Bön poäng för styrka när det misslyckas

0
11440

 

Idag kommer vi att hantera bönpunkter om styrka när vi misslyckas. Misslyckande är en av demonerna som vi måste kämpa med. I detta sammanhang gäller misslyckande inte bara för akademisk excellens eller bristen på det. Misslyckande kan vara en svår tid i en troendes liv. Det är ett ögonblick i vårt liv när ingenting fungerar. Livets ansikte är oundvikligt, och ju tidigt vi accepterar dess säkerhet, desto bättre för oss som troende.

Boken om Johannes 16:33 Detta har jag talat till er för att ni ska få fred i Mig. I världen kommer du ha vedermödor, men var vid gott mot, jag har övervunnit världen. ” Gud har försäkrat oss om seger oavsett situationen vi kan hamna i. Dina vänner är gifta; du är den enda singeln, var säker på att Gud har en plan för dig. Du får inte låta din nuvarande situation hamna bort från Gud. Du har försökt få tillträde i åratal. Samtidigt är nästan alla dina kompisar klara med skolan, oroa dig inte.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Skriften har lovat oss att dessa svåra tider inte kommer att förbli hos oss för alltid. Det kommer att bli vår ointresse att besegras av tillfälligt misslyckande. Hur håller du dig flytande när du misslyckas? Det är här bön om styrka spelar. Job måste ha ägnat mer tid åt att be till Gud om styrka än han bad om läkning eller återhämtning. Gud kommer utan tvekan att återställa allt gott som han har förlorat i rätt tid. Job behövde bara behålla god tro på Herren.


Bön är det hemliga vapnet för att besegra misslyckande stunder. Skriften säger i Jeremia 29:11 Ty jag vet vilka tankar jag tänker på dig, säger HERREN, tankar om fred och inte om ondska, för att ge dig en framtid och ett hopp. Guds plan är inte att vi ska bli förtärda av misslyckanden. Han har en bättre plan för oss. Vi behöver bara bevara god tro på honom. Han kommer säkert att göra allt vackert i sin tid.

När du känner att ingenting fungerar för dig, bör dessa styrka -böner ligga på dina läppar. Det är en bekräftelse som ger dig styrkan att fortsätta tro att Gud kommer att utföra sina underverk i rätt tid.

Bön poäng:

 • Herre Jesus, jag kommer inför dig denna dag. Tiden är svår för mig. Det verkar som att ingenting fungerar för mig, och ibland känner jag att jag har lämnats kvar vid tiden. Jag ber att du kommer att stärka mig under denna svåra tid. Ge mig styrkan att hålla min tro på dig brinnande.
 • Herre Gud, skriften säger låt de svaga säga att jag är stark, låt de fattiga säga att jag är rik. Jag profeterar styrka i mitt väsen idag. Jag bestämmer genom himmelens auktoritet, Guds Allsmäktiges styrka kommer över mig idag i Jesu namn.
 • Skriften säger att jag ska lyfta huvudet mot kullar. Var kommer min hjälp ifrån? Min hjälp kommer från Herren, skaparen av himmel och jord. Rättfärdiga Fader, jag ber att du kommer att hjälpa mig i min stund av stort behov. I detta ögonblick av fruktansvärd svaghet ber jag om att du ska flyga mig med din styrka i Jesu namn.
 • Herre, jag lyfter mitt huvud till nådens tron, och jag hämtar styrka från det idag. Skriften säger, låt oss därför frimodigt komma till nådens tron ​​för att vi ska få barmhärtighet. Jag ber om styrka i denna nödsituation och jag ber att du släpper den till mig i Jesu namn.
 • Herre Jesus, jag tror fast på din död och uppståndelse. Jag är ett vittnesbörd om din seger över synd och död. Jag slår in i segerförbundet om misslyckande i Jesu namn. Om graven inte kan hålla Kristi kropp längre än tre dagar, talar jag framgång i mitt liv idag i Jesu namn.
 • Herre Gud, jag vägrar att besegras av denna försökande tid. Ditt ord säger säkert att vi kommer att möta svårigheter, men vi borde ha gott öde eftersom du har erövrat världen. Herre, jag litar på ditt löfte. Jag litar på din styrka idag.
 • Skriften sa att När HERREN tog tillbaka Sions fångenskap, var vi som de som drömmer. Herre, jag ber om återställelse av mitt liv idag. Varje år slösas bort i den giftiga kampen mot misslyckande. Jag återställer dem idag i Jesu namn.
 • Herre, jag går emot varje anda av rädsla i mitt liv idag i Jesu namn. För det är skrivet, jag har inte gett dig andan av rädsla utan av adoption för att gråta Abba far. Herre, på något sätt försöker rädsla att förtära min tro, jag ber att du ska förstöra min rädsla i Jesu namn.
 • Fader Herre, mitt hjärta har brutits av misslyckande. Den fruktansvärda smärtan av misslyckande har störtat mitt hjärta. Jag ber att du med din styrka ska reparera mitt trasiga hjärta. Jag ber att din heliga ande ska komma över mig och tjäna mitt sårade hjärta i Jesu namn.
 • Herre, jag ber om den övernaturliga styrkan att få blicken på korset. Jag vill inte springa i tiden för en annan man. Jag vill inte att mitt liv ska spegla en annans skugga. Jag vill vara vad du har bestämt mig för. Jag litar på processen. Ge mig styrkan att fokusera på korset i Jesu namn.
 • Kom till mig, alla ni som arbetar och är tungt belastade, så ska jag ge er vila. Jag ber att du ska ge mig vila idag. Jag kastar alla mina bekymmer på dig. Jag ber att du ska ge en själ åt mitt oroliga sinne i Jesu namn.
 • Skriften säger förklara en sak, och det ska fastställas. Jag förordnar genom himmelens auktoritet; misslyckande är inte längre min del. Guds kraft tar bort varje misslyckad pil i mitt liv i Jesu namn. Från och med idag talar jag framgång om mitt liv och min existens. Allt jag lägger mina händer på ska vara fruktbart. Mitt land ska inte längre behandlas som öde. Mina män kommer att segra, och var som helst som min fotsål kommer att tas i besittning för mig i Jesu namn. Amen.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikel5 sätt att förbereda inför Jesu ankomst
nästa artikelBön poäng för mod när du är rädd
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.