Bönpoäng för bra saker i oktober 2021

1
465

Jesaja 43:19 Se, jag gör en ny sak; nu springer det fram, förstår du det inte? Jag vill göra en väg i öknen och floder i öknen. 

Idag kommer vi att behandla bönpunkter för goda saker i oktober 2021. För det första, låt mig välkomna er alla till oktober månad; Jag ber att Gud som har hållit dig så långt kommer att skydda dig till slutet av detta år och därefter i Jesu namn.

Vi har upplevt så många dagar och månader i år 2021, men ingen av oss har sett eller upplevt oktober 2021 tidigare. Detta kommer att vara första gången vi ser just detta, och efter denna månad kommer det att vara Guds ära för sista gången. För varje månad, vecka, dag, timme och andra på ett år delar Gud ut olika välsignelser till människor. Onödigt att säga att varje ny månad är en dröm som går i uppfyllelse för många människor, och denna oktober månad skulle inte vara ett undantag.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Gud har ett syfte med den här månaden. Han har välsignelser att dela ut till människor. Vi kommer att be att aktivera många av Herrens välsignelser i vårt liv under oktober månad 2021. Profetian för oktober 2021 finns i boken om Jesaja 43:19 Se, jag gör en ny sak; nu springer det fram, uppfattar du det inte? Jag kommer att göra en väg i öknen och floder i öknen. Gud har lovat att göra något nytt, sådant som du aldrig har sett förut. En ny sak som kommer att överraska dig och få dina fiender att täcka sina ansikten i skam när de ser manifestationen av dina besvarade böner.

Jag talar som ett orakel av Gud; allt gott du alltid har önskat ska släppas för dig denna månad i Jesu namn. Jag kommer emot varje försening i ditt liv; när du har gått in i denna nya månad kommer Gud att starta en ny sak i ditt liv i Jesu namn. Det finns många läsare av den här bloggen som har bett till Gud ett tag om en viss fråga; Herren ska lyssna till ditt rop, du kommer att bli förvånad denna månad i Jesu namn.

För så många av er som läser denna blogg just nu är detta en månad att komma ihåg. Detta är en oktober som du inte kommer att glömma i bråttom; Herren kommer att överraska dig med många bra saker. Om du har bett till Gud om en viss sak, är din tid med besvarad bön här. Låt oss be tillsammans.

Bön poäng:

 • Fader Herre, jag tackar dig för din nåd och välsignelser över mitt liv. Jag tackar dig för ditt skydd. Jag tackar dig för din eviga kärlek. Jag förhöjer dig för din nåd. Din nåd har hållit mig så långt. Jag förstorar dig. Må ditt namn vara högt upphöjt i Jesu namn.
 • Fader Herre, när jag har gått in i oktober månad 2021. Jag låser upp varje välsignelse som är inlåst denna månad med kraft av det heliga spöket. Från och med idag beslutar jag att goda nyheter inte ska upphöra från mitt hem. Jag förklarar med kraften i Jesu namn, under denna månad och därefter ska jag gratuleras i Jesu namn.
 • Fader Herre, för ditt ord säger, jag ska göra en ny sak, nu ska det springa fram, för du vet det inte, jag kommer att göra en väg i öknen och en flod i öknen. Fader Herre, jag bestämmer att allt som har markerats omöjligt i mitt liv möjliggörs av kraften från det heliga spöket.
 • Herre, jag förstör varje fästning av omöjlighet i mitt liv med kraften i Jesu namn. Från och med idag ska jag börja uppleva en annan dimension av storhet i Jesu namn.
 • Herre, jag bestämmer att från och med idag besvaras alla mina obesvarade böner i Jesu namn.
 • Herre, jag talar in i mitt liv som har varit låst i flera år, öppnas i Jesu namn. Jag förordar frihet för mitt liv i Jesu namn. Överallt där mitt liv har varit knutet talar jag frihet till det idag av kraften i Jesu namn.
 • Herre, från den här månaden ska jag firas på varje plats som jag har blivit avvisad. Herre, varje man och kvinna som har förbannat mig för undergång, de kommer att vara bäraren av mina goda nyheter från den här månaden i Jesu namn.
 • Fader Herre, jag ber att du kommer att aktivera en välsignelse som kommer att få världens kungar att söka mig i Jesu namn. Skriften säger att hedningarna ska komma till ditt ljus, och kungar till ljuset av din uppgång. Herre, jag ber att goda saker ska börja hända i mitt liv från detta ögonblick i Jesu namn.
 • Herre, jag öppnar varje dörr för genombrott och upplyftning inför mig i den här månaden i Jesu namn. Far, varje dörr som har låsts mot mig, jag tvingar dem att öppna med kraften i Jesu namn. För varje nyckel som har blivit stulen av fienden ber jag om fullständig återställning i Jesu namn.
 • Herre, jag överlåter mitt jobb i dina händer. Herre genom profetian som arbetar med denna månad, jag ber att du kommer att överraska mig över mitt jobb i Jesu namn. Du sa att du skulle göra en väg i vildmarken och vatten i öknen. Jag ber att befordran jag aldrig förväntat mig eller den framgång som verkar omöjlig släpps i Jesu namn.
 • Herre, varje dörr till genombrott som har stängts av synd, jag ber att din barmhärtighet öppnar dem för mig i den här månaden i Jesu namn. Herre, portalen för välsignelse och genombrott öppnas i mitt liv denna månad i Jesu namn.

 


tidigare artikelKraftfulla böner pekar mot onda konsekvenser
nästa artikelFörbundsböner till förmån
Jag heter Pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse under de sista dagarna. Jag tror att Gud har gett varje troende med en underlig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och gå i herravälde genom böner och ordet. För mer information eller rådgivning kan du kontakta mig på chinedumadmob@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 -timmars bönegrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud välsigne dig.

1 KOMMENTAR

 1. Italia grazie per le preghiere, pregate affinché Dio mi faccia giustizia e mi venga restituito ciò che mi è stato rubato dignità lavoro casa soldi, che i debiti vengano annullati, ne potente nome di Gesù. il favore dell'eterno la sua pace sia con te 🙏🏻🙏🏻

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.