Bön pekar mot demonisk allians mot dig

2
12162

Idag kommer vi att hantera bönpunkter mot demonisk allians mot dig. Demonisk allians är sammankomsten av demoniska agenter för att få ner ljusets barn. När djävulen vill attackera, rekryterar han män och kvinnor som han tycker är hjälpsamma att använda mot Guds barn. Låt oss ta hänsyn till historien om Samson. Skriften skrev att Samson var en mäktig man. Förutom Kristus Jesus var Simson en annan man som skriften talade om som en nasarener. Han var en modig man, en man med stort välstånd. Hans öde var att rädda Isreals barn från deras förtryckare, filistéerna.

En sak är uppenbar när Gud gör ansträngningar för att rädda människor från djävulens håla. Djävulen, å andra sidan, gör ansträngningar för att få budbäraren som Gud har skickat att misslyckas. I berättelsen om Samson rekryterade djävulen Delila för att arbeta i allians med filistéerna mot Simson. Filistéerna gick i allians med Delila för att fälla Samson. Tyvärr blev Samson offer för denna onda allians. Samsons slut blev en katastrofal tragedi. På samma sätt finns det i våra liv så många öden som har förstörts av fiendens onda allians mot dem. Det finns så många härligheter som fienden har dödat.

Ibland kan en stark man i familjen arbeta i allians med djävulen för att förstöra ära för varje barn i familjen. Män och kvinnor som Gud skapade för att bli lösningsleverantörer blir byten i djävulens händer på grund av onda allianser mot dem. Idag kommer vi att gråta till Gud. Varje demonisk allians över ditt liv och ditt öde kommer att spridas med eld i Jesu namn. Du har kämpat i flera år för att uppnå det dina kamrater uppnår utan stress, men det verkar omöjligt. Du arbetar outtröttligt som en elefant, men din levnadsstandard visar belöningen för ditt hårda arbete. Du är en vacker kvinna, och ändå har ingen man märkt att du än mindre har kommit för att närma dig. Detta är den onda alliansens verk mot dig.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Jag talar som ett orakel av Gud, alla onda fördrag som har undertecknat ditt liv, varje man och kvinna som har samlats för att fälla dig. Jag förordnar att Guds eld ska gå in i deras mitt och skilja dem idag i Jesu namn.


Bön poäng:

 • Herre, stå upp och låt mina fiender skingras. Makten förstör varje demonisk samling mot mitt liv i Jesu namn. 
 • Herre Jesus, jag ber att du ska skapa förvirring i mina fienders läger. Låt dem som sorterar efter att ha fällt ner mig förstöras inför mig. Jag bestämmer att Herrens vrede kommer att komma över alla onda män och kvinnor som vill att jag ska dö i Jesu namn. 
 • Herre, jag förstör varje ond hand som arbetar mot mina framsteg i livet i Jesu namn. Jag förstör alla onda tungspråkiga ondska mot mitt liv idag i Jesu namn. 
 • Herre, varje man och kvinna som har allierat mig i mitt liv för att få ner mig, för att förstöra det stora syftet med min existens, jag ber att Herrens eld ska förtära dem idag i Jesu namn. 
 • Herre, jag förordnar med himmelens auktoritet, låt råd från alla onda män och kvinnor som planerar ont mot mig bli dumhet i Jesu namn. 
 • Fader Herre, jag ber att du kommer att skapa ojämlikhet i mina fienders läger. Jag ber att ni kommer ned i deras mitt med förvirringens vind, låt dem göra mot varandra vad de planerar att göra för mig i Jesu namn. 
 • Ty det är skrivet, förklara en sak, och det ska fastställas. Jag bestämmer genom himmelens auktoritet, låt ondskan i mina motståndares hjärta förstöra dem i Jesu namn. Herre, låt dem bli förtärda av deras onda tankar mot mig, låt deras planer och agenda över mitt liv bli meningslösa i Jesu namn. 
 • Ty det är skrivet Men så säger HERREN: ”Även de mäktiges fångar ska tas bort, och de fruktansvärda byten ska befrias; Ty jag kommer att strida mot den som strider mot dig, och jag kommer att rädda dina barn. Du har sagt i ditt ord att du kommer att strida mot dem som strider mot mig, du kommer att förbanna dem som förbannar mig och du kommer att rädda mig. Jag bestämmer att varje tunga mot mig ska fördömas i Jesu namn. 
 • Ty det är skrivet: Jag välsignar dem som välsignar dig, och jag förbannar honom som förbannar dig. Och i dig ska alla jordens familjer välsignas. ” Herre, varje man och kvinna som reser sig mot mig kommer att möta din vrede i Jesu namn. 
 • Jag släpper Guds hämnd över alla onda män och kvinnor som går ihop för att skada mig. Varje negativt öga som övervakar mitt öde är förblindat idag i Jesu namn. Varje ond mun som talar ont mot mitt liv och öde förstörs av den heliga andens eld. 
 • Fader Herre, skriften säger att två kan arbeta tillsammans om de inte är överens? Jag skapar oenighet i mina fienders läger. Låt varje man och kvinna med ond agenda mot mig separeras av tankarna i deras hjärta
 •  Jag förordnar att Herrens ängel kommer att skapa hat mitt ibland dem i Jesu namn. 
 • Fader Herre, jag får övernaturlig hjälp uppifrån mot alla fiendens planer mot mitt liv idag. Jag sjunker mitt liv i blodpölen, jag aktiverar Guds Allsmäktiges skydd över mitt liv idag i Jesu namn. 
 • Det finns ett öga som inte sover eller slumrar när andra sover djupt, det finns en hand som inte tröttnar på att hjälpa när alla hjälpare har blivit svaga, jag aktiverar de ögonen över mitt liv idag. Jag aktiverar de händerna som inte tröttnar på att hjälpa till i mitt liv idag i Jesu namn. 

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikel10 bibelverser att läsa för mod när de är rädda
nästa artikelBön pekar mot anda av avledning
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

2 KOMMENTARER

 1. Jag är välsignad av att läsa dessa böner 🙏Jag är pressad och massor av attack av fienden till den punkt där jag förlorade min son dog på sjukhuset där han gick för att göra en mindre operation. Men jag håller fortfarande fast vid Herren jag bad om böner 🙏✨

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.