Bön pekar mot anda av avledning

0
429

Idag kommer vi att hantera bönpunkter mot anda av avledning. För många troende besvaras inte problemet bön, utan befogenheter som avleder välsignelser och besvarade bön. Det finns en liten skillnad mellan avledningskraften och fördröjningens kraft. Daniel upplevde en försening i besvarad bön när han bad ivrigt till Gud. Prinsen i Persien har hållit ner ängeln och fått Daniels besvarade bön. Men när Daniel väntade på bönen skickade Gud en annan ängel för att slutföra jobbet.

Däremot fördröjer avledningskraften inte en välsignelse eller besvarad bön. Den stjäl istället välsignelsen och ge den till en annan person även om individen inte förtjänar det. Låt oss till exempel ta livet av Jakob och Esau. Rebekka tjänstgjorde som avledningsagent och arbetade mot Esau. Isaks plan var att välsigna Esau, som råkar vara det första barnet. Men Rebekka, vars favoritbarn var Jakob, planerade med honom och lät deras far välsigna Jakob istället för Esau. Precis så avledes Esaus välsignelser och gavs till Jakob. 27 Mosebok 6: 17-XNUMX: ”Rebekka sa till sin son Jakob:” Se, jag hörde din far säga till din bror Esau: ’Ta med mig lite vilt och förbered mig god mat att äta, så att jag kan ge dig min välsignelse i Herrens närvaro innan jag dör. '
Nu, min son, lyssna noga och gör vad jag säger till dig: Gå ut till flocken och ge mig två valda unga getter, så kan jag laga lite god mat till din far, precis som han gillar det. Ta sedan det till din far för att äta så att han kan välsigna dig innan han dör. ” Jakob sa till Rebekka, hans mor: ”Men min bror Esau är en hårig man medan jag har slät hud. Vad händer om min far rör mig? Det verkar som att jag lurade honom och skulle få en förbannelse över mig själv snarare än en välsignelse. ” Hans mamma sa till honom: ”Min son, låt förbannelsen falla över mig. Gör bara vad jag säger; gå och hämta dem åt mig. " Så han gick och hämtade dem och förde dem till sin mor, och hon lagade god mat, precis som hans far gillade det. Sedan tog Rebecka de bästa kläderna från Esau, hennes äldre son, som hon hade i huset, och lade dem på sin yngre son Jakob. Hon täckte också hans händer och den släta delen av hans hals med getskinn. Sedan överlämnade hon till sin son Jacob den goda maten och brödet hon hade gjort.

Avledningens anda kopierar människors identitet för att en annan individ ska vinna sin välsignelse. Det finns så många människor vars välsignelse har avletts. Det finns så många individer vars välsignelse har tagits bort och överlämnats till en annan person genom den onda avledningens kraft. Denna makt kommer bara att få en individ att arbeta outtröttligt som en elefant, men utan levande resultat att visa för den. Du kommer att se en examen med bra betyg men kämpar för att få ett jobb. Ett av sätten som den onda avledningens kraft fungerar på är genom byte av identitet.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

När du misstas som en annan person, när människor inte längre ser dig för den du är utan tar dig för en annan, betyder det att denna onda kraft är i arbete. Det händer i alla delar av livet. Även i skolan kommer resultaten att ändras. Studenter med stor potential kommer att få sina resultat till en annan person. Detta är den onda avledningens kraft. Jag talar som ett orakel av Gud, varje ond kraft som avleder dina välsignelser, ett stopp har kommit till dem i Jesu namn. Om du upptäcker att du inte får de fördelar som du får. Om du är en anställd som är flitig i sitt arbete men har stannat kvar i samma position i åratal, men människor som inte är lika flitiga och engagerade som du främjas ofta, bör du veta att ondskans avledning är i kraft. Du måste vara hård med böner.

Jag har sammanställt en lista över bönpunkter du bör säga när denna onda ande plågar dig. Gud kommer att svara dig snabbt och befria dig från denna demon i Jesu namn.

Bön poäng:

  • Herre Jesus, jag tackar dig för din nåd och tjänst. Jag tackar dig för din barmhärtighet. Må ditt namn vara högt upphöjt. Herre, jag tackar dig för att du avslöjade källan till mitt problem. Jag berömmer dig för att du lovar en väg ut ur det. Må ditt namn vara högt upphöjt.
  • Fader Herre, jag skar bort alla onda hand av avledning till mitt liv. Varje demonisk hand som stjäl mina välsignelser och gav dem till en annan individ lät sådana händer torka upp idag i Jesu namn. Varje agent för avledning i mitt liv, den heliga spökets eld, förbrukar dig idag i Jesu namn.
  • Jag satte eld på varje plagg som har använts för att ändra min identitet. Varje mantel som har förändrat min identitet, vilket gjort det svårt för mina välsignelser att hitta mig, jag tänder dig i dag i Jesu namn.
  • Varje djävulens makt som har övervakat mitt liv från den första dagen, förordnar jag att du ska bli blind idag i Jesu namn. Kraften täcker mig från min hjälpare, för idag i Jesu namn.
  • Herre, varje agent för avledning som fienden har tilldelat mitt liv för att övervaka mitt öde, dör idag i Jesu namn. Varje kvinna som Rebekka i mitt liv planerar att stjäla min välsignelse för en annan person faller ihjäl idag i Jesu namn.
  • Jag stängde ner varje portal som fienden använde för att avleda min välsignelse. Varje man och kvinna nära mig som har registrerat sig för djävulen att använda mot mig, förordnar jag en separation mellan oss idag i Jesu namn.
  • Herre, jag ber om återhämtning av en välsignelse som har fått en annan person orättvist. Jag är den rättmätiga ägaren. Jag förordnar att Guds Allsmäktiges kraft kommer att lokalisera dem och återställa dem för mig idag i Jesu namn.
  • Jag skickar varje agent för avledning från mitt liv och min familj idag i Jesu namn. Jag förordnar med himmelens auktoritet, från och med idag kommer jag att besitta alla välsignelser som är avsedda för mig. Varje genombrott, varje tjänst som Gud har utformat för mig, jag kommer att äga dem i Jesu namn.
  • Varje förbannelse och hinder som har placerats i mitt liv istället för välsignelser, skickar jag ut dig idag i Jesu namn.

 

 


tidigare artikelBön pekar mot demonisk allians mot dig
nästa artikel5 skäl till att troende lever i rädsla
Jag heter Pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse under de sista dagarna. Jag tror att Gud har gett varje troende med en underlig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och gå i herravälde genom böner och ordet. För mer information eller rådgivning kan du kontakta mig på chinedumadmob@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 -timmars bönegrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud välsigne dig.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.