Förbundsböner för välsignelse

0
148

Idag kommer vi att hantera det förbundsböner för välsignelse. Boken om Ordspråksboken kapitel 10:22 HERRENS välsignelse gör en rik, och han tillför ingen sorg med det. När det gäller att bli välsignad finns det så många källor som en man kan få en välsignelse av, men Herrens välsignelser är de bästa. Du kanske har hört talas om människor som går till helgedomarna för att tigga om ett barn. Folk går till floden för att tigga barn. Folk går till olika platser för att tigga om saker. De har glömt att djävulen inte ger något fritt. Allt från djävulen kommer med ett pris.

Men Herrens välsignelser gör rikedomar och tillför ingen sorg. Slutet på en man som välsignats av Herren är fylld av glädje och lycka. Man kan inte säga detsamma för en man som är välsignad av djävulen. Problemet med många människor är kortsiktighet. Många av oss kan inte se bortom vår nuvarande situation, och det är det som ger djävulen en kant över oss. Jabez inser att bara Gud kan välsigna honom och vända hans historia för gott. 1 krönikeboken 4: 9 Nu var Jabez mer hedervärd än sina bröder, och hans mor gav honom namnet Jabez och sade: ”För att jag hade ont av honom.” Och Jabez ropade på Israels Gud och sa: ”Åh, att du skulle välsigna mig verkligen och förstora mitt territorium, så att din hand skulle vara med mig och att du skulle hålla mig från det onda, så att jag inte orsakar smärta! ” Så Gud beviljade honom vad han bad om.

När vi ber om välsignelse måste vi vänta tålmodigt på att Gud ska visa välsignelsen. Problemet vi har är oförmågan att vänta på Herren på grund av vår kortsiktighet. Vi vill att välsignelserna ska komma nästan omedelbart efter att vi har bett för dem. Förbundsböner om välsignelse kommer att få oss att be om manifestationen av Guds välsignelse. Han har lovat att välsigna oss rikt och rikligt. När välsignelse kommer, finns det en bestämmelse om de saker vi saknar. Och Filipperna 4:19 säger: Och min Gud kommer att tillgodose allt ni behöver efter Hans rikedom i härlighet av Kristus Jesus. Detta är Guds löfte att tillgodose alla våra behov i enlighet med hans rikedom i härlighet genom Kristus Jesus. Detta innebär ingen mer brist. Vi kommer att börja leva ett liv med rikedom, rikedom och god hälsa.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Låt oss be.

Bön poäng

 • Herre Jesus, jag tackar dig för ännu en vacker dag, ännu en vacker vecka. Må ditt namn upphöjas i Jesu namn.
 • Herre, jag ber att du ska välsigna mig med sinnesro över allt som du har förbundit dig till mina händer. Jag ber att din nåd ska bevara mig, du kommer att få ditt ansikte att le och vara nådig mot mig idag i Jesu namn.
 • Fader Herre, för det har skrivits, de rättfärdigas förväntningar ska inte bli korta. Jag ber att du av din nåd kommer att ge mig mina hjärtans begär, och du kommer att få dina planer för mitt liv att gå i uppfyllelse i Jesu namn. Jag ber om en snabb manifestation av dina välsignelser över mitt liv i Jesu namn.
 • Fader Herre, jag ber att du ska vara mig nådig. Jag ber att du får ditt ansikte att lysa över mig. Det har skrivits; om en människas väg tilltalar Gud, kommer han att få honom att finna nåd i människors ögon. Jag ber att du låter mig finna nåd för män. Låt mig gynnas när jag går framåt. På alla mina sätt ber jag att din välsignelse och välsignelser inte ska undvika mig i Jesu namn.
 • Fader Herre, jag ber att du ska låta mig uppleva Kristi rena kärlek. Jag ber att du ska fylla mig med livets fullhet i glädje och lycka. Jag ber genom himmelens auktoritet; du kommer att välsigna mitt liv med den kraft som kommer från Gud.
 • Fader Herre, för det har skrivits, Gud kommer att tillgodose alla mina behov enligt sin rikedom i härlighet genom Kristus Jesus. Från och med idag kommer jag inte att sakna något bra i Jesu namn. Jag ber om försörjning; Jag ber om öppen himmel över mitt liv i Jesu namn.
 • Herre, jag ber att Kristus ska hitta ett uttryck genom mig, och han ska göra mitt hus till sitt hem. Jag ber att du ska välsigna mitt hem med glädje och lycka. Jag ber att du ska välsigna oss med skratt, sinnesro och överlägsen kärlek. Jag ber att du ska stå emot fienden för vår skull och välsigna oss med skydd av den Helige Ande.
 • Herre, skriften säger Må fridens Herre själv ge dig fred hela tiden och på alla sätt. Jag börjar min dag med faderns välsignelser. Jag aktiverar denna dag genom förbundets välsignelse från Gud den Allsmäktige.
 • Herre, jag ber att du ska välsigna mitt liv med fruktbarhet. På alla områden i mitt liv som störs av ofruktsamhet ber jag att du ska göra det fruktbart i Jesu namn.
 • Fader, jag ber att du ska välsigna mig med den Helige Andes gåva. Skriften säger att om kraften hos honom som uppväckte Kristus från de döda bor i dig, kommer det att påskynda din dödliga kropp. Jag ber om välsignelse från det heliga spöket. För det är skrivet, till slut ska jag utgjuta min Ande över allt kött, dina söner och döttrar ska profetera, dina unga män ska se en syn och dina gubbar ska drömma drömmar. Jag ber om manifestationen av dessa välsignelser idag i Jesu namn.
 • Herre, skriften säger att om någon saknar visdom, låt honom be från Gud som ger liberalt utan fläck. Far, jag ber att du välsignar mig med visdom, kunskap och förståelse uppifrån. Jag ber dig välsigna mina barn med visdomsanda. Kunskapen som kommer att få dem att utmärka sig bortom sina kamrater, jag ber dig att välsigna dem med det i Jesu namn.

 


tidigare artikelFörbundsböner om barmhärtighet
nästa artikelFörbundsböner om förlåtelse
Jag heter Pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse under de sista dagarna. Jag tror att Gud har gett varje troende med en underlig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och gå i herravälde genom böner och ordet. För mer information eller rådgivning kan du kontakta mig på chinedumadmob@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 -timmars bönegrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud välsigne dig.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.