Bön pekar mot hjärtats blindhet

0
11271

 

Idag kommer vi att hantera bönpunkter mot hjärtats blindhet. En av de värsta sakerna som kan hända en man är blindhet. Det är ett tillstånd där synen på en man inte fungerar. Föreställ dig en blind man som går genom gatan utan hjälp. Så är livet för en man som är förblindad andligt. Hjärtans blindhet är en form av avstötande som fienden sätter i människors sinne, vilket gör det svårt för dem att tro på Kristi evangelium.

Boken om I 1 Korintierbrevet 1: 8 stod det att korsförkunnelsen är för dem som förlorar dårskap, men för oss som är frälsta är det Guds kraft. Du tror bara på Kristi evangelium för att du är frälst. De vars hjärta har förblindats av kätteri och fiender av onda kommer att anse det som dårskap. Fienden förstår detta; det är därför han ofta orsakar människor med hjärtblindhet. Oavsett hur mycket du predikar, hur mycket evangelisation du gör, kommer de inte att tro att Kristus är vägen, sanningen och ljuset.

Skriften förklarar vidare nemesis för denna typ av blindhet i boken 2 Korinthierbrevet 4: 3-6, ”Men om vårt evangelium är dolt, är det dolt för dem som är förlorade: i vilken denna världs gud har förblindat sinnet hos dem som inte tror, ​​för att inte ljuset från det härliga evangeliet om Kristus, som är Guds avbild, bör lysa för dem. Ty vi predikar inte själva, utan Kristus Jesus, Herren. och vi själva er tjänare för Jesu skull. Ty Gud, som befallde ljuset att lysa ur mörkret, har lysit i våra hjärtan för att ge ljuset av kunskapen om Guds härlighet inför Jesus Kristus. ”

En man med hjärtats blindhet är ett förlorat får. Han är ett förlorat får eftersom han inte kan höra herdens röst. Även när han hör det kommer han inte att ge efter för det. Detta beror på att fienden har lagt en slöja av mörker över hans sinne, vilket påverkar hans förståelse. Hjärtans blindhet är en allvarlig sjukdom eftersom allt som påverkar en mans hjärta påverkar hela kroppen. Skriften säger från hjärtats överflöd att munnen talar. Det betyder varje ord, handling och reaktion som en man utstrålar resultat från tankarna i hans hjärta. Inte undra på att fienden fokuserar på människors hjärta som orsakar det med stor ondska.

Vi kommer att höja en standard mot varje andligt mörkermot varje blindhet i hjärtat. En sista sak som händer med en man med ett blint hjärta är bristen på närvaro av Gud. En sådan person kommer att sakna Guds ande. Och när en man saknar Guds ande, blir en sådan person byten för djävulen.

Bön är det enda botemedlet mot denna sjukdom. Denna bön kommer att vara en befrielsebön. Många kristna sväljer sig i det giftiga av andlig blindhet. De måste befrias från denna demon. Skriften säger att de rättfärdigas bön har effekt. Om du har någon som inte vill lyssna på Kristi evangelium eller inte tror på Kristi Jesu död och uppståndelse, bör du be för dem. Om din make inte går i kyrkan längre eller tror på Jesus Kristus, tiga inte om denna bön. Be det innerligt.

Bön poäng:

 • Herre, jag tackar dig för nåd att få se en annan dag. Jag uppskattar dig för att du gav mig förmånen att be om denna fråga igen. Jag tackar dig för din kärleksfulla vänlighet; må ditt namn vara högt upphöjt i Jesu namn.
 • Fader Herre, jag ber om förlåtelse för min synd, på något sätt som jag har syndat och missar din ära, jag ber att du kommer att förlåta mig i Jesu namn. På grund av blodsutgjutelsen på Golgatas kors ber jag dig att tvätta bort mina synder helt och hållet i Jesu namn.
 • Herre, varje satanisk slöja som täcker mitt hjärta gör det svårt för Kristi evangelium att tränga in. Jag tar bort sådana slöjor med den helige Andes eld i Jesu namn.
 • Herre, varje form av blindhet som oroar mig, förordnar jag läkning mot mig själv i Jesu namn. Jag bestämmer att läkning av Gud kommer att komma över mig i Jesu namn.
 • Herre, jag bryter varje demoniskt boja som har använts för att hålla mig nere. Jag förstör dem idag i Jesu namn. Jag ber för lyssnande öron och ett sorgligt hjärta, en anda av sönderfall. Jag ber att du ger mig det i Jesu namn.
 • Herre, jag ber att du ska undersöka mitt hjärta och du kommer att läka varje blindhet på det idag i Jesu namn. Jag vägrar fortsätta gå i mörker. Jag vill börja manifestera i Guds underbara ljus. Herre, jag ber att varje blindhet i mitt hjärta läker idag i Jesu namn.
 • Varje kraft som har blockerat mitt hjärta mot Kristi evangelium, förstör jag dig idag i Jesu namn. Jag ber om en övernaturlig typ av möte med pappan. Jag ber att det händer i Jesu namn.
 • Jag ber om ett möte. Ett möte som kommer att ta bort varje demonisk slöja som har använts för att täcka mina ögon, jag ber att du låter det hända i Jesu namn. Den typ av möte som du fick aposteln Paulus att ha på väg till Damaskus, jag ber att du låter mig få det i Jesu namn.
 • Herre, varenda ond pil som har avlossats för att förstöra mina andliga ögon och öron, kommer jag emot sådana pilar genom lammets blod. Jag tillrättavisar varje form av förvirring i mitt hjärta om Människosonen. Herre, jag ber att du kommer att besöka mig idag med dina mäktiga händer i Jesu namn.
 • Jag ber om en speciell typ av uppenbarelse som kommer att klargöra mitt tvivel om korset och mannen som heter Jesus Kristus. Jag ber att du låter det hända mig i Jesu namn.
 • Herre, jag ber att du ska befria mig från varje form av blindhet i Jesu namn. Från och med idag aktiverar jag mitt andliga sinnesorgan. Mina ögon öppnas i Jesu namn. Mina öron öppnas i Jesu namn. Jag bestämmer att mitt hjärta är helgat i Jesu namn.
 • Herre, varje ond slöja som har använts för att täcka min syn tar eld i dag i Jesu namn.

 

tidigare artikelBibelns bevis på att Guds Ande leder dig
nästa artikelKraftfulla böner pekar på att återuppliva Dead Destiny
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.