Bönpunkter för morgonskydd och täckning

1
16927

Idag kommer vi att hantera bönpunkter för morgonen skydd och täckning. Faktum kvarstår, livet är fyllt av så mycket skräck. Livet för en man är som en vind. Du är här nu, och i nästa ögonblick är du borta. Man kan inte ens säga vad som kommer att hända i nästa minut. Det är så många människor som har dött, inte för att det var dags för dem att besvara uppmaningen utan för att de fråntogs det faderliga gudomliga skyddet.

Som en Guds man har jag upplevt så många otroliga mirakel att inte veta att skyddets nåd och täckning inte är tillräckligt för alla, varje gång och överallt. Detta förklarar varför du kommer att se någon överleva en fruktansvärd olycka som tog andras liv. Inte undra på boken av I Efesierbrevet 5:16 står det: Se till att ni vandrar försiktigt, inte som dårar utan som kloka, förlöser tiden, för dagarna är onda. Vi måste vara kloka i våra handlingar, och vi måste lära oss att lösa in varje dag med Jesu dyrbara blod eftersom varje dag är fylld med ondska.

Sanningen kvarstår, hemska saker händer nästan varannan dag. Det är därför vi måste be Gud om hans skydd, särskilt på morgonen innan vi ger oss ut. Du är en ung man eller kvinna med stora ambitioner. Du vaknar upp från sängen varje morgon med huvudet högt, redo att ta livet tills ditt mål utvecklas. Jag har sett unga män och kvinnor som är hårdare än du som fastnade i livets vind. De dog innan deras ambitioner var mogna nog för att utvecklas. Du skojar inte med Guds skydd.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Isreals barn skulle ha dött i Egyptens land. De skulle ha blivit bortkastade långt innan Moses uppvuxits till en ledare för att föra dem ur fångenskap. Egyptens avsikter var inte att se Isreals barn lyckas eller frodas. De gick emot dem varje gång de fruktar att deras antal har ökat enormt. Men skyddet av den Allsmäktige var oerhört stort på Isreals barn, och det var därför ingen av plågorna påverkade någon av dem.


Varje morgon innan du går ut ur ditt hus måste du söka Guds ansikte. Du måste aktivera Guds skydd över ditt liv. Det ger djävulen ingen glädje att du är lycklig. Det ger honom ingen glädje att du lever och frodas. Djävulens önskan är att se till att du antingen är död eller blir en icke -enhet i livet. Det är därför du måste söka Gud tidigt på morgonen. Innan du går ut för dina dagliga behov, be dessa böner om skydd och täckning.

Bön poäng:

 • Herre Jesus, jag tackar dig för ännu en vacker dag. Jag tackar dig för din nåd som gav mig att se en ny dag som du har gjort. Herre, må ditt namn vara högt upphöjt i Jesu namn.
 • Herre Gud, skriften säger Se då till att du går försiktigt, inte som dårar utan som kloka, förlöser tiden, eftersom dagarna är onda. Jag ber om ditt orubbliga skydd över min familj och mig. Jag ber att dina änglar kommer att vägleda mig på mina sätt idag även när jag går ut på jobbet.
 • Herre Jesus, det har skrivits, Herrens ögon är alltid på de rättfärdiga. Fader, jag ber att dina ögon alltid kommer att riktas mot mig idag. Jag ber att din ande kommer att leda mig på rätt väg att gå, i Jesu namn.
 • Herre, i kraft av blodet som utgjutet på Golgata kors, avbryter jag varje ond manipulation som har utformats mot mig idag. Jag bryter i bitar varje fälla av fienden som skulle kosta mig livet idag i Jesu namn.
 • Herre, för det är skrivet, men Herren är trogen, och han kommer att stärka dig och skydda dig från den onde. Jag ber om din styrka idag. Jag aktiverar ditt kraftfulla skydd över mitt liv idag i Jesu namn.
 • Herre, när jag går ut i morse ber jag att Herrens ängel kommer att gå före mig och ta bort alla farliga ondskan från djävulen på vägen. Jag profeterar att jag inte kommer att bli offer för en olycka idag i Jesu namn.
 • Jag förklarar att kidnappare inte kommer att komma över mig idag i Jesu namn. Jag förordar att jag genom Herrens barmhärtighet inte kommer att bli offer för en vilselös kula i Jesu namn.
 • Jag löser in denna dag med Jesu dyrbara blod. Jag riktar varje blodsugande demon som har lovat att ta livet idag till Golgata -korset, där det finns ett rikligt blodflöde i Jesu namn.
 • Far, skriften säger Var stark och modig. Var inte rädd eller rädd för dem, ty Herren din Gud följer med dig. Han kommer aldrig att lämna dig eller överge dig. Jag ber att du inte ska överge mig idag i Jesu namn. Jag ber att fienden inte ska segra över mig idag i Jesu namn.
 • Inget vapen som smides mot dig kommer att vinna, och du kommer att motbevisa alla tungor som anklagar dig. Detta är arvet från Herrens tjänare, säger Herren. ” Herre, jag förordar att varje fiendens plan att skada mig idag upphävs. Jag avbryter deras planer över mitt liv idag med kraften i Jesu namn.
 • Fader Herre, du har lovat i ditt ord att även om jag passerar genom elden ska det inte bränna mig. Du lovar att vara med mig när jag passerar genom livets vatten. Jag aktiverar denna skrift i mitt liv idag i Jesu namn.
 • Även om jag går genom dödens skuggdal, fruktar jag inget ont, för du är med mig. Din stav och din personal tröstar mig. Fader, jag fruktar inget ont idag när jag går på jobbet. Jag ger herrens änglar ansvar för mitt liv; de kommer att vägleda mig på rätt sätt att gå idag i Jesu namn.
 • Herre, jag ber att ditt skydd kommer att finnas över mig i morse. När jag lämnar huset i fred kommer jag inte att återvända död. Jag helgar denna dag med Jesu dyrbara blod, och jag bestämmer att det är fritt från ondska i Jesu namn. Amen.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikel10 kraftfulla bibelverser för styrka och böner
nästa artikelBönpoäng för daglig välsignelse
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

1 KOMMENTAR

 1. Tack för cette prière et toutes vos publications. Elles sont vraiment adaptées aux temps qui courent. Gloire à Dieu !

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.