Bön poäng mot Destiny Hunter

2
12376

 

Vi har blivit ledda av Guds ande att ge bönpunkter mot ödejägare. Det finns människor som fienden har tilldelat varje människas öde. Och inte förrän dessa jägare är besegrade kanske en man inte kan uppfylla ett sådant öde. När Kristus föddes såg de vise männen stjärnorna och de spårade det oskyldigt till Betlehem i Juda för att dyrka den nya kungen. De gick till kung Herodes att de såg en stjärna från öst och de har kommit för att dyrka den nya kungen. Kung Herodes rekryterades i det ögonblicket av fienden för att bli en ödejägare mot Jesus Kristus.

Skriften skrev att Herodes sa till de vise männen att gå och hitta den nya kungen och att de skulle föra ord till honom efter att han har hittats. Herodes planerade att döda Jesusbarnet innan han växte till att bli kung. Kristi öde var verkligen att regera över jorden som fredens konung. Kung Herodes som blivit en ödejägare gjorde allt han kunde för att se till att han jagar det lilla barnet. På samma sätt har några människor i våra liv fått i uppdrag av fienden att förstöra oss för att säkerställa att ödet inte uppfylls.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Det skrevs i skriften att Jesus fördes tillbaka till Betlehem förrän efter kung Herodes död. Detta berättar att en ödejägare måste dö för att en ska uppfylla ödet. Du måste övervinna dessa ödejägare om du ska uppfylla ditt syfte i livet. Josefs syskon spelade rollen som ödejägare. De tog Josef och sålde honom till slaveri helt enkelt för att de inte vill att hans öde ska uppfyllas. I de flesta fall har du inte direkt kränkt ödejägaren, det enda brottet du har begått är att ha ett stort öde.


Världen är ett fientligt samhälle. Det finns människor som du måste be för deras död för att du ska lyckas. Bibeln säger att sedan Johannes döparens tid har Guds rike utsatts för våld och våld tar det med våld. Ingenting kommer lätt, du måste ta det med våld.

Två sätt Destiny Hunter Operate

De byter ditt plagg

37 Mosebok 23:XNUMX Så skedde det när Josef hade kommit till sina bröder, att de tog av Josef från hans tunika, som var tunika med många färger som fanns på honom.

Ett av de sätt som dessa jägare fungerar på är att byta kläder. Den vackra manteln som Joseph bär betyder kärlek, auktoritet och storhet. Manteln gjordes speciellt för honom av deras far eftersom han var ett speciellt barn. Men hans bror tog plagget från honom och kastade honom i gropen.

Det finns människor vars härlighetskläder har tagits bort av fienden. Så många människor har blivit nakna av fienden. Vissa människor pryder i ett plagg som inte tillhör dem. Fienden har tagit deras plagg och orsakat dem med misslyckande plagg. Inte undra på att människor kommer att misstänka sådana människor för en annan person.

Bli en anklagare

Ester 3: 8-10 Då sade Haman till kung Xerxes: ”Det finns ett visst folk som är spritt bland folken i alla provinserna i ditt rike som håller sig åtskilda. Deras seder skiljer sig från alla andra människors seder och de följer inte kungens lagar; det är inte i kungens bästa intresse att tolerera dem. Om det är kungens behag, låt ett dekret utfärdas om att förstöra dem, och jag kommer att ge tiotusen talenter [b] silver till kungens administratörer för den kungliga statskassan. ” Så tog kungen sin signetring från fingret och gav den till Haman, son till Hammedatha, agagiten, judarnas fiende. 11 ”Behåll pengarna”, sade kungen till Haman, ”och gör med folket som du vill.”

Ett annat sätt ödejägaren fungerar är genom att bli en anklagare. Så många människor har blivit nedslagen av anklagarens ord. De har blivit felaktigt representerade i närvaro av dem som kan höja dem.

Haman var ett öde för jägare, inte bara Modecai utan hela folket. Han ville ha ett sätt att döda dem alla. Det var därför han anklagade dem inför kungen. Judarna hade ingen fred förrän efter Hamans död.

Bön poäng:

  • Herre, varje man och kvinna som plötsligt har förvandlats till en fiende på grund av mitt ljusa öde, förordnar jag att herrens ängel slår dem döda i detta ögonblick i Jesu namn.
  • Jag möter varje ödejägare i min fars hus som arbetar dag och natt för att få mitt öde att somna, jag förordnar Herrens hämnd över dem detta ögonblick i Jesu namn.
  • Varje ödejägare i min mors hus som övervakar mitt öde dör i dag i Jesu namn.
  • Jag bestämmer att dödspilen kommer att träffa varje dödsjägare i samhället där jag bor i Jesu namn.
  • Herre Jesus, jag kommer emot kraften hos en ödesmonitor över mitt liv. Jag bestämmer genom himmelens auktoritet att glaset genom vilket de övervakar mitt öde ska gå sönder idag i Jesu namn.
  • Herre, jag gömmer mig förstår skuggan av den Allsmäktige. Jag bestämmer att jag är berörbar för alla ödejägare i Jesu namn. Jag bestämmer genom himmelens auktoritet, varje öde i mitt liv, jag meddelar din död idag i Jesu namn.
  • Herre, jag ber att du kommer att förbanna alla som försöker attackera mitt öde i Jesu namn.
  • Jag förordar en obotlig pest över varje man och kvinna vars uppgift är att föra mitt öde ner i Jesu namn.
  • Varje ond charm som har använts för att skada mig av ödejägare förlorar sina krafter idag i Jesu namn. För skriften säger, inget vapendrag mot mig ska lyckas. Jag bestämmer att ödejägarens makt över mitt liv förstörs i Jesu namn.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikel5 tröstande böner för sorg
nästa artikelBön pekar mot tvivlande sinne
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

2 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.