Bön poäng mot finansiell oro

1
12294

 

Idag kommer vi att hantera bönpunkter mot ekonomiska oroligheter. Finansiell oro är ett tillstånd av ekonomisk rastlöshet. När du möter ekonomisk oro, vad du upplever är idag, är du ekonomiskt livlig och nästa dag är du trött igen. Fienden slutar aldrig kasta problem på dig, problem som kan svälja hela din ekonomi.

Vad som orsakar ekonomiska oroligheter för vissa människor kan vara sjukdom. De blir sjuka varje gång de försöker sätta ihop pengar för att göra något påtagligt, och sjukdomen går inte förrän de tar ut pengarna. För andra människor kan det vara ett problem. De får ett allvarligt problem varje gång de försöker spara pengar. Fienden skickar upp slukaren mitt i människors rikedom. Och en slukares uppgift är att förstöra saker.

Idag tar Herren den slukaren från din ekonomi. Skriften säger i boken om Malaki 3:11 Och jag kommer att tillrättavisa ätaren för din skull, och han skall inte förstöra frukterna av din mark; inte heller ska din vinstock kasta sin frukt före tiden på fältet, säger HERREN Sebaot. Herren har lovat att tillrättavisa ätaren för vår skull. Din ekonomi måste vara fri från slukaren.

Samtidigt är det viktigt att veta att för att eliminera ekonomiska oroligheter handlar det inte bara om bön. Det finns rikets principer som måste följas.

Hur man övervinner finansiell oro

Var flitig i ditt arbete

Ordspråksboken 22:29 Ser du en man som utmärker sig i sitt arbete? Han kommer att stå inför kungar; Han kommer inte att stå inför okända män.

Det första du måste göra för att utrota ekonomiska oroligheter är att få ett jobb och vara flitig. Gud välsignar människors hårda arbete med framgång. Skriften säger att en man som är flitig i sina verk kommer att stå inför kungar och inte bara män.

Det finns en välsignelse som följer med att vara flitig på jobbet. Det misstag de flesta, särskilt troende, gör är att tro att fattigdom dör av eld. Gud har gett oss principer som skulle sätta oss åt sidan för högsta kvalitet, förutsatt att vi strikt följer dessa principer.

Betala din tionde

Malaki 3:10 - Ta med alla tionden in i förrådshuset, så att det kan finnas mat i mitt hus, och pröva mig nu i detta, säger HERREN Sebaot, "Om jag inte öppnar himmelens fönster för dig och häller ut för dig en sådan välsignelse att det inte kommer att finnas tillräckligt med utrymme för att ta emot den. Och jag kommer att tillrättavisa ätaren för din skull, så att han inte förstör frukten av din mark, och vinrankan kommer inte att bära frukt för dig på fältet, säger HERREN Sebaot;

Gud är medvetet om att betala tionde. Att betala tionde är en förbunden princip för välstånd. Gud är inte en människa att ljuga, inte heller är han människosonen som ska ångra sig. Han sa att han skulle tillrättavisa ätaren för vår skull, och han kommer att öppna himmelens fönster för vår skull. Detta är Guds löften.

Om du vill ha ekonomisk vila måste du följa dessa kungarikets principer för att ha överflöd.

Om du har följt dessa principer och du fortfarande upplever ekonomisk oro, är det dags för böner. Jag förordnar av himmelens myndighet, varje situation i ditt liv orsakar ekonomisk kaos för dig de förstörs av himmelens myndighet. Varje kryphål i ditt liv som fienden använder mot dig ekonomiskt blockeras de av makten i Jesu namn.

Bön poäng:

  • Fader Herre, jag går emot varje fiendens strategi för att förstöra min ekonomi förstörs av himmelens myndighet. Herre, jag förordnar frihet för min ekonomi från fiendens makt. Jag bryter varje oro som läggs på min ekonomi med kraften i Jesu namn.
  • Herre, varje sjukdom som kommer varje gång jag ska sätta ihop pengar, förordnar jag ditt slut idag i Jesu namn. Jag ber om total läkning genom kraften i Jesu namn. Åh, din sjukdomspil som har skjutits i mitt liv av fienden, jag förstör din makt idag i Jesu namn.
  • Fader Herre, jag ber att du kommer att rädda mig från alla problem, problem som fienden har ställt för mig att svälja min ekonomi; Jag avbryter det idag i Jesu namn. Från och med idag kommer jag inte att bli offer för fiendens planer mot mitt liv i Jesu namn.
  • Fader Herre, du har lovat att du kommer att tillrättavisa ätaren för min skull; Jag ber av din nåd att du tar bort alla former av slukar i mitt liv i Jesu namn.
  • Ty det är skrivet Psalm 92: 12-14 De rättfärdiga ska blomstra som palmen: han ska växa som en cederträ i Libanon. De som planteras i Herrens hus kommer att blomstra i vår Guds förgård. De ska fortfarande bära frukt i ålderdom; de ska vara feta och blomstra. Från och med idag vägrar jag att vara slav för ekonomiska oroligheter i Jesu namn. Jag talar ekonomisk dominans till verkligheten i Jesu namn.
  • Jag tillrättavisar varje pil av fattigdom som fienden har skickat till mig, förlorar dina krafter över mig i Jesu namn. Herre, jag ber att Guds Allsmäktiges kraft kommer att gå till roten till fattigdom i mitt liv och förstöra den från roten i Jesu namn. Varje fiendes planer på att återföra mig till fattigdoms händer, jag förstör sådana planer med makten i Jesu namn.
  • Herre, jag aktiverar förbund av välstånd över mitt liv i Jesu namn. Varje form av ekonomiskt problem tas bort av myndigheten i Jesu namn. Skriften säger att det är Herrens välsignelser som gör rikedom utan att lägga till sorg. Jag aktiverar Herrens välsignelser över mitt liv idag i Jesu namn.

 

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.