10 skriftverser varje mamma borde be för sina barn

2
15443

Idag kommer vi att ta itu med 10 skriftverser som varje mamma borde be för sina barn. Kärnan i mödrars bön över sina barn kan inte överbetonas. En kvinna delar en mer känslomässig och andlig kontakt med barnen än fadern. Detta förklarar varför moderns böner om sina barn är högt respekterade inför Gud.

Varje mamma är skyldig sina barn en böneplikt. Du kan inte bara luta dig tillbaka och se hur de samhälleliga värderingarna påverkar dina barns beteende. Skriften säger träna ditt barn i Herrens väg så att det inte kommer att avvika från det när han har vuxit upp. Även om det är viktigt att träna ditt barn i Herrens väg, är det också viktigt att resa ett bönaltare för dem.

När du ber för dina barn är det rätt att du ber med skrifterna. Skrifterna ger trovärdighet åt vår bön eftersom den bär Guds löften och förbund för hans barn. Jag kommer att sammanställa en lista över skriftverser som du kan använda för att be för dina barn som mamma. Du kommer också att förstå hur du använder varje vers i skriften för att be för dina barn.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

10 skriftverser varje mamma borde be för sina barn

Filipperbrevet 1:6 – "Ty jag är övertygad om just detta, att han som började ett gott verk i er kommer att fullborda det till Kristi Jesu dag."


Far, när du har börjat dina goda gärningar i mina barns liv, ber jag att du ska fullborda dem i Jesu namn. När du har börjat bygga mina barn på ditt sätt, ber jag att du inte lämnar jobbet halvvägs, du ska slutföra det i Jesu namn.

Psaltaren 127:3-5 – "Se, barn är en gåva från Herren, livmoderns frukt är en belöning. Som pilar i en krigares hand, så är ens ungdoms barn. Hur välsignad är den man vars koger är fullt av dem; De kommer inte att skämmas när de talar med sina fiender i porten.”

Fader Herre, jag ber att du ska behålla mina barn för mig och till din ära. Ditt ord säger som pilar i händerna på en krigare, så är ens ungdoms barn. Far, jag ber att fienden ska döda mina barn, fienderna ska inte ha makt över mina barn i Jesu namn.

3 Joh 4 – "Jag har ingen större glädje än denna att höra om mina barn som vandrar i sanningen."

Fader, mina barn kommer inte att vandra i okunnighet. De skall vandra i Guds sanning. De ska inte vara okunniga om djävulens anordningar. Guds ande ska vara ljuset som lyser upp deras väg i Jesu namn.

Jesaja 54:13 – ”Alla dina barn ska bli undervisade av Herren; och stor skall Dina barns frid vara."

Herre, mina barn ska fortsätta att tjäna dig. Ingen fiende kommer att ta dem ifrån dig i Jesu namn. Jag ber att du ska ge dem sinnesfrid i allt de gör i Jesu namn.

Psaltaren 90:17 – "Låt Herren vår Guds nåd vara över oss, och styrka för oss våra händers verk; ja, bekräfta våra händers verk.”

Jag vet att Guds ynnest utrotar arbetet. Jag ber av himlens auktoritet, Guds gunst kommer att vara över mina barn. Vart de än går på jorden skall människorna gynna dem. Nationer ska gynna dem i Jesu namn.

2 Petr 3:18 – "Men växt i vår Herre och Frälsares Jesu Kristi nåd och kunskap. Honom vare äran, både nu och till evighetens dag. Amen."

Fader, jag förordnar att mina barn ska fortsätta att växa i nåd och kunskap om vår Herre och Frälsare Jesus Kristus. Jag ber att du ska ge dem vishet, kunskap och förståelse från ovan. Skriften säger att om någon saknar vishet, låt honom be från Gud som ger frikostigt utan lyte. Jag ber att du ska utrusta mina barn med gudomlig visdom i Jesu namn.

