Kraftfulla böner pekar mot onda konsekvenser

1
364

Idag kommer vi att hantera kraftfulla bönpunkter mot onda konsekvenser. Onda konsekvenser kan betyda falska anklagelser eller ett kränkande samband med en annan person. Det finns så många fångar i fängelset som är oskyldiga till anklagelserna som ledde dem till fängelse, men eftersom de var inblandade kan de inte göra något för att rädda sig själva. Onda konsekvenser kan hända var som helst. Det kan vara på din arbetsplats, det kan vara i skolan, ditt samhälle, och det kan också hända i kyrkan.

Du måste veta att det ibland måste finnas en ond allians mot offret innan onda implikationer begås. I boken om 16 Mosebok 3: XNUMX, De samlades mot Mose och Aron och sade till dem: ”Ni tar för mycket på er själva, för hela församlingen är helig, var och en av dem, och Herren är bland dem. Varför upphöjer ni er då över Herrens församling? ” Korah hade ingått en allians med de äldre i Isreal mot Mose och Aron. De anklagades för att ha försökt ta över regeln. Om inte för ett gudomligt och tidigt ingripande av Gud hade Mose varit inblandad.

Låt oss också studera Josefs liv. Hans mästare Potifars hustru implicerade honom efter att hon begärt att Joseph skulle komma till hennes sovrum. Denna innebörd landade Joseph i fängelse. Så fungerar onda konsekvenser. Det fungerar inte mot någon som inte har potential, fokus ligger alltid på någon med enorma potentialer. Till exempel gör du det bra på din arbetsplats, och du röstas som den mest sannolika att bli marknadsförd

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Fienden kan rekrytera människor för att implicera dig på jobbet, vilket leder till din oseriösa utgång.

Dessutom kan det hända i skolan. Vi har hört fall av en ljus och intelligent elev som utvisats från skolan på grund av felaktiga undersökningar. Det är uppenbart att de var inblandade. Idag kommer vi att be mot varje demonisk allians som har bildats för att implicera dig eller fälla dig. Herren kommer att besöka dina fienders förbund med hämndens hand, och han kommer att förstöra varje demonisk implikation som har programmerats för att arbeta mot dig.

Jag förordnar av himmelens auktoritet, att alla onda implikationer som programmeras mot dig förstörs idag i Jesu namn. Varje man och kvinna som har utsett sig för att vara ett verktyg i fiendens händer för att implicera dig, jag ber att Herren ska döma dem idag i Jesu namn.

För att du ska veta att djävulen implicerar dig kommer du att upptäcka att endast ett fåtal personer som spelar roll verkligen trodde att du gjorde vad du har anklagats för. Dessutom är processen väldigt snabb att du inte kan tänka igenom den. Du kan också upptäcka att du hatas på samma plats som du älskades ovillkorligt. Du blir avvisad på samma plats som du en gång firades. När du märker något av detta bör du veta att onda konsekvenser verkar mot dig. Tveka inte att säga följande böner.

Bön poäng:

 • Fader Herre, jag tackar dig för att du lyssnar på mig hela tiden. Jag tackar dig för din välsignelse och försörjning. Jag tackar dig för att du inte har låtit fiendens planer segra över mitt liv; må ditt namn vara högt upphöjt i Jesu namn.
 • Herre, jag stöter på varje agent av implikation från fienden. Jag bestämmer genom himmelens auktoritet, det heliga spökets eld förstör alla former av implikationer mot mig.
 • Herre, varje man och kvinna som har gjort sig till ett verktyg i fiendens händer för att implicera mig, jag förstör dem idag med eld i Jesu namn.
 • Herre, varje ond konspiration mot mig görs meningslös i Jesu namn. Herre, varje konspiration mot mig på arbetsplatsen för att förstöra mina år av tjänst, jag förstör dem idag i Jesu namn.
 • Fader, varje ond konspiration mot mig i mitt samhälle för att försämra min bild, jag förordnar genom himmelens myndighet att de kommer att vara ett försök av meningslöshet i Jesu namn.
 • Herre, skriften säger att du har människors och kungars hjärta, och du styr dem som vattenflödet. Herre, jag bestämmer, varje man och kvinna med substans vars hjärtan har förgiftats mot mig, jag ber att du ska ändra deras tankar idag i Jesu namn.
 • Herre, jag står vid dina ords löften. Jag blir en skräck för makten av onda konsekvenser i Jesu namn.
 • Herre Gud, varje sammankomst av konspiration mot mig, jag besöker deras läger idag med den heliga andens eld. Jag ber att du ska skapa förvirring bland dem idag i Jesu namn.
 • Herre, för det är skrivet, inget vapen mot mig kommer att lyckas. Jag ber med himmelens auktoritet, varje plan och agenda för fienden mot mig för att få mig i trubbel förstörs i Jesu namn.
 • Varje inkriminerande substans som i hemlighet har placerats i mitt utrymme för att implicera mig på jobbet, ber jag att Guds kraft kommer att förstöra dem i Jesu namn.
 • Fader Herre, på alla sätt som fienden har gjort mig till ett mål att bli inblandad, förseglar jag det idag i Jesu namn.
 • Herre, jag bryter ner varje fäste av mörker som svävar omkring mig för att få mig i trubbel. Jag förstör varje länkande kanal mellan mig och onda konsekvenser i Jesu namn.
 • Herre, jag tystnar en ond anklagares mun mot mig idag i Jesu namn. På alla sätt som anklagaren planerar att implicera mig förstör jag det sättet i Jesu namn.
 • Herre, jag förstör alla onda förbund med onda implikationer över mitt liv och mitt öde idag. Jag förklarar att jag inte kommer att bli inblandad i Jesu namn.

 


1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.