna mitt livs problem, jag ber att du ger mig det i Jesu namn.
  • Fader, varje fiende som har lovat att jag inte ska ha framgång, jag ber att du bereder ett bord inför mig inför deras närvaro. Fader, vanära dem med min framgång i Jesu namn.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikel10 bibelverser och bönepunkter för att hjälpa din son att bli Guds man
nästa artikel10 skriftverser varje mamma borde be för sina barn
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.