Psaltaren 138:8 – ”Herren skall fullborda det som angår mig; Din nåd, Herre, varar för evigt; överge inte dina händers verk."

Herre, jag ber att du ska fullända allt som rör mina barn. Dina ord säger att din styrka fullkoms i svaghet. Jag ber att du ska hjälpa dem i ögonblicket av stor svaghet. Jag ber att din barmhärtighet ska bestå för evigt över dem. Mina barn är dina händers verk, jag ber att du inte ska överge dem när de ropar på dig.

2 Thessalonikerbrevet 3:3 - "Men Herren är trofast, och han ska stärka och skydda dig från den onde."

Fader, jag ber att du ska skydda mina barn. Ditt ord säger att Herrens ögon alltid är riktade mot de rättfärdiga och hans öron är alltid uppmärksamma på deras böner. Jag ber att du genom din nåd ska behålla dem. Varje ond attack mot deras liv upphävs i Jesu namn. Varje fienders plan att förgöra dem förstörs i Jesu namn.

Kolosserbrevet 2:2 – "Att deras hjärtan kan uppmuntras, efter att de blivit sammanbundna i kärlek och uppnått all den rikedom som kommer från full förvissning om förståelse, vilket resulterar i en sann kunskap om Guds mysterium, det vill säga Kristus själv. ”

Fader Herre, jag ber att du ska lära mina barn att älska varandra. Ge dem den andliga förståelsen att veta hur man älskar även när det är väldigt obehagligt. Jag ber att du ska ge dem rätt typ av visdom de behöver för att leva ett målmedvetet liv. Jag ber att du ska utrusta dem med kunskap om Gud och att du kommer att få dem att förstå Guds sanna natur.

Titus 3:5-6 – "Han frälste oss, inte på grundval av gärningar som vi har gjort i rättfärdighet, utan på grund av sin barmhärtighet, genom pånyttfödelsens bad och förnyelsen genom den helige Ande, som han rikligt utgöt över oss genom Jesus Kristus, vår Frälsare."

Herre förbarma dig över mina barn. Jag ber att när de växer kommer ni att fortsätta att förnya den heliga anden inom dem. Jag ber att synd och orättfärdighet inte ska ta dem bort från din närvaro. Jag ber dig att hålla dem stående i dig till slutet i Jesu namn.

 

 

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikelHur man ber psaltaren 23 om mod när du är rädd
nästa artikelBönspoäng för välsignelse i glödmånaden
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

2 KOMMENTARER

  1. ስለ አግልግሎታችሁ በመጀመሪያ እግዚአብሔርን እያመሰገንኩ ጌታ በነገር ሁሉ ይባርካችሁ ማለት እወዳለሁ. በመቀጠል የተሰማኝን ወንድማዊ ጥቆማ መስጠት እፈልጋለሁ። የአማርኛ መልእክቶቹ አልፎ አልፎ የቃላት ስህተት የሚታይባቸው ከመሆኑ ባሻገር ስህተቱ ቃላቶቹ የተለየ እንዲይዙ ያደርጋል ያደርጋል. በመሆኑም ሐሳቦቹ ከመልቀቃቸው በፊት እርማት ቢደረግባካልባካልባካል
    ለምሳሌ በዚህ ፀሎት ውስጥ ጠላት ልጆቼን እንዲገድትቸው እንዲገድላቸወልእ እንዳይገድላቸው መሆን ሲገባው።
    ”አባት ጌታ ሆይ ልጆቼን ለእኔ እና ለክብርህ እንድትጠብዸልልብቫ ቃልህ በጦረኛ እጅ እንዳለ ፍላጻ የወጣትነት ልጆችም እኁዲልሁ አባት ሆይ, ጠላት ልጆቼን እንዲገድላቸው እጸልያለሁ, ጠላቶች በልጆቼ ላይ በኢየሱስ ስም ስልጣን አይኖራቸውም. "

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.