Kraftfulla böner pekar mot onda arv

0
11850

Idag kommer vi att hantera kraftfulla bönpunkter mot onda arv. Herrens ande har uppenbarat för mig att ett av problemen som drabbar många människor är onda arv. De är inte den direkta orsaken till deras problem. En del föddes inte ens när problemen skapades. Många troende lider av dessa ärftliga problem. De har slitit outtröttligt för att befria sig från problemets bojor, men lösningen är fortfarande den svagaste av alla länkar.

Herren är inställd på att befria sitt folk från detta problem; det är därför han har initierat detta bönämne. Låt oss snabbt få en bättre förståelse av det onda arvet så att vi vet hur vi ber mot det. Abraham upplevde en försening i flera år innan han födde Isak. Medan han väntade på manifestationen av Guds välsignelse, böjde Abraham sig för trycket från sin fru och lade sig med Sarahs tjänare. Det var denna oheliga lycka som födde Ismael. Herrens förbund var inte med Ismael trots att det var den första frukten från Abrahams ländar.

På samma sätt var Isak också ofruktbar i flera år innan han födde Jakob och Esau. Denna ofruktbarhet blev ett arv i Abrahams härstamning. Och varje första barn i Abrahams härstamning är inte alltid välmående som sina bröder. Det hände mellan Ismael och Isak. Det hände mellan Esau och Jakob. Det hände också med Ruben. När du märker en onda mönster av händelser i ditt liv som är ganska speciella för din familj eller människorna i ditt samhälle, är detta en tydlig indikation på att ett ont arv plågar dig.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Låt oss också ta hänsyn till detta berömda bibliska citat, "fäderna har ätit sura druvor, och barnens tänder är på kant." Det betyder helt enkelt att barnen ärvde Guds vrede från handlingar som deras far gjorde. Och i åratal blev det en sak i Isreal att hämnden från Herren tas på flera generationer på grund av vad vissa människor gjorde. Tills profeten förklarade genom Guds ande i Hesekiel 18: 2: ”Vad menar du när du använder detta ordspråk om Israels land och säger:” Fäderna har ätit sura druvor, och barnens tänder är satta på kanten'? ”Så sant jag lever,” säger Herren, ”du ska inte längre använda detta ordspråk i Israel.


Så sant som Herren lever kommer det inte att finnas något ont arv i ditt liv längre, i Jesu namn. Guds ande kommer att invadera ditt liv och riva upp alla onda träd i ditt liv i Jesu namn. Om du vill ha frihet från denna ande, låt oss be tillsammans.

Bön poäng:

 • Fader Herre, jag förstorar ditt namn för att du är Gud. Jag tackar dig för ditt skydd, din barmhärtighet och din försörjning. Må ditt namn vara högt upphöjt i Jesu namn. 
 • Fader Herre, jag har kommit inför dig idag eftersom jag är trött på alla onda arv som påverkar mitt liv. Jag ber att du genom din barmhärtighet ska ta bort alla onda arv i mitt liv i Jesu namn. 
 • Herre Jesus, jag sprider alla identifieringsmedel som onda arv använder för att känna igen mig för en attack idag i Jesu namn. Varje ont plagg som jag ärvt från min fars hus, tände jag dig i dag i Jesu namn. 
 • Varje demoniskt plagg från min mors hus som har använts för att täcka mig, tar jag bort dig idag i Jesu namn. 
 • Herre, varje ont mönster som härjar i min familj, jag stoppade dem idag i Jesu namn. Varje generationsförbannelse som påverkar min familj bryter jag dig idag i Jesu namn. 
 • Varje stagnationsok som påverkar människor i min familj när de når en viss ålder, förstör jag den andan idag i Jesu namn. 
 • Din ofruktsamhet som stör alla i min familj, tappar greppet om mig i Jesu namn. För det har skrivits, vi har fått ett namn som är framför alla andra namn. I Jesu namn måste varje knä böja och varje tunga måste erkänna att Kristus är Herre. Varje ofruktbarhetens anda, hör Herrens röst; du tas bort i Jesu namn. 
 • Jag kommer mot döden vid fyrtio i Jesu namn. Du onda arv som lägger ett dödsembargo mot mig, jag avbryter dig idag genom den heliga andens eld. 
 • Ty det är skrivet: Jag ska inte dö utan leva. Herre, jag kommer emot varje generationsmönster av döden i min härstamning. Jag bryter greppet om en sådan förbannelse i Jesu namn. 
 • Far, varje arv av slaveri och slaveri, jag avbryter dig idag i Jesu namn. Jesu blod har gjort mig fri, och jag är verkligen fri. Varje demoniskt arv av slaveri som vill hålla mig nere med bojor fattar eld idag i Jesu namn. 
 • Herre, alla onda blodförbund i min far eller mammas hus som arbetar mot mig, du förstörs idag i Jesu namn. 
 • Herre Jesus, i kraft av det blod du har utgjutit på Golgata kors, avbryter jag alla onda blodförbund som arbetar mot mina framsteg i livet i Jesu namn. 
 • Herre, varje ärftlig förbannelse som begränsar min tillväxt i livet, jag avbryter dig idag i Jesu namn. Ty det har skrivits, Kristus har blivit förbannad för oss, för förbannad är den som hängs på trädet. Jag förstör varje form av generationsförbannelse som kan orsaka problem i mitt liv idag i Jesu namn. 
 • Varje mängd problem som överförs från en generation till en annan tar eld idag i Jesu namn. Jag vägrar att vara mottagare av onda arv i Jesu namn. 
 • Varje arv av misslyckande i mitt liv, jag förstör dig genom elden från det heliga spöket. Jag talar min frihet till verkligheten idag i Jesu mäktiga namn. 

 

 

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.