Förbundsböner till förmån

1
289

 

Idag kommer vi att ta itu med förbundsböner om nåd. Guds nåd avslutar arbetet i människors liv. Favor kan sägas vara en oförtjänt välsignelse, barmhärtighet, befordran eller erkännande. En av de faktorer som skiljer människor åt är Guds nåd. När gunst börjar tala i en mans liv, arbetar han med hastighet och riktning. Det finns en nivå av andlig acceleration som fungerar med en man som är mycket gynnad.

När Gud gynnar en man talar barmhärtighet för en sådan person. Sådan är historien om drottning Ester. Hon räddade nationen genom Guds välvilja. Ester blev inte inbjuden till kungens förgård, och det är en avskyvärd handling med dödsfall för någon att gå in i kungens förgård utan att bli inbjuden av kungen. På grund av att hennes folk skulle förstöras gick Ester in i kungens hov utan att bli inbjuden. Men snarare än dom var hon gynnad och kungen lyssnade på henne.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Minns att skriften säger i boken om Ordspråksboken 16: 7, När en människas vägar tillfredsställer HERREN, får han till och med sina fiender att ha fred med honom. Vi behöver alla Guds nåd i våra liv. De strider du brottas med, det problemet och de svårigheter som du stöter på då och då på jobbet, skulle alla lösas när Guds gunst aktiveras i ditt liv. Detta förklarar varför förbundsböner om nåd är mycket viktiga för alla.

Vad betyder förmånens böner om nåd? Det betyder att vi kommer att be om aktivering av Guds förbund om nåd genom hans ord. Det finns många platser i Skriften där Herren lovar att gynna oss, vi kommer att ingå det avtalet genom böner. Jag bestämmer genom Herrens barmhärtighet; du kommer att gynnas i Jesu namn.

Bön poäng

 • Herre, jag tackar dig en vacker dag som denna. Jag tackar dig för din nåd och skydd över mitt liv. Skriften säger att det är genom Herrens barmhärtighet att vi inte förbrukas. Jag tackar dig för att du har varit min sköld och spänne, må ditt namn upphöjas i Jesu namn. 
 • Herre, jag tackar dig för att du kommer att gynna mig idag. Jag förhöjer dig eftersom du kommer att få till och med mina fiender att vara i fred med mig. Jag förhöjer dig eftersom arbete och svårigheter kommer att tas bort från mitt liv idag, må du namn vara högt upphöjd i Jesu namn. 
 • Fader, ty det är skrivet: Sannerligen, HERRE, du välsignar de rättfärdiga; du omger dem med din fördel som med en sköld. Du har lovat att omge mig med din fördel, jag aktiverar detta löfte över mitt liv idag i Jesu namn. 
 • Herre, jag ber att din nåd ska komma över mig. Överallt där jag vänder mig från idag, låt din tjänst börja tala för mig i Jesu namn. På alla ställen som jag har blivit avvisad, varje bra ställe som jag har blivit förlöjligad, förordnar jag att du vill börja tala för mig i Jesu namn. 
 • Herre, varje dörr av välsignelse som har stängts mot mig som får mig att fungera som en elefant med få eller inga resultat att visa för det, jag ber att den förmånen ersätter min kamp idag i Jesu namn. 
 • Herre, säger skriften, ty hans ilska varar bara ett ögonblick, men hans nåd varar livet ut; gråt kan stanna över natten, men glädje kommer på morgonen. Herre, mina tårar har tagit sitt slut. Min smärta och smädning är över idag i Jesu namn. 
 • Fader, det är skrivet: Ty HERREN Gud är en sol och sköld; HERREN ger nåd och ära; inget gott undanhåller han från dem vars vandring är oklanderlig. Jag ber att inget gott ska undvikas från mig. Jag ber att Herrens gunst börjar släppa varje välsignelse som har låsts in, varje genombrott som har täckts, i Jesu namn. 
 • Skriften säger: Må Herrens, vår Guds välfärd, vila på oss. upprätta våra händer för oss - ja, etablera våra händer. Herre, mina händer görs av Herrens välstånd. Jag förordnar av himmelens myndighet att mitt företag får övernaturlig hastighet i Jesu namn. Jag förordnar att Guds nåd kommer att lyfta mitt företag idag i Jesu namn. 
 • Fader Herre, jag ber att du kommer ihåg mig när du visar nåd till ditt folk. Jag vägrar fortsätta i svårigheter. Jag vägrar att fortsätta leva i smärta, jag förordnar att Herrens gunst skiljer mig från svårigheter i Jesu namn. 
 • Herre, jag ber att du kommer att få människor att gynna mig. Precis som Ester blev kungens favorit, ber jag att din tjänst kommer att sätta min kärlek i hjärtat av stora människor som kan hjälpa mitt öde i Jesu namn. 
 • Skriften säger att du visar nåd åt de ödmjuka. Fader, jag ödmjukar mig inför dig idag för att jag ska finna nåd i dina ögon, jag ber att din nåd ska lokalisera mig idag i Jesu namn. 
 • Herre, precis som du gynnade Daniel att göra honom bättre än sina kamrater, jag ber att din nåd ska göra mig bättre än alla mina konkurrenter i Jesu namn. Herre, över mitt företag ber jag om nåd att sticka ut bland många. Den nåd som kommer att tillkännage mig för världen, jag ber att du ger mig den i Jesu namn. 
 • Herre, från och med idag kommer ingenting vara omöjligt för mig att göra. Inget bra kommer att bli för svårt för mig att åstadkomma eftersom jag tjänar dig. Du är allt kötts Gud och det finns inget omöjligt för dig att göra. Far, från och med idag, genom din fördel, kommer ingenting vara omöjligt för mig att göra i Jesu namn. 

 


tidigare artikelBönpoäng för bra saker i oktober 2021
nästa artikelCovenant -böner för genombrott
Jag heter Pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse under de sista dagarna. Jag tror att Gud har gett varje troende med en underlig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och gå i herravälde genom böner och ordet. För mer information eller rådgivning kan du kontakta mig på chinedumadmob@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 -timmars bönegrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud välsigne dig.

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.