Covenant -böner för genombrott

0
11027

 

Idag kommer vi att hantera det förbundsböner för genombrott. Har du försökt göra något länge, men du kan inte bara få tag på det. Om detta har hänt dig är det dags för dig att kalla Gud för hjälp. Covenant Bön för genombrott bryter varje barriär eller hinder som fienden har utformat för att stoppa dig.

För varje stor människa finns det en barriär som fienden utformat för att stoppa dem. Tråkigt att veta att många stora personer har stoppats av hinder som de inte kunde genombringa. En av anledningarna till att hindren fortsätter att hålla en man fången är att han inte har bett om hjälp ännu. För att en man ska övervinna fiendens makt, för att en man ska ha seger över demoniska hinder, för att ett genombrott ska komma, måste människan söka Guds hjälp.


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Finns nu på amazon

Boken om Ps. 125: 1 - ”De som litar på Herren ska vara som Sions berg, som inte kan avlägsnas men förblir för evigt. När du litar på Herren ber du honom om hjälp, så hjälper han dig. Låt oss komma ihåg historien om israeliterna medan de var i fångenskap i Egyptens land. Barriären mellan dem och Kanaans land, som har svurit dem, var egyptierna. De slet varje dag och natt och letade efter det bästa sättet att frigöra sig, men de lyckades inte. Deras genombrott kom dock när de ropade till Gud om hjälp. 6 Moseboken 5: XNUMX Och jag har också hört stönandet av Israels barn som egyptierna håller i trälskap, och jag har kommit ihåg mitt förbund.

När vi ber till Gud om hjälp är vårt genombrott precis runt hörnet. Isreals barn trakasserades otaliga gånger av filistéerna. Deras ögonblick för genombrott kom när David, genom Guds nåd, besegrade Goliat. Precis som Gud befriade Isreals barn från fångenskap, kommer du att förlossas idag i Jesu namn. Varje hinder som står mellan dig och dina framsteg i livet förstör jag genom kraften från den heliga spöken.

Bön poäng

 • Herre, jag tackar dig för livets gåva. Jag tackar dig för ditt skydd över mitt liv. Jag tackar dig för din välsignelse och försörjning. Jag tackar dig för att du inte har låtit fiendens plan segra över mitt liv. Må ditt namn vara högt upphöjt. 
 • Herre, jag bryter ner alla bojor av slaveri som har använts för att hålla mig nere. Jag förstör det genom eld i Jesu namn. Herre, varje kedja som har använts för att hålla mig, jag bryter den med kraften från det heliga spöket i Jesu namn. 
 • Fader Herre, varje demonisk barriär eller vägg som står framför mig hindrar mig från att nå mitt mål i livet och hindrar mig från att uppnå mina ambitioner. Jag förstör en sådan barriär i Jesu namn. 
 • Vem är du, o stora berg? Innan Serubbabel ska du bli en slätt! Och han ska ta fram slutstenen med rop av ”Nåd, nåd till det !. Varje berg framför mig jämnar jag dig idag i Jesu namn. 
 • Jag stöter på alla hinder som utmanar min ekonomiska dominans idag i Jesu namn. Varje demonisk makt och furstendöme som tar mig ner varje gång jag försöker göra något stort, förstör jag dig idag i Jesu namn. 
 • Fader Herre, jag ber om att du genom din barmhärtighet kommer att resa en ödehjälpare som hjälper mig att komma ur fattigdomen. Mannen eller kvinnan som du har förberett för att hjälpa mig ur fattigdom, jag ber om en gudomlig förbindelse i Jesu namn. 
 • Herre, jag kommer emot varje makt i Persien som fördröjer min välsignelse. Jag förordnar att Herrens hämnd ska komma över varje prins i Persien som står som ett hinder för min välsignelse i Jesu namn. 
 • Herre, jag betvingar varje prins i Persien i min far eller mammas hus, vilket stör min tillväxt i livet i Jesu namn. Fader, jag ber att du genom din kraft ger mig seger över varje stötesten som arbetar mot mig i Jesu namn. 
 • Herre, för det är skrivet, jag kommer att gå före dig och jämna upp upphöjda platser. Fader, jag ber att din kraft ska gå före mig varje dag i mitt liv. Varje fiendens makt, varje berg som står mellan mig och genombrott, jag nivåer upp dig idag i Jesu namn. 
 • Fader Herre, jag ber att du genom din nåd kommer att få uttryck i mig och att du kommer att ge mig auktoriteten att njuta av det gudomliga genombrottet i Jesu namn. Jag bestämmer från och med idag att jag inte längre ska vara slav till hinder i Jesu namn. 
 • Herre, precis som du välsignade Daniel med excellens ande, jag ber att du genom din kraft kommer att ge mig förträfflighet i Jesu namn. Förträfflighetens ande som får mig att stå långt över all fiendens makt som vill fälla mig, jag ber att du släpper den till mig idag i Jesu namn. 
 • Fader Herre, jag ber att du ökar min ekonomiska kapacitet idag i Jesu namn. Jag ber att mitt ekonomiska liv får övernaturlig acceleration i Jesu namn. 
 • Herre, jag ber att du kommer att skämma ut alla bakslagskrafter i mitt liv idag i Jesu namn. Jag bestämmer genom himmelens auktoritet, varje förnedringskraft, smärta och skam, jag förstör dem över mitt liv idag i Jesu namn. 
 • Herre, skriften säger att vi ska få kraft när den heliga anden har kommit över oss. Jag får övernaturlig kraft uppifrån i Jesu namn. Jag får kraften att bli orörlig. Jag får kraften att bli ostoppbar. Jag får makten att bli obesegrad av varje fiendens makt i Jesu namn. 
 • Jag talar mitt genombrott i verkligheten idag i Jesu namn. Ty det är skrivet, förklara en sak, och det ska fastställas. Jag förklarar mitt genombrott i verkligheten med kraften i Jesu namn. 

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikelFörbundsböner till förmån
nästa artikelFörbundsböner om barmhärtighet
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.