10 kraftfulla bibelverser för styrka och böner

2
16723

 

Idag kommer vi att hantera kraftfulla bibelverser som hjälper dig att hålla dig stark. Världen är fylld med problem. Den är fylld av svårigheter och lidanden. Men vi tröstar oss i skriften att Dessa saker har jag talat till er, för att ni ska få fred i mig. I världen kommer ni att ha vedermödor; men var vid gott mot; Jag har övervunnit världen. Gud har övervunnit världen. Vi förväntas njuta av vår tillverkares seger.

Samtidigt som vi väntar på Herren för att uppfylla löftet om hans ord, behöver vi styrka för att hålla ögonen fästa vid korset och hålla fokus medan vi väntar på herren. Att vänta på herren är lättare sagt än gjort. Så många troende har svängts bort av djävulen medan de väntade på herren. Det beror på att de saknar styrka att vara fokuserade och lita på Gud oavsett situationen. Guds väg skiljer sig från människans. Skriften får oss att förstå att eftersom himlen är långt ifrån jorden, så är hans tankar borta från våra.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

När vi gav svårigheter förväntas det att vi ber om en lösning. Men inte hela tiden ber vi om lösningar som vi får dem. Det finns tillfällen då Gud väntar på att besvara våra böner för att lära oss tålamod och ge oss förmågan att vara mer bestämda i honom. Vi får mer styrka som troende ju mer vi litar på och tror på Gud. Inte alla stängda dörrar betyder nej från Gud, och inte alla öppna dörrar betyder ja från honom. Det tar Guds ande att urskilja.


Kraftfulla bönböcker 
by Pastor Ikechukwu. 
Nu tillgänglig på amazonNär livets storm kommer rasande på oss, vi behöver styrka för att fortsätta stå. När vi går igenom livets eld behöver vi styrka för att behålla vår tro. När vi är sjuka behöver vi styrka så att vi inte tröttnar. Som troende är det bästa sättet att be för och få ett snabbt svar genom att använda Guds ord. Bibeln fick oss att förstå att Gud hedrar hans ord långt bortom hans namn. Oavsett vad Gud har lovat i sitt ord, kommer han att uppfylla dem. Det är därför vi kommer att behöva några bibelverser för att hjälpa oss att hålla oss starka i svårigheter.

Om du behöver styrka, varför inte be för det med hjälp av skrifttexten som markeras i den här bloggen. Jag ber att när du gör kommer Gud att ge dig styrka i Jesu namn.

Bibelvers

 • 15 Mosebok 2: XNUMX Herren är min styrka och min sång; han har gett mig seger. Detta är min Gud, och jag ska prisa honom - min fars Gud, och jag kommer att upphöja honom!
 • Jesaja 26: 3-4 De med fasta sinnen håller du i fred-för de litar på dig. Lita på Herren för alltid, för, på Herren Gud, du har en evig sten.
 • 31 Moseboken 8: XNUMX Det är Herren som går före dig. Han kommer att vara med dig; han kommer inte att svika dig eller överge dig. Var inte rädd eller förskräckt.
 • Psaltaren 34:17 När de rättfärdiga ropar om hjälp, hör Herren och räddar dem från alla deras problem.
 • Filipperbrevet 4: 6 Oroa dig inte för någonting, men låt i allt genom bön och bön med tacksägelse dina önskemål bli kända för Gud. Och Guds fred, som överträffar all förståelse, kommer att skydda era hjärtan och era sinnen i Kristus Jesus.
 • Johannes 14:27 Fred lämnar jag åt er; min fred ger jag dig. Jag ger dig inte som världen ger. Låt inte era hjärtan vara oroliga och var inte rädda.
 • Psaltaren 27: 1-3 Herren är mitt ljus och min räddning, vem ska jag frukta? HERREN är mitt livs högborg - för vem ska jag vara rädd? När de onda går fram mot mig för att sluka mig, är det mina fiender och mina fiender som kommer att snubbla och falla. Även om en armé belägrar mig, kommer mitt hjärta inte att frukta; även om ett krig bryter ut mot mig, även då kommer jag att vara säker.
 • Psalm 145: 18-19 Herren är nära alla som påkallar honom, alla som påkallar honom i sanning. Han uppfyller önskningarna hos dem som fruktar honom; han hör deras skrik och räddar dem.
 • Psalm 62: 1-2 Min själ finner vila i Gud ensam; min räddning kommer från honom. Han ensam är min sten och min räddning; han är min fästning, jag kommer aldrig att bli skakad
 • Psalm 112: 1, 7-8 Prisa Herren! Lyckliga är de som fruktar Herren. De är inte rädda för onda nyheter; deras hjärtan är fasta, säkra i Herren. Deras hjärtan är stadiga; de kommer inte att vara rädda.

Bön poäng

 • Jag ber att Herrens ande ska hjälpa dig på alla områden i ditt liv att din styrka misslyckas. Jag ber att Kristi Jesu nåd ska omfatta ditt liv och ge dig styrkan att övervinna alla utmaningar som kan uppstå mot dig i Jesu namn.
 • Jag ber att Herrens änglar ska sköta din svaga ande. De kommer att ladda dig med styrkan i sin högra hand. De kommer att bära dig på axlarna så att du inte stöter foten mot berget, och de ska rädda dig från alla problem som du står inför.
 • Jag ber för dig idag; när du kallar herrens namn får du svar. Där du behöver hjälp ska den mäktiga i Isreal skicka dig en, när du behöver styrka kommer kraften i den heliga anden att komma över dig och när du behöver läka, kommer Guds högra hand som vredes under läker dig i namnet av Jesus.
 • Jag förklarar som ett orakel av Gud att det problem som konfronteras inte kommer att övervinna dig. Du kommer inte att gå vilse i livets storm. Abrahams, Isaks och Jakobs Gud kommer att leda dig genom stormen, och du kommer att vinna segrande i Jesu Kristi namn.
 • Ty det är skrivet, egyptierna du ser idag, du ska inte se dem längre. Jag profeterar detta över ditt liv; besväret, smärtan och vedermödorna du ser idag kommer att bli historia i Jesu namn. Amen.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikelKraftfulla bönpoäng mot graviditetskomplikationer
nästa artikelBönpunkter för morgonskydd och täckning
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

2 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